Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)
Raspunsuri - Pagina 3
alinkav spune:
Camy, ce rau imi pare ca nu ti-a mers ptr noul job. Dar eu totusi sper ca se vor rezolva toate problemele la tine, ai sa vezi. Esti prea ranita acum, ca sa mai speri, dar iti garantez,ca asa va fi!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
vias spune:
M_AM SATURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus M_AM SATURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
Lupta cat poti , sa nu disperi, nici sa-ti pierzi credinta...
nu stim de ce unele lucruri se intampla, intr-o zi vom afla cu siguranta, insa in cazul tau, STIU ca se vor"deschide" portile...
am vazut asta undev in trecut...Camy, vei trece peste asta, respira adanc, intra aici de cate ori poti pe zi, vorbeste cu noi, si vei vedea ca odata cu trecerea timpului, ranile se vor inchide, tu vei prinde forte noi, si iti vei continua drumul in viata alaturi de ai tai...
nu e nici un remediu mai bun decat...TIMPUL si CREDINTA!
as fi vrut ca soacra-ma sa vb. romaneste, experienta ei te-ar fi ajutat enorm, povestile sunt asemanatoare...
cand fetita ei a decedat, era singura in tara, sotul era plecat, nu e putea intoarce sub nici o forma(este pilot), copii erau aici, era singura, fara bani,total nepregatita, rudele erau la celalat capat de tara, nu putea nimeni sa vina sa o ajute...a lasat copilul in casa, si umbla disperata sa imprumute ceva bani ptr cateva zile sa isi inmormanteze copilul...
a fost singura la capataiul ei intr-o capela...NIMENI nu a fost langa ea, nici sot, nici copii, nici sora, nici prietenii...NIMENI...
Doamne, nu stiu cum a trecut prin toate astea, si daca o cunosteai inainte...e genul de om care daca vedea un cersetor(copil de ex) se dezbraca si ii da haina, dupa aceea plange doua zile, nu mai ai cu cine te intelege.
Fam a fost socata de taria de care a dat dovada...
totul e mult mai complex decat cuvintele pot exprima...
acum intr-o zi , cand ma intorceam de la munca, vb cu sotul meu, i-am povestit de voi...am inceput amandoi sa plangem in tren, durerea e crunta chiar si pentru cineva ce nu a trait o asemnea suferinta...
efectiv ne era greu sa mai vb unul cu altul, un gol imens...
si imi spunea, ca daca mama lui a trecut, si si-a revenit, atunci si TU poti trece, si VOI va veti reveni...
am scris mult...daca am gresit sau am ranit cu ceva, scuza-ma, am vrut pe cat posibil sa te alin
suntem aici, alaturi de tine
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
mychydutza spune:
citat din mesajul lui camy_pus M_AM SATURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
of, camy! te cred, incerc sa te inteleg, n-am trecut prin ce treci tu insa incerc sa iti fiu aproape. e prea mare suferinta ta! o sa treaca cu timpul, o sa vezi! e greu sa-ti cauti job in starea in care esti tu. sa stii ca ce e al tau e pus deoparte. intotdeauna se intampla asa. important, asa cum spunea si Nikole, este sa nu-ti pierzi credinta si increderea, cu toata ca tie in momentele astea iti pare imposibil. o sa aiba DD grija si de sufletul tau, cu siguranta. te pup si ma gandesc la tine.......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
vias spune:
Nikole, Michydutza, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase...
...sper sa vina ziua cand mai scap din necazurile astea...
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
...pt Dariusica al meu...
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
citat din mesajul lui camy_pus ...pt Dariusica al meu... |
chiar daca nu scriu foarte des, sa stii ca ma gandesc mereu la tine. sa-ti aduca DD liniste si pace in suflet!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
nikole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
chiar daca nu scriu foarte des, sa stii ca ma gandesc mereu la tine. sa-ti aduca DD liniste si pace in suflet! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
si eu, ma gandesc zilnic si la tine si la Dariusica...si stiu ca este bine, sper ca Cel de Sus sa va ingaduie sa va "vedeti" din cand in cand, sa-ti alini dorul...nu uita niciodata ca intre mama si copil intre aceste lumi sunt legaturi puternice, f putin cunoscute de unii, dar SUNT!
te imbratisez cu drag,
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
vias spune:
l-am visat si sambata spre duminica, faceam amandoi ciocolata cu fistic...i-am vazut doar manutele
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
nikole spune:
citat din mesajul lui camy_pus l-am visat si sambata spre duminica, faceam amandoi ciocolata cu fistic...i-am vazut doar manutele Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
Offfff...capul sus Camy, va veni si la tine copilasul mult dorit!
si va avea un ingeras special acolo Sus...
da-ti timp...de asta ai nevoie acum...de timp sa te refaci, si tu si sotul tau