Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Of Camy! Citesc si plang. Iti citesc subiectul inca de cand ai aflat de probleme, inca de cand toate s-au intamplat insa nu am putut sa scriu nimic, ma simt saraca in privinta cuvintelor pentru a putea sa-ti alin oarecum durerea.
Ti-am scris acum pentru ca am vrut sa stii ca iti sunt si eu alaturi si poate inca multe alte fete care citesc dar nu stiu ce sa scrie.
Ma rog pentru tine si stiu ca vei razbi pentru ca Darius e acolo si are grija de tine.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
vias spune:
nu m cuvinte sa exprim ce simt cand citesc cuvintele scrise de voi...stiu doar atat...CA IMI FAC BINE!!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus nu m cuvinte sa exprim ce simt cand citesc cuvintele scrise de voi...stiu doar atat...CA IMI FAC BINE!!! |
cat ma bucur sa aud asta........macar atat sa putem face pt tine. sa-ti mai alinam putin suferinta cu gandurile noastre ....ti-am mai spus, m-a marcat foarte mult povestea ta, de fiecare data cand intru aici ma apuca plansul, ma gandesc ce o fi in sufletul tau si sper ca bunul DD sa-si indrepte privirea si spre tine. sunt sigura ca intr-o zi va fi bine, nu se poate altfel. ma gandesc la ce ai patit tu si imi imaginez cum ar fi sa fiu eu in locul tau....ar fi fost posibil nu? poate ca suferi tu acum ca sa nu fi suferit eu........toate nenorocirile astea se intampla unor oameni care nu meritau asa ceva....te pup, fii tare si va rasari soarele si pe strada ta........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
alinkav spune:
Camy, ma bucur mult ca vorbele fetelor iti fac bine!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
nikole spune:
Camy ce faci?
cum esti?
mai intra cand poti si te simti in stare, si vorbeste cu noiorice...eu intru zilnic sa te "vad"...imi esti draga intr-un fel specialai grija de voi
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
maitreyi spune:
camy un gand bun de la mine
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
vias spune:
va multumesc pt tot...am avut niste zile asa de pline, ca nu mai stiu de mine..casa arata ca dupa razboi...offfffffff
..plec la treaba acum ca am casa rasturnata!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
monalac spune:
cami,draga mea,ma gandesc mereu la tine si mi se rupe sufletul cand citesc ce simti...e atat de tragic,atat de dureros...sper sa vina vremea cand ne vei anunta ca esti fericita,cand ne vei anunta ca esti insarcinata..ma rog pt tine..
vias spune:
acum un an l-am conceput pe Darius....azi are un an...de cand exista...cumva...nici nu stiu cum sa ma exprim...
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
dr_anca spune:
Of Camy trebuie sa rezisti si sa te gandesti la lucruri mai bune care vi se vor intampla tie si lui Cristi.
Si pe mine m-a anuntat sotul de colega lui de servici cu care a impartasit exprientele de tatic ca a pierdut copilul. Nu se stie la servici de ce dar a anuntat ca revine la treaba ca nu mai are de ce sa stea acasa si sotul meu este foarte speriat si intristat ca nu stie cum sa faca fata situatiei.
Ma gandeam la tine cum spuneai ca lumea te ocoleste si l-am sfatuit sa stea de vorba cu ea sa nu o evite.
Eu nu am cunoscut-o personal dar tot timpul suna sotul acasa sa ma intrebe masuratorile noatre de la echo ca sa le compare ea cu ale puiului ei sa vada daca e dezvoltat normal si acum.... Si ii spunea ca abia asteapta sa discute de diversificare cand va fi momentul
Sper ca nu te superi Camy ca am scris aici dar m-am descarcat si eu si imi dau seama ca nu stim sa facem fata unei asemenea vesti tragice.
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008