Condica Salajencelor [59]
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
io scriu cu 2 , da nu vezi ca fac si greseli?neuronul nu mai face fata la viteza dejetelor Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Noa atunci io scriu numa' cu o mana!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Auziti stiti la ce ma gandesc amu??? Ca minten am 3000 de mesaje, oare ce status mi se aloca?
Deci, bagati maaaaaaaare la scris ca facem puncte!!! 
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Auziti stiti la ce ma gandesc amu??? Ca minten am 3000 de mesaje, oare ce status mi se aloca? Deci, bagati maaaaaaaare la scris ca facem puncte!!! ![]() |
Stai linistita, ca nu poti cumpara scutece pe ele...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu Bia, taci cu orezul ca minten ma duc sa il pun la facut pe dimineata... Numa ca mi lene sa spal vasul ... Hm,ma gandesc sa imi aiu si io unul ca si tine |
hai tu ca se spala un doi.da daca il pui sa fie gata pe dimi sa setezi in cate ore sa se termine.
deci asa-i ca-i bun orezu?
mai si dupa ce e fiert se pune in straturi cu mar ras cu zahar si scortisoara. o nebunie.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Olimpia, oala arata bine, ma-s mira sa o dea asa de ieftin si sa nu aiba ceva! Serios...
olim spune:
nu mere netu ca lumea, si mai dau si 45 de euroi pe luna
oti sa stii ca e buna o partida inainte, mai ales daca nu vrea sa vina Alex singur, pe mine asa m-a sfatui gine si duminica am prestat si marti am rupt apa
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim mai la mine mere rau forumu ![]() pai e pe ebay si mai are inca o zi pana se termina licitatia [http://cgi.ebay.es/Robot-de-cocina-5-Diamantes-GOSC-Totalmente-nuevo_W0QQitemZ140273919431QQcmdZViewItem?hash=item140273919431&_trkparms=72%3A895%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1309&_trksid=p3286.c0.m14] Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
si cat costa?
asta-i aia cu 800 de euroi?si ce face asta in plus? se spala singura? sau iti ghiceste poftele culinare?
silvana_salajan spune:
Bia, bia, nu esti sanatoasa? taci cu orezul ca pe bune merg sa il pun la facut...Da Miha, eu le strang ca poate, poate... Macar o insigna sa imi iau...![]()
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Auziti stiti la ce ma gandesc amu??? Ca minten am 3000 de mesaje, oare ce status mi se aloca? Deci, bagati maaaaaaaare la scris ca facem puncte!!! ![]() |
deci baga mare tu.
ai vazut ca alex vine in zi de sarbatoare?
olim spune:
blondo daca vrei ma uit de el si ti-l trimit pe autocar nu cred sa coste ceva, sau il trimit la cluj si ti-l da delia si tu aduci oala si iti dau diferenta![]()
miha oferta de ikea e in localitatea unde merem noi, is la niste biblioteci mici
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex