Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Fetelor, scuze ca dau buzna asa in gasca voastra. Voi avea de organizat un eveniment la Polus in week endul acesta (de fapt e de interes pentru voi - distractie gratuita pentru copii in interiorul unui parc gonflabil), asadar caut o cazare in apropiere de Polus. Puteti sa-mi recomandati ceva: pensiune, hotel, cat mai aproape de Polus?

Multumesc mult

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mamici care cautati bone, aveti grija la ONET JENI.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata, dragelor!! e gata,poftiti!!

Stanca, ma bucur ca ne-ai dat vesti bune, Doamne ajuta!!sa treaca repede!!

Criss., vb. in vikend... nu mai plecam la semnat condica

Simona, felicitari pt. prima zi de gradi!! la noi la gradi suntem 3 copii la dulapior, deci iti inchipui ce e iarna acolo...

Roxa draga, ce sa zic de kilele tale... sigur le vei da jos!! dar nu fi cu gandul numai la ele Eu am 10 in plus... si fac cu nervii, dar dupa alaptat merg la sala....

Blue-rain, poate te ajuta fetele, ca eu nu stiu... am auzit de locul de joaca, sper sa ajungem si noi!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Azi am o zi super lejera la munca; as avea ceva de facut, dar fiindca la amiaz plec in santier, parca n-am chef sa ma apuc de treaba; sssst sa nu ma spuneti .

Confirm si eu cele spuse de fete: am avut o intalnire superba, intr-o formatie perfecta, cu muuuulta buna dispozitie si cu probleme clarificate ; o astfel de intalnire imi da energie pozitiva pt o luna ; cand am deschis forumul, primul meu gand a fost sa vin sa va declar iubire vesnica .

Apoi, ieri seara, am fost cu Stanca la Napoli Centrale, pt o alta seara de vis!!! am povestit (asta e de la sine inteles, nu? ), am papat fffff bun (spre deosebire de Agape!), am bevut vin, am avut admiratori , ne-am plimbat, am ajuns acasa pe la 12 noaptea; EX-CE-LENT!

Maine... avem cheful cu colegii ; asa saptamani sa tot fie!
Gata cu butoaiele albastre sau negre!

Ce sa va mai spun? Copiii sunt ok; f bine la gradi (fiecare copil cu dulapul lui ).

Ramonella, ai vorbit cu medicul? ce ti-a spus? sa ne tii la curent.

Fug ... totusi la treaba

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Fetelor, scuze ca dau buzna asa in gasca voastra. Voi avea de organizat un eveniment la Polus in week endul acesta (de fapt e de interes pentru voi - distractie gratuita pentru copii in interiorul unui parc gonflabil), asadar caut o cazare in apropiere de Polus. Puteti sa-mi recomandati ceva: pensiune, hotel, cat mai aproape de Polus?

Multumesc mult

tzontzo manager

Este o pensiune aproape de Polus inspre Oradea, pe partea dreapta. Cred ca se cheama Mathias dar nu stiu care sunt conditiile sau preturi. Alt hotel aproape nu stiu.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

N-am chef de vorba din cauza de lene sau de vreme....inca nu m-am hotarat.
Vorba Marianei asa saptamani sa tot fie.

Roxa nu poti fi o femeie adevarata slabanoaga.Io zic ca esti acum perfecta, si frumoasa si desteapta.Noroc ca n-ai bani ca ai fi barbat.

Ma duc sa-mi mananc macaroanele cu branza.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Maiii,da ce va mai chefuiti voi!!!

Am sunat-o ieri pe pediatra,ea nu primise de la laborator rezultatele,da nici nu i-am zis ca eu le am deja.Oricum a vorbit cu 2 medici de familie si ei au zis ca sunt ok rezultatele.Acuma sa vedem ce o sa zica ea cand le vede.

Ce vreme urata....s-a dus toamna...vine iarna...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si noi iesim si azi la Marty la ziua unei prietene asa ca si eu ambagat sapt asta veselie

io is cam racita...

mi-e tare dor sa fac shopping in oras, aici la noi la Herghelie mai greu ajung in centru...

Blue Rain nici eu nu stiu nimik in zona dar este in Grigorescu, relativ aproape , hotel Premier si pensiunea Europa.

Ralune auzim si ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragele mele!

Eu acum am ajuns acasa de la Bucuresti. Luatz de betz trenul asta nenorocit a avut intarziere 2 ore si-am zis sa vin aici sa vad ce ati mai facut si nu mai merg sa dorm.

La 10 merg la Mall, e Pilates asa ca numai bine savurez vreo 2-3 cafele intre timp si mai citesc. Baietii mei dorm...

Ralu, las ca-ti iei si tu avant si vezi ce bine va fi.

Ioi, Cristiana, boala grea shopinguita asta cronica, nici nu vreau sa-ti spun cate as fi vrut din Bucuresti, ma doare rau, da rau! Sambata seara sau Duminica tre sa dau o tura in Polus, am de luat o geanta de la Musette..nu, nu pt mine, pt sefa mea, cadou de la colege...dar e ceva super!

Mariana, Stanca, nebunaticelor, cum mereti voi singure la barfa...

Oana pe mine nu m-ai sunat, sa inteleg ca ai sunat-o pe dna Tache ?

Gagiiici, va [pu] si revin mai incolo...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata dragelor si de la noi!

si io bag cafea, aseara am chefuit la Marty si-s .is cu fetele acasa, pe Mihai l-am trimis cu treburi si eu fac peste la cuptor pe pat de legumeasa m-am trezit f harnica

fetelor, ieri am fost ff suparata pe magazinul Bata care era intre favoritele mele.mi-am luat niste pantofi gri super super si la prima purtare s-a rupt tocul.si i-am cumparat de mai mult de o luna deci canci garantie...
Roxa(bine ai revenit), si eu is fan Nissa dar sunt in perioada de cost saving acasa si cam sufar

azi musai trebe sa mergem sa luam mancare si pe cat imi placea inainte activitatea asta pe atat nu-mi mai place acum, tot pe fuga, inghesuiala ....

in rest suntem decisi sa ne bucuram de we

va pup

Mergi la inceput