Pepenasi de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
dara_d spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui estrella80 !!Intru repede ca nu ma lasa Maya... Dara, eu i-am dat Mayei in prima luna zaharel de la Humana. De facut efectul si-l face, insa provoaca bolboroseli destul de multe in burtica si multe parturi. Probabil ca ajuta si la eliminarea gazelor. Eu i-am dat 2 doze pe zi, asa scrie in prospect. Si astea 2 doze i le imparteam la doua mese. Tu ce lapte ii dai?Maya se constipa de la Humana. Acum mananca Milumil si nu mi are probleme cu constipatia. Iese singurica si moale. GINI si Gallyb voi din ce motiv le dati fetelor fier? Vitamina C da cineva copilului? Mai aveti vreuna din voi probleme cu luatul in greutate?Maya face 3 luni pe 27 si a luat decat 1,5 kg pana acum. Va pup!! ![]() Estrella mamica de Maya-Elena(27.07.2008) |
Denisa e alaptata exclusiv la san.Si noua ne-a recomandat daca am probleme cu laptele tot milumil, dar nu i-am dat decat de 3 ori supliment ca mi s-a parut ca nu am eu lapte suficient.
Eu azi i-m dat prima oara humana pt constipatie si i-am pus 2 lingurite in ceai ca poate bea asa, a baut doar 30ml de ceai pana acum , dar nu a trecut ziua mai incerc.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
MissJJ spune:
Didi ce scumpa e printesa, stai sa vezi cand ii dau dintii si o sa vrea sa muste da nimic nu e mai bun decat mainile voastre.
Sau o iei in brate si te musca de umar.
Da ce a facut fiicamea alataieri seara? Era ea mofturici ca trebuia pusa la somn si o tinea Flo in brate si o pupa pe barbitza, ii place sa o pupi asa, da atunci ea nu avea chef si maraia ca un catel si se repezea la Flo cu guritza deschisa ca sa muste.
Noi ne prapadeam de ras aicea.
Didi by the way eu te bat
de ce ai pus frate ticker-ul ala ca ma atrage sa vad cat mai ai de slabit si cand vad 6,8 si la mine 14,5 imi vine sa bat pe cineva.![]()
ACu chiar merg la aspirator.![]()
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
estrella80 spune:
Capri, Ilinca e tare haioasa, o zambareata. Si ce ochi albastri are!
Tecky Raluca e super!!Cam nervoasa pe David!!![]()
Annaxena e cam infometata Maria... a ajuns sa manance jucarii!!!
Pica super tari pozele cu Oscar!!!
Gallyb ai o fata cu licenta luata!!
Dma e o scumpa!!Sa va traiasca!
Deocamdat atat.... s-a trezit mAYA!
Pepenasii nostri sunt superbi!!!!Toti!!!Nu te saturi privindu-i!
Sun s-a facut urata vremea in Bora Bora!!!
Didi81 spune:
Mada, nu ma bateeee
. Eu is acum in a 2-a etapa a super dietei cica, dar am cam luat-o pe aratura ca stagnam, nu mai slabeam de loc si m-am enervat
. Si vad ca daca mananc sanatos, dar numai putin de tot seara, e ok, scad in continuare usor dar sigur
; si mai bag si cate un strugure, carnita de pui... Tickerul ala nu l-am mai actualizat, dar am mai slabit cateva grame
. Imi era teama ca ma ingras la loc acel 1 kg pe care l-am slabit saptamana trecuta, dar spre surprinderea mea nu numai ca nu m-am ingrasat la loc, dar mi-a scazut considerabil burta si au inceput sa imi vina pantalonii dinainte (aia mai largi
), aici cred ca aerobica si-a spus cuvantul.
Asa ca sportul si mancatul putin seara sunt cheia succesului 
Ce m-am distrat cu Ami a ta care vrea sa muste ca un catel 
Am uitat sa va povestesc ca azi-dimineata Aidutza si-a inclestat mainile tare de tot in parul meu si ma tragea spre gurita ei; nu puteam sa o mai desfac de acolo
.
Mai da ce vorbareata sunt azi, cred ca v-am facut capul calendar ![]()
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
estrella80 spune:
Dara ar fi bine daca ii dai tot ceaiul sa il bea!Ca sa isi faca efectul!Din mai putin... e mai greu sa iasa! Inseamna ca la tine e constipata de la laptele de san. Urmareste in alimentatia ta!Acolo e cauza!
ladymina77 spune:
Neata si de la Tg M
Mamaaa ce frumos a fost de dimineata si dintr-o data s-a innorat de zici ca vine sfarsitul lumii.
Sper sa fie vreme frumoasa maine:(
Ankule ai perfecta dreptate cu ce zici dar astia ai mei sunt un pic mai diferiti fata de altii,ne-au ajutat de multe ori in sit dificile ceea ce n-a facut-o socrul de ex care are o situatie financiara super.Sunt fff credinciosi desi nu-s ortodoxi si au o frica mai mare de cel de sus decat altii sa zic asa.Eu sper in continuare sa accepte treaba pt ca din cate am inteles si ei sunt constienti ca m=au lasat cu ochii`n soare cu legea asta.Vedem ce-o fi mai prin ianuarie sa apara norme si tot tacamul.Oricum tine-mi pumnii ca stau un pic cu morcovul in ....
Va pup pe toate ,pe pepenasii din poze si fug sa termin marturiile ca mai am cateva.
Mai vb luni cred.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
anaco spune:
Neatza,
Help, cum va dati seama daca bb are rosu in gat?... ca de vazut nu pot vedea nimic...care sunt manifestarile?
Pupici...si vreme buna...
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
barzutza...
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaco Neatza, Help, cum va dati seama daca bb are rosu in gat?... ca de vazut nu pot vedea nimic...care sunt manifestarile? Pupici...si vreme buna... mami fericita de buflishor Mara Alexandrina![]() barzutza... |
Al meu a avut acum 3 sapt rosu in gat... manifestari:pai infundat nasucu, tusestea si se ineca ...e tare naspa.... a fost prima mea serietura si prima data cand nu am dormit 48 ore deoarece trebuie intors si pe o parte si pe alta ca sa poate sa respire si sa nu se inece cu saliva prin somn... sper sa nu fie si la tine la fel... Mi-e mie dat :EURESPAL - e pt tuse si picaturi pt nasuc -pivalone1% sau Sterimar.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
MissJJ spune:
Vaii Didi mai bine nu ziceai nimic ca acuma imi vine si mai tare sa te bat.
Glumesc of course, not.
Auzi ii vin panatlonii dinainte, grrrr lasa ca vezi tu.
Ei oi ajunge si eu sa zic ca tine da cnavda mai incolo mai intr-o zi de vara.
Si eu am luat-o prin aratura si tre sa ma redresez ca nu e bine deloc.
Is constienta da degeaba.
Am aspirat o tura jos fug sus la etaj pana nu tre sa o culc pe Ari mai am juma de ora sa termin si etajul de aspirat. Pfiuu... La acta treaba fac ar trebui sa am 40 de kile da se pare ca nu.
Anaco daca papa putin si in reprize si plange inseamna ca il doare gatutzul da ii trece si fara antibiotic numai cu nurofen la bebeii mici aici asa le da a avut si Ari si cu rabdare si nurofen i-a trecut.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
Marina_1609 spune:
hello
am vazut pozici cu:
Nancy in hamac,
Allegra in camaruta ei draguta (are patut, dulapior si masa de infasat ca si Sofia :D ),
Ilinca cu baticut, am incercat si eu sa-i pun Sofiei dar parca o strang de gat cand ii pun ceva pe cap. nu merge si gata! cand iesim la plimbare ne aude tot blocul din cauza caciulitei...
AnnaBaby , eu am luat Duphaston (10mg) cate 2 pastile pe zi timp de 5 zile si in maxim 7 bzile de la ultima pastila administrata trebuie sa apara ciclul. la mine a venit dupa 4 zile.
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

!!
Maya-Elena(27.07.2008)