Pepenasi de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Ieri am fost la vaccin si control si raportam 6250g si 63cm la 3 luni. Si Bumpi activ si vorbaret, de l-a zapacit pe doc pana a reusit sa il consulte si vaccineze ... el credea ca e ora de joaca
Am facut si Rotarixul, desi initial stabilisem cu doc ca nu il facem, doar ca ieri doc a spus ca ar prefera sa il faca, fiindca a avut 6 cazuri in ultimele 2 saptamani, cand de obicei avea unul sau nici ala pe an ... asa ca ne-am executat.

Aici sunt 33 de grade ca imi vine sa ma impusc de caldura ... in perioada asta anului trebuiau sa fie cam 25 de grade

Mada, nu stiu cum de aterizasem in butoi, da' bine ca am iesit, ca urasc sa fiu deprimata. Multa sanatate la printese Aaa ... si imi place de mor freza printesei mici

Dianami (imi place noul tau id) aici e inuman de cald, dar doc a spus sa ii dau manusi si ciorapei oricat ar fi de cald ... deci ma conformez ... si mie imi pare comic tare, dar chiar si asa are mainile si picioarele mereu reci, desi in rest transpira

Diarux si Bujosa va traiasca crestineii, am vazut poze

Nu mai stiu ce mai aveam de spus ... deh, caldura mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Carmenela is arhiteacta, d-aia am zis ca-s in domeniu
Gini io zic sa te muti la Bv la cate nunti ai aici. Macar stii ca nu mai uiti hainele
Anilansa fa-ti pomana si zi-mi daca stii vreun loc si in Brasov unde au bodyuri steliste ca mi-e ca baleste tac-so pe aici pana il gaseste. Si asa io tot ii zic lu Filip ma-ma, ca sa se invete si sa zica prima oara mama. Si tac-so rade de mine si zice ca ma stresez degeaba ca oricum prima oara o sa zica Stea-ua.
Vio io iau Materna. Asta am luat si in sarcina si nu prea ingrasa.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Fetelor, m-ati zapacit cu agitatia pentru vaccin ... pana si in India doctorul are vaccinurile in frigider la cabinet, nu trebuie sa alerge parintii tot orasul (de parca n-ar avea griji destule) ... si costa si mult mai putin. Offf ... la noi ca la nimeni

Anaxena, tu esti o mamica minunata, nu-ti mai face griji. Un copil de care nu te ocupi nu arata nici pe departe ca Maria ta ... si crede-ma ca am vazut multi copii in situatia asta. Nu-ti ma fa griji ca o plimbi pe Maria prea mult, ea are nevoie sa fie cu tine indiferent daca acasa sau la salon sau in parc ... atat timp cat e cu tine ea e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Carmenela is arhiteacta, d-aia am zis ca-s in domeniu
Gini io zic sa te muti la Bv la cate nunti ai aici. Macar stii ca nu mai uiti hainele
Anilansa fa-ti pomana si zi-mi daca stii vreun loc si in Brasov unde au bodyuri steliste ca mi-e ca baleste tac-so pe aici pana il gaseste. Si asa io tot ii zic lu Filip ma-ma, ca sa se invete si sa zica prima oara mama. Si tac-so rade de mine si zice ca ma stresez degeaba ca oricum prima oara o sa zica Stea-ua.
Vio io iau Materna. Asta am luat si in sarcina si nu prea ingrasa.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Eu zic ca o sa gasesti in Brasov la voi in bazar deoarece produsele de la noi se aduc din Bucuresti si la voi la fel, dar daca nu il gasesti acolo imi spui si ma duc si iti cumpar un badi si ti-l trimit ... pe bune nu glumesc.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

INTREBARE Va plimbati vreuna prin parc pe la tineretului ca noi pe acolo ne plimbam poate ne intalnim????
Mai stam un pic acasa si ne pregatim de plecare.
Pupici

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

!!

Intru repede ca nu ma lasa Maya...

Dara, eu i-am dat Mayei in prima luna zaharel de la Humana. De facut efectul si-l face, insa provoaca bolboroseli destul de multe in burtica si multe parturi. Probabil ca ajuta si la eliminarea gazelor. Eu i-am dat 2 doze pe zi, asa scrie in prospect. Si astea 2 doze i le imparteam la doua mese. Tu ce lapte ii dai?Maya se constipa de la Humana. Acum mananca Milumil si nu mi are probleme cu constipatia. Iese singurica si moale.

GINI si Gallyb voi din ce motiv le dati fetelor fier?

Vitamina C
da cineva copilului?

Mai aveti vreuna din voi probleme cu luatul in greutate?Maya face 3 luni pe 27 si a luat decat 1,5 kg pana acum.

Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Estrella, Ilinca la fix 3 luni a luat 1950g.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy scumpa, eu zic sa nu te panichezi asa repede cu cezariana, ca pana laurma fiecare avem organismul diferit, doar doctorul iti poate spune cum te-ai refacut si la cat timp ai voie sa ramai iar insarcinata Nu mai cauta atat pe net, ca mai rau iti faci...
Si bafta la interviu

kamelya, rabdare cu canalul lacrimal, si nu ii mai pune nimic in ochi, doar sterge-o cu ser fiziologic ca sa nu stea cu ochii imbacsiti in secretia aia. Si o sa vezi ca in timp ii va trece, sunt sigura. Felicitari pentru controlul de 3 luni

Carmenela, super treaba cu innotatul in cada, cred ca o sa incercam si noi

bujo, daca crezi ca e constipat, incearca sa il ajuti cu termometrul, ca nu pateste nimic. Eu nu am facut asta niciodata, desii Aida a facut kk si la 2 zile uneori, dar de regula face o data pe zi. Mie ciclul o sa imi vina in curand pt a 3-a oara

Cu vaccinul, Aidei i-am facut pentaxim....

RONTZULE, mie mi-au dat concediu si pt zilele de pre si post natal. Si mi se pare normala asa, ca pe perioada de pre si postnatal inca functioneaza contractul de munca; e ca si concediul medical, care nu iti influenteaza concediul de odihna...

gallyb, noi mai venim in weekend prin diferite parcuri, inclusiv Cringasi; dar weekendul asta cred ca ne vom duce la parintii mei.

Tecky, cum spuneam, weekendul asta o sa plecam din bucuresti, ca nu am mai fost de mult pe la parintii mei si le e dor de Aidutza. Ei daca vin pe la noi stau 1 ora si pleaca, nu e suficient

Gabriela, vazut poze cu Irina. Mai, cum mai sta ea in funduletz!

Capri, vazut poze cu Ilincuta scumpa foc . Tu vrei bataie de ai pus poze cu amandine? Na ca mi-ai facut pofta

Vio, eu nu am mai luat vitamine dupa ce am nascut. Dar e ok sa iei Elevit daca simti nevoia.

anaxena, pai cum adica Maria nu are succes la baieti si cauti in alta parte? Adica ce vrei sa zici?

Aidutza mea nu se mai satura sa isi roada mainile si hainele , parca e un porcusor, azi-dimineata era toata numai saliva pe fata si isi molfaia cu maaare ardoare mainile. Si era asa multumita de asta

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna!

Intram si noi suntem niste lenese ne-am trezit tarziu azi toate si eu ar trebui sa fac curat da nu am nici cel mai mic chef de asa ceva. Asa ca astept sa ma apuce cheful.
Am vazut ceva urari pt noi multumim mult.
Ioana te-am adaugat la lista mea de mess astept sa dai accept.
Laremi bine ca ai iesit din butoi ca e nasol tare acolo. Da ms ms pt freza, avem un prieten si ii zice Woody de la ciocanitoare Woody din cauza frezei.
Da si aici vaccinurile sunt la asistenta in frigider si nici nu le platim. Da na romanica e romanica.
Ana-Maria stai mama draga linistita ca si Ari a crescut tot pe drumuri si e bine si ok, e bine asa devine sociabila si e obisnuita cu galagie nebuneala deci nu iti fa pb, cum a zis si Laremi nu conteaza unde esti cu ea daca tu esti acolo ea e happy. Iar de petzit ce nu te dai tu la cineva? Eu asa as face, n-am eu baiat ca ma dadeam la voi ca sunteti tare mumoase si mama si fata.
Mai da body-uri din alea de fete nu sunt ca scrie stelist noi vrem cu stelista.
Bujo si Ari prima oara a zis tata. Deci calm, mama o sa zica mai tarziu cand are nevoie de tine. Ai sa te saturi sa auzi mamiii vreau aia, mamiii vino aici, mamiii mi-e foame, mamiii etc. Si ai sa zici mah da tu tata nu ai, ai sa vezi tu.
Atata retinut bibilica merg sa ma mai uit la aspirator ca de doua ori m-am uitat la el in debara si am inchis usa si am plecat.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Capri iti multumesc de raspuns. Diferenta nu e mare, insa depinde si cu cat sau nascut. Amea s-a nascut cu 3,600 si a pierdut pana la 3,450.
Intru sa vad poze....Am vazut de la Bujo, seamana cu tine... si e un falcos si un frumos!Sa va traiasca!!
Carmanela este o sipatica cea mica.... iar camera ei e superba!Da o senzatie de liniste si de relaxare!!!Iar casa....... e deosebita!Sa o stapaniti sanatosi!
Continui vizionarea!

Mergi la inceput