Condica Salajencelor [59]
Raspunsuri - Pagina 9
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim nu mere netu ca lumea, si mai dau si 45 de euroi pe luna ![]() oti sa stii ca e buna o partida inainte, mai ales daca nu vrea sa vina Alex singur, pe mine asa m-a sfatui gine si duminica am prestat si marti am rupt apa ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
vezi oti, io ti-am zis si nu m-ai crezut
profita cat e vlad in concediu.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Olimpia, stiu si eu ca e buna cate una dar numai chef sa fie... Ca daca ma tineti aci lipita de calculator, cine sa presteze?
Chiar am vrut sa va inteb: mai al meu bb sta mai nou cu fundul aci in partea stanga a burtii. Si ma apasa de numa-numa. Cred ca se incoarda si isi scoate curul in sus, ca asa de tare iese in evidenta de numa.. E ok???
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, bia, nu esti sanatoasa? taci cu orezul ca pe bune merg sa il pun la facut... Da Miha, eu le strang ca poate, poate... Macar o insigna sa imi iau... |
oti, fugi si fa orezul.hai ca vin io si-ti spal oala.si sa vezi ce bun iese
, ca sta sub capac
.daca vrei iti donez eu insignele mele de pioner
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim blondo daca vrei ma uit de el si ti-l trimit pe autocar nu cred sa coste ceva, sau il trimit la cluj si ti-l da delia si tu aduci oala si iti dau diferenta miha oferta de ikea e in localitatea unde merem noi, is la niste biblioteci mici Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
uita-te.sa vezi daca aveti asa ceva in zona.
deci in spania e 40 de euroi.
ioi si de il gasesti parol ca fac naveta la simleu sa ma cafengesc cu mami de andrei si alex
olim spune:
oti si io ma gandesc sa nu fie ceva teapa, sau poate o vinde ca o capatat-o si se gandea sa ia mai multi bani, is tare curioasa cu cat se vinde la final, ca pana maine poate sa urce mult.
sa stii ca e treaba seriosa cu prestatu, mananci condimentat si urci scari, multe scari, vai de colegu inainte cu o zi sa il nasc pe alex cate scari o urcat cu mine
bei da ce pofta mi-ati facut cu orezu ma duc sa il pun la fiert
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Tu, sa nu cumva sa deschideti maine capitol nou ca Vlad nu e acasa... Numa de joi incolo va dau voie...
Biaaaaa, mai ai insignele de pionier??? ![]()

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Olimpia, stiu si eu ca e buna cate una dar numai chef sa fie... Ca daca ma tineti aci lipita de calculator, cine sa presteze? Chiar am vrut sa va inteb: mai al meu bb sta mai nou cu fundul aci in partea stanga a burtii. Si ma apasa de numa-numa. Cred ca se incoarda si isi scoate curul in sus, ca asa de tare iese in evidenta de numa.. E ok??? |
e fuarte ok.saracutu nu mai are loc.s-ar intinde si el da nu incape.
auzi fugi si pune orezu la oala si apoi fuga langa colegu.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu, sa nu cumva sa deschideti maine capitol nou ca Vlad nu e acasa... Numa de joi incolo va dau voie... Biaaaaa, mai ai insignele de pionier??? ![]() |
no tu, da noi nu atentam la pudoarea lui vlad.noi pee bb alex il vrem.
le am draga, si cravata cu inel, si ceva snururi,am si tinuta de pioner si aia de soim o am.le vrei?
mihaela_s spune:
O colega de-a mea a prezentat ieri reteta de facut branza de vaci de casa...asa ca acum am pus laptele la fiert. Is cu ochii pe el sa nu dea in foc. Asa m-am bucurat ca mi-o venit sa o pup! O rusoaica, ca si noi ii lipsea branza.
Bia stiu ca tu mi-ai zis-o, dar io uitai cind am fost in ro de Ca lactic...si uite asa se duse branza mea...da'acu o fac, sper sa iasa. Maine mancam papanasi 
.
vorbe de copil...
Hobby