Cluj rulz! - cap.85
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
Cristiana, nu-mi vine sa cred ce aud de Bata, cu toate astea, chiar si depasit termenul, pentru ca era prima purtare eu ma duceam, la ei, nu e ok! Si eu ador (!) Bata si am pe lista cizmulitzele alea negre cu talpa joasa, cu o fasie de material negru pe lateral, le iubesc!
Eu azi nu am fost atat de harnica pe cat mi-am propus...chiar daca am fost la Pilatesc si acum am venit de la alergat, nu am reusit sa fac atata mancare cata mi-am propus, nemaivorbind ca nu am spalat cabina de dush...sper sa mai am energie s-o fac mai incolo, plus ca vreau sa ma premiez c-o baie cu spuma...
va
si poate ca mai revin, daca nu, va urez de pe acum noapte buna si pe maine dimi la cafelutza, poate tot eu voi fi prima care s-o faca
tre s-o duc pa mama la gara dupa care merg la sala la
!
Roxa
romana_74 spune:
salutare fetele... aseara am ajuns de la Bucuresti... ce sa va zic... in afara faptului ca sunt intr-o continua alergatura m-am obosit cu naveta asta... ba vin cu masina, ba merg cu trenul... si nu pot dormi in tren deloc, desi am conditii acceptabile. De fapt fac naveta cu tata care lucreaza la capitala si luam o cabina de dormit... apoi sforaieeeee, de mor si ma urc pe pereti, iar trenul bagaaaaa, de mor again si simt ca fac un atac de panica si trag semnalul de alarma... ufff, am obosit! Mi-e dor de baietii mei, saracii toti trei asa de bine se gospodaresc fara mine de ma intreb cum de sunt asa de norocoasa.
In rest ce sa va mai spun... ma bucur de intalnirea voastra si am savurat povestile despre revedere...
STANCA- cum stai cu procedurile? pe cand vine Maria acasa?
D-na Tache- multumita???
ROXANA- doamne cat te mai chinui pentru nimic... dupa ce termini cu perioada asta de zbucium, corpul revine la cum e el setat... si oricum... nu poti trai toata viata in chinul asta cu mancare putina, sport mult si masaje si alte alea . Eu am slabit tare, dar in momentul in care am inceput sa mananc normal, nu exagerat, selectiv si normal, adica din toate cate putin, deloc dupa ora 17, am pus la loc cateva kg... nu ca si inainte, dar sunt la greutatea mea dintotdeauna... asa ca nu ma mai chinui!!!
roxana1974 spune:
Ioana, ce sa zic, sper sa ma tina, nici eu nu mai pot rabda foame, sper sa nu pun la loc tot atata, ci mai putin, deocamdata imi place sa fac sport, as vrea sa ma tina elanul asta cat mai mult......uite tocmai ceam venit din Babesh unde am tras 12 ture...data trecuta am facut 16, dar de data asta nu am mai putut...
mai viu maine, acu, tre sa scot copilul din baie, eu am facut o baie cu spuma, a fost tare bine...si mananc coliva
la ora asta!
asi spune:
Salutare gagici!
Ieri am avut o zi foarte aglomerata dar tare placuta.Dupa deschiderea anului am fost la ExpoTransilvania si am facut o gramada de cumparaturi pentru Razvan si Maria.Apoi am fost la masa cu niste prieteni dragi si seara intr-o vizita la Cristiana.
Ioana ce ma bucur ca ai trecut pe aici.Mi-e dor de voi
.Cand termini cursul?Maria vine sper cat de repede ne primite sa o luam.Avem depus dosarul la tribunal insa nu stiu cand avem termen.Luni mai sun si mai aflu una alta.
Va doresc o duminica placuta.Noi mergem la ai mei.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
bune sa va fie inimile intr-o zi de duminica insorita!
Mariana special pentru tine www.youtube.com/watch?v=j_vcTHk2dxk" target="_blank">despre Maramures
iar pentru toate lumea trimit indemn calduros sa mergeti la "zona artelor" sa vedeti ce colectie de "jazz, blues" si "muzica popoarelor" au pus fetele acolo. eu mi-am facut lista cu ce sa caut / cumpar / descarc.
roxana1974 spune:
Fetelor, va pup tare. Si eu ma bucur de o zi minunata si insorita si tihnita in familie si nu numai
...ca de dimineata am fost la sport si am intrat in priza, dar e bine!
Roxa
carrie spune:
ola gagici,
noi am petrecut tare tihnit we toti 4 si la-m incheiat intr-o baie cu bule de hidromasaj, acuma is stoarsa ca o lamaie da la modu' placut!
Stanca tare m-am bucurat ca ne-am vazut ieri, a fost super!
azi nea-m plimbatdupa masa prin centru(ca dimi nu am scapat de cumparaturi)si a fost chiar placut sa redescopar strazile din jurul Pietei mUzeului , n-am mai fost tare demult pe acolo.
Simona cum te mai simti, esti mai bine?
ma duc ca striga Mihai dupa mine sa merg la culcare si cum inca e relativ devreme...cine stie?!![]()
![]()
roxana1974 spune:
Buna dimineata gagiiiici! Scu-la-rea! Luatz' de betz' ca tot io v-am facut si azi cafelutza
si e neagra! Dau si lapte cui vrea!
M-am trezit de dimineata cu-n scop pecis si sa ma pregatesc de o noua saptamana! Scopul nu s-a indeplinit, asa ca imi mai ramane sa ma pregatesc
baietii inca dorm...
Cristiana, ce bine ca ai avut o zi faina! Ma bucur. Sa stii ca ma bate gandu', de-ash putea sa economisesc niste bani si sa mergem impreuna sa dam o tura de shopping de-ala adevarat, numai noi 2 sa ne tihneasca, cred c-ar fi o faza memorabila! Ce zici? Sa marcam toate magazinutele alea faine care ne plac si sa probam multe multe hainite, ha?! Si-apoi sa venim sa-i povestim Oanei, ce bine a fost, ca ea nu are rabdareee sa dea ture! 
Fetelor, va pup si va doresc o saptamana minunata. Poate mai viu deseara sa vad ce ati mai facut!
cu drag,
Roxa
asi spune:
Io-s racita cobza si Razvan tuseste.Joi cand l-am dus la tara nu tusea decat foarte putin dar atat a alergat ca s-a cam agravat.Azi il tin sub supraveghere si prin casa.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Yagmur spune:
Neata... am intrat sa va salut... nu am cu ce sa ma laud, munca, Luca, curatenie si tot asa.....
M-am si simtit cam rau zilele trecute... migrena super puternica.... incep sa cred ca stresul imi cam face probleme.....
Sper sa imi revin cat de curand la starea mea generala, optimista... acum mi-am cam facut culcusul pe fundul butoiului ![]()
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca