Pepenasi de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
AnnaBaby spune:
Marina ms de raspuns. Am mai luat si eu duphaston si utrogestan in alte randuri, ca eu de obicei am problema asta cu cm, vine rar...da acum mi-e teama sa iau de capul meu, asa ca m-am programat deja la control sapt viitoare.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Kimmy spune:
Anna asa e,cel mai bine astepti pana vede dr ce e de facut,desi se poate sa vina oricum mai tarziu,chiar daca nu alaptezi.E nasol pentru ca nu te poti apuca de ceva anticonceptionale.
Ce mai face Ioana?
Anaxena ma bucur ca in sfarsit se vede lumina de la capatul tunelului si sunteti aproape gata cu saloanele.O sa fii si tu putin mai relaxata,si o sa te poti bucura si mai mult de Maria
.Si noi am peti-o...dar mno...![]()
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
dana81 spune:
Buna mamicutze!!!
Cand am zis si eu ca am sa intru mai des m-a bushit raceala asta, si sunt lata, mi-e frica rau sa nu-i dau si CLAREI care nu a facut vaccinul inca pe 29 mergem la dr....off, port masca, nu stau prea mult cu ea, dar parca mi se pare ca stranuta mai des si a si tusit de vreo cateva ori ce sa fac sa nu o racesc

Am citit cat am putut din urma aveam si cateva raspunsuri, dar acum capul meu e plin doar de "muci"
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Didi81 spune:
Dana, sanatate
. Si Aida stranuta des, dar asa a fost mereu, nu imi fac griji pt ca e unul dintre alea 3 s-uri normale la bebelusi. Cu tusitul, nu stiu ce sa iti zic... Aida scoate un soi de tuse uneori cand se chinuie sa "vorbeasca" si nu stie ce sunete sa mai scoata, face ca si cand si-ar drege glasul
o vezi asa cum deschide gura mare si se straduieste sa zica ceva cand vorbesti cu ea. e scumpa foc si vorbareataaa 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire