Pepenasi de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
sursula spune:
Vai di mini mai CUSCRA mai,da tari slabanoaga mai esti!!!!Nici nu zici ca esti mamica de doi copilasi!
Si...inima mea era gata sa explodeze de mandrie cand mi-am vazut fata(ca acu' pot sa-i zic asa,nu?)Tare,tare frumusica si sarmanta!
si ...da...ar trebui sa mai pun si eu poze...acusica,ca am fost fooooarte prinsa cu bebele.Tati vine azi,toata saptamana am fost singuri si,..na',nu prea am avut timp.Am fost si la dr-avem 6.400kg la doua luni jumate(voinic faclau-Ilincuto,te poti baza pe el!!)si 'f bine dezvoltat neurologic"-de fapt,hai sa ne laudam si sa spunem ca d-na dr a zis:"e un copil perfect!"![]()
BUJO-m-am delectat cu grecii tai![]()
CARMENELA-wow!ce casa frumoasa!cred ca pana la urma comand si eu balansoarul,ca mult il mai laudati!Bai,dar nu sta...cam in fund in el??
DIANAMI-zici ca bebe se scoala doar o data nopatea...pai ,stai bine!Al meu Tudor,dupa ce m-a incantat cu noptile in care dormea neintors,a revenit la programul dinainte:mancat la 3 ore
GINI-distractie placuta la Brasov!si..atentie la haine!![]()
CAMY-bafta la interviu!Si...de ce sa nu mai poti avea copii?Daca infectia a fost tratata,totul ar trebui sa fie ok.
DARA_d,ANAXENA,RONTZY,MADALINA-vazut pozici de pepenasi superbi!
KAMELYA-
da,picaturile astea nu prea functioneaza nici la noi.Eu am renuntat de mult la ele.Folosesc doar ser fiziologic pt ochisori de la Uriage.SI..are zile in care curge mai mult,altele in care nu curge deloc...mai asteptam
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
anaxena spune:
mey,m-atzi innebunit cu nishte cuscre pe-aci...pai pe Maria mea chiar nu o vrea nimeni?o lasatzi fata batrana??offf vad ca nu are delok succes la baietzi...cautam in alta parte!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
sursula spune:
VIOLETA-cum sa nu fie bine sa iei elevit?e chiar f indicat.Eu il iau de cand am ramas insarcinata si continui acum in alaptare,iar cu analizele am stat tot timpul f bine.eu zic ca acopera f bine carentele din sarcina si after
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Violeta_m_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sursula VIOLETA-cum sa nu fie bine sa iei elevit?e chiar f indicat.Eu il iau de cand am ramas insarcinata si continui acum in alaptare,iar cu analizele am stat tot timpul f bine.eu zic ca acopera f bine carentele din sarcina si after SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008) |
Si eu in sarcina am luat Elevit, stiu ca este bun, dar nu as vrea sa ma ingras, eu mai am de dat destule kg
Vio
de Mirunapoze
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gini75 Dara, eu am luat azi Infanrix IPV+Hib de la o farmacie de pe langa mine (Farmacia Silva de pe Camil Ressu, pe langa Dristor). Costa 255 lei. Daca vrei ma duc maine dimineata sa intreb daca mai au. Eventual pot sa ti-l iau eu si sa-l tin la frigider. Nu stiam ca nu se mai gaseste. gallyb, in sfarsit un bb care mai ia fier. Si noi tot Ferrum Hausmann, dar sirop. Tie de ce ti-a dat, ca eu habar n-am de ce-i trebuie supliment de fier? rontzy, o prevedere expresa cu concediul nu exista. Eu zic ca trebuie sa se ia in calcul si perioada concediului de maternitate, ea fiind asimilata unui concediu medical. La mine la servici asa se face, iar eu o sa-mi iau tot concediul de odihna imediat dupa postnatal. Irinuca a adormit in leganus, am vazut-o si pe asta Ma duc si eu sa pregatesc bagajele ca maine seara plecam la Brasov. Sambata mergem iar la o nunta, sper ca de data asta sa iau si hainele de nunta la mine. |
Gini te rog daca poti sa il iei ca inca nu l-am gasit.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Kimmy spune:
Neatza
Fug sa fac si eu o cafeluta!
Eu nu am prea luat vitamine dupa ce am nascut,si ma cam simt slabita.De cateva zile m-am apucat iar si deja ma si simt mai bine.Deci e chiat indicat sa se ia vitamine dupa nastere,pentru ca organismul trebuie sa-si revina.
Camy bafta multa la interviu 
Azi mi-am facut un tabel ca sa monitorizez cat doarme Timi ca mi se pare suspect de mult.Si iar manca destul de rau...dar la cat e de dolofana,nu-mi fac griji ![]()
Capri ce frumusica e Ilinca 
Gabriela am vazut-o si pe printesa ta scumpa rau!
Uff o tot astept pe Sun...si dupa cum am inteles nu vine saptamana asta?
La fel tare mult mi-as dori sa vad din nou postari de la Danangie,monalac si tiberica,fetele care s-au suparat.Hai fetelor scrieti macar ca sunteti bine 
Va pupic
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
dr_anca spune:
Camy bafta la interviu!
Eu iau Osteocare un supliment pe baza de Ca, Mg, Zn si vit D care nu ingrasa deloc, eu mai am 3 kg de dat fara nici o dieta doar mers pe jos si putin sport. Eu am luat Elevit doar la inceputul sarcinii cand am si luat kg la bord la greu desi bebe era mic, mic si apoi am renuntat si am luat Fe, Mg si Ca separat in perioade diferite.
Mai alternez si cu Fe suplimentul de Ca cand mi se pare mie ca nu mananc carne suficient sau e prea palida bebica mea.
Va pup ca plecam la plimbare!
Frumoase toate pozele noi de la Capri,Tecky, si micuta Julia Sara,David de Rontzy.
all
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
dara_d spune:
Fetelor cu vaccinul infanrix IPV+HIB multumri multe dar mi l-a a gasit mama undeva la o farmacie de pe sos iancului langa benzinaria OMV . Caprioara era ultimul ca altfel mai luam unul si pt Ilinca.
Pupici
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Caprioara spune:
Fetele, multumim de aprecieri si va trimitem muulti
.
Cuscra, da mei, baga poze cu jinere-miu, ca de cand astept sa-mi vad si io baiatul
. Bravoooo, deci am un jinere pe cinste
! Sunt mandraaaa!
Io am slabit la 52 kg (inainte de sarcina posedam 56
) la 1.69 inaltime. Da e de la tiroida cred, ca am TSH-ul sub limita, deci nu e chiar de bini. Acu nu stiu unde ma voi opri... Cu leaganu, io i-am pus o paturica sub fund ca sa stea mai la "orizontala" un pic, dar asta deocamdata. Daca tot iei, de ce nu-l incerci pe ala cu sunete din padure, al doilea de-l are Pica? De ala are si Sun. Si chiar e mai mare scaunul. Ia uite-te cu atentie.
Dara, ma bucur ca ai gasit macar tu
.
Anaxena, pai io am iesit pe piata
si am spus ca asteptam petzitori, si asa m-am incuscrit cu Sursu. La cat ii de frumoasa, precis au crezut baietzii ca deja e data Maria, si de aia nu au indraznit. Pune anuntz mare, cu rosu, si sa vezi ce o sa o mai petzeasca
!
Fug, ca ma striga fata.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
de fiecare data cand tre sa-i iau vaccin Mariei nu se mai gaseshte pe piata,e chiar enervanta situatzia
azi e zi de curatenie la salonul nou
,v-am spus ca pe primul il bag in mini renovare???ca sa termin sb saloane pt cel putzin 2 ani,cu alte cuvinte mai am o sapt si GATA!!!!abia ashtept,nici nu shtiu cum tre sa se comporte o mamica normala si ce tre sa faca,caci eu am foat atipica
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2