Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, sunt alaturi de tine, azi cand se implinesc 2 luni de cand Darius s-a dus in Ceruri....

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi am fost tare bulversata...si am si plans foarte mult....nu stiu ce a fost cu mine...

...aseara cand am fost pe la Cristina (Bujo)...mama ei imi spunea ca dupa ce a murit sotul...ii simtea efectiv prezenta ...de multe ori i-am simtit si eu prezenta lui Darius langa mine...fara sa spun ca l-am simtit...
..dupa ce l-am visat, acum stiu ca stie cine sunt...si ca ma iubeste si el pe mine

...ma gandesc la ce legaturi speciale sunt intre mame si copii...si nu pot intelege cum alte femei care au copilasi sanatosi ii arunca...si azi am vazut la tv cum o femeie si-a aruncat copilasul in rapa...era sanatos dar saracutul a murit de frig, de foame...
Doamne, cum se poate indura atata cruzime???

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

...ma gandesc la ce legaturi speciale sunt intre mame si copii...si nu pot intelege cum alte femei care au copilasi sanatosi ii arunca...si azi am vazut la tv cum o femeie si-a aruncat copilasul in rapa...era sanatos dar saracutul a murit de frig, de foame...
Doamne, cum se poate indura atata cruzime???

astia nu sunt oameni...........n-am cuvinte!!

camy, sigur ca Darius te cunoaste si e langa tine, unde altundeva ar putea fi!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

cami, ...offf.. puiule.... e asa de greu sa spui ceva;
ma gandesc la voi si ma rog ca bunul dumnezeu sa va intareasca;ingerasul tau e acolo,langa tine!

te imbratisez cu drag

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

va multumesc din suflet pt cuvintele voastre frumoase...
..acum..plec la interviu..la 9:30 este...am emotii, ma duc la wc din 10 in 10 min..

..pupici..

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

CAMY draga bafta multa la interviu.Nu mi-am gasit cuvinte pana acuma sa-ti scriu nimic,nici acuma nu gasesc nu stiu ce sa0ti scriu sa nu te supar sau sa te ranesc mai tare.Iti doresc din suflet sa fii puternica si sa ai in continuare incredere in Dumnezeu.
Iti tin pumnii,sa dea Domnul sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Camy, scuza-ma ca te intreb, te-au concediat de la vechiul servici? Nu erai in perioada de concediu postnatal? Ca daca erai in acea perioada nu aveau voie sa te dea afara! Ii poti da in judecata pentru asta ...
Iti tin pumnii sa fie bine la interviu

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

astept vesti bune! trebuie sa rasara soarele si pe strada ta! macar o raza! te pup

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

...nu rasare soarele si pe strada me...ca nu vrea el...
...au vrut sa ma angajeze dar pe un salariu pe care nu l-am poutut accepta... nu as fi putut trai cu acel salariu deloc...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

..Ioana...nu m-au concediat....m-au pus pe un alt post...pt care nu necesita studii..si atunci eu pt ce mama ana am mai facut facultatea????????..ca sa ma duc sa lipesc etichete??????

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput