Cluj rulz! - cap.85
Raspunsuri - Pagina 2
carrie spune:
neata fetelor
de fapt de 'neata ca is la job de un ceas
Ralu mi-e dor tare de voi, de ce nu ai venit la intalneala?, am dezbatut subiecte serioase si importante![]()
.te sun azi!
arleena spune:
azi prima zi la gradi
, a fost ff entuziasmat, nu a plans deloc dupa mine, abia a asteptat sa se bage printre copii....pe la 11 jumate ma duc dupa el sa vad cum se comporta...daca e bine il mai las pana la 1. pana acum nici nu m-au sunat, asa ca e de bine....olala]
raluca din pacate nu suntem in weekdn la cluj....da poate ajung totusi maine dimineata....da cred ca totusi numai pe la 12 se deschide...asa ca nu cred ca ajung...mno, azi i-am niste tenisi usurei, cu scai....e bine si asa.
ce nu mi-a placut la gradi.....surpriza....nu avea dulapior...si tre sa imparta cu alt copil....si mie nu prea imi convine, eu am fost la gradi de stat si am avut dulapiorul meu, si era muuuult mai mare ca astea ce le au ei, i-am pus hainele in dulapiorul altui copil cum mi-a zis educatoarea. noroc ca nu a venit copilul respectiv ca nu aveau loc toata hainele acolo, mai ales ca deja se receste si vor avea geci groase si haine goase....in fine, am sunat la sediu si le-am spus problema....si mi-a zis ca o sa vb cu educatoarele sa-i gaseasca totusi un dulapior al lui....
roxa merci de pont....azi am in program o raita prin iulius.
va doresc o zi buna....ma intorc la traducerile mele ca imediat tre sa plec dupa el.....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
asi spune:
Am aflat ca dosarul meu a ajuns la tribunal.Sper sa imi fixeze curand termenul de incredintare.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
Simona ce bine!cred ca esti f usurata mai ales ca te-ai stressat zdravan!
Stanca de unde faza cu "nu slabanoaga ci femeie?"![]()
tinem pumnii cu tribunalul, cat mai dureaza procesul?
asi spune:
Cristiana am vazut chestia asta pe o poseta dar nu mi-a incaput toata "not a skinny but a real woman" si mi-a placut la nebunie.Nu stiu de ce dar cand citesc asta ma gandesc la Roxa noastra
.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
puisorul spune:
Buna
Puteti sa imi recomandati o coafeza care sa tunda frumos si care stie sa faca suvite? Am deschis un subiect si la femina si cineva mi-a spus de Ramona Mandru. Stiti ceva despre ea?
O zi frumoasa sa aveti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
RAMONELLA spune:
Salutare!!
Vad ca v-ati distrat super fain la intalnire.Am vazut ca ati papat si clatite...miammm...
Am primit o parte din analizele lui Bea prin fax,n-am ami asteptat sa ma sune doctorita cand sunt gata.Fe,ca si mg sunt chiar buneee.Deci nu e anemica fata mea,si a zis ca se vede ca e anemica.In schimb cateva nu au iesit ok.E vorba de NE,EO si LY.In procente...Primul am inteles ca e vorba ori de paraziti,ori de o alergie.Celelalte nu stiu.Astept sa ma sune dupamasa sa imi spuna.Daca nu ma suna,o sun eu si fac pe proasta,daca n-au ajuns analizele.
Cristiana are in jur de 7 kg la 11 luni.Deci e foarte putin.Zaharie a zis ca ar trebui sa aiba 8400.
arleena spune:
a fost f bine la gradi, i-a placut
. cand m-am dus dupa el era fericit, nu a plans deloc. a venit la mine si mi-a zis ca ii place, ii frumos dar de ce am plecat....el ar fi vrut sa stau cu el sa-mi arate ce frumos e!!!
maine vine si teatrul de papusi la ei si sper sa fie tot asa incantat, sau poate o fost asa de inceput ca era nou totul??mai vedem. m-am distrat de el ca dupa ce am ajuns acasa, vroia sa mergem afara la joaca....si pana sa-l schimb tot a inceput sa caste....si ma intreaba asa suparat"mami de mi-e somn??" imi era mila de el dar m-am bucurat ca in sfarsit e si el obosit la ora 1 si se culca, ca de obicei si daca ne trezeam la 8 dimineata tot pe la 3-4 adormea de amiaz....dar azi a cazut lat ![]()
m-am bucurat si m-am simtit f bine cand mi-a zis educatoarea ca vorbeste ff bine pt varsta lui si pare mult mai mare decat e. nu-i venea sa creada ca are doar 2 ani si 5 luni.
stanca tinem pumnii sa fie cat mai repede.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
roxana1974 spune:
Ioi fetelor, Ralu, io aveam asteptari mari de la ceaiul ala..de iesit prin "cele" locuri...inchipuie-ti ca in 2 zile am pus pe mine 1,7 kg
is disperata 
Stanca, Cristiana, sunteti cele mai haioase
si io care ma vreau both real + really skinny woman, ce sa mai inteleaga omu
va pup pe toate, revin cu cafea sambata dimi!
Roxa