Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
Dr.Anca...cred ca o sa-i faca bine sa se intoarca la servici, e foarte bine ca mai are unde sa se intoarca...colegii o sa-i faca bine...e bine ca va sta printre oameni cunoscuti ei...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
e asa de frig in casa...
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus e asa de frig in casa... |
draga mea, nu stiu daca te "incalzeste" cu ceva, dar si la noi e la fel.noroc cu caloriferul electric ca ne mai dezmortim.acu daca vine frigu poate se indura si ne dau caldura!!!!! cu toate ca ma repet, sa stii ca ma gandesc tot timpu la tine si ma rog sa .....rasara soarele si pe strada ta.. camy, mai stii ceva de monica dicut??????
dr.anca....imi pare rau sa aud alta poveste trista. of doamne cata suferinta pe sarmanele mame!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
vias spune:
de Monica Dicut nu mai stiu nimic...am vb cu ea pe mess...si a ramas ca vine in Brasov si ne intalnim, dar nu a dat nici un semn de viata...
....m-am gandit foarte mult la ''soarele de pe strada mea'', e clar ca eu stau dupa blocuri unde nu ajunge soarele...nu stiu ce-i cu mine, dar nu-i bine deloc...am foarte multe atacuri de panica..plang foarte mult...visez foarte urat....azi-dimineata am vb si cu mama...m-a sunat sa-mi spuna ca m-a visat ca plecam cu darius...as vrea eu..din suflet...
...aici la mine vad ca lucrurile merg din rau in mai rau...iar eu nu mai am nervi sa mai rezist, Cristi probabil s-a saturat de mine...ne certam f des...a inceput sa-mi vb foarte urat...s ma injure...de di mineata m-a injurat si foarte tare...eu am lesinat..cand mi-am revenit eram in pat...cred ca el m-a dus acolo, ideea e ca el plecase...cum a putut sa plece cand eu eram lesinata??????
...sper ca Darius sa vina sa ma ia...ca nu mi am deloc putere...vreu sa mor...asta nu e viata..eu chiar m-am saturat!!!!!!!!!!
...atata m-am rugat la Dumnezeu...si nici nu i-a pasat de mine...sunt un om pe care Dumnezeu l-a uitat si l-a parasit...mi-a luat totul...iar eu nu mai m pentru ce sa mai traiesc...pentru ce sa ma mai trezesc maine dimineata din pat???????
...nu exista nici un motiv pe lumea asta pntru care eu m-as mai trezi
...VREAU SA MOR! Imi doresc din suflet asta...dar cum Dumnezeu nu ma aude...si nu-i mai pasa...probabil ca o voi face eu!...cu mana mea!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
of , nu vorbi asa. stiu, e nedrept ce ti s-a intamplat, nu exista explicatie pt asta, nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva....dar nu avem cui sa reprosam.si totusi se intampla. dar draga mea, viata merge inainte. gandeste-te macar la mama ta, esti si tu mama, stii ce inseamna sa pierzi un copil, vrei sa treaca si mama ta prin asta??????? daca de tine acum nu-ti mai pasa , gandeste-te macar la cei dragi tie. incearca sa mergi inainte macar de dragul lor. eu te sfatuiesc sa te duci la un doctor. chiar simt ca ai nevoie de un pic de ajutor sa treci peste hopul asta. poate iti da niste calmante, sa reusesti sa te aduni un pic. sunt momente in viata cand problemele ne doboara si nu cred ca e o rusine sa apelezi la ajutor!despre atitudinea sotului ce sa zic, nu esti singurul caz in care barbatul reactioneaza asa in situatii de criza........este adevarat,ati suferit o pierdere imensa amandoi, insa ar trebui sa incercati ca tot impreuna sa treceti peste. si asta inseamna ca si tu sa incerci sa iti schimbi atitudinea. of, nu stiu ca sa zic. mi-e sa nu spun tampenii.........te pup si .....te rog nu mai vorbi asa....nu te mai gandi la lucruri urate.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
nikole spune:
Camy, te implor nu mai spune asa ceva.
Tu ai o misiune pe pamantul asta, viata ta nu se opreste aici.
Suicidul e un mare, groaznic pacat, in urma caruia, persoana in cauza, spiritul sau sufera enoooooorm, si in nici un caz nu ajunge intr-un loc linistit si "sus" in care se afla spiritul unui copilas nevinovat.
Tte rog, ai un pic de rabdare...D-zeu te vde, nici nu te-a abandonat, dar stiu ca e imposibil sa realizezi, sa vezi asta acum...offff
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
nikole spune:
daca imi dai id-ul tau de mess, poate mai vb...
zilele astea voi fi la munca mai non-stop, dar sa stii ca imi esti in gand...
te rog, ai grija de voi, capul sus, mergem cu D-zeu inainte, te rog....te pup cu drag!
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
maitreyi spune:
camy fii convinsa ca Dumnezeu nu te-a uitat! noi suntem copiii Lui! cum tu nu l-ai uitat si nu il vei uita pe darius nici El nu ne uita pe noi! si nici nu priveste in alta parte si nu te vede! nu! El e in tine, langa tine, cu tine tot timpul! deschde-ti inima si ai sa il vezi. El iti da curaj sa mergi mai departe - trebuie doar sa accepti ajutorul Lui! nu deznadajdui...deznadejdea apare atunci cand credinta dispare...nu o lasa sa dispara...
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
marimar spune:
Doamne Fereste, Camy, daca faci asa ceva nu te vei mai intilni niciodata cu Darius !! Gindeste-te la asta !!
Camy, vorbeste cu un psiholog si cu un preot, nu te lasa asa , te rog mult!!
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
M&M spune:
Camy, nu vorbi asa....incearca sa vorbesti cu un preot cu mult har; te poate ajuta mult!!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)