Condica Salajencelor [59]

Condica Salajencelor [59] | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de claudiasabou- mami de si silvana_salajan - mami de si cu?giulia_71 - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de dianalaura-mami de nazdravanMAMICIcu 2 BB-icimihaela_s - mami de anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiDarkBendis Maria Prieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Deci, ma enerveaza netul asta de numa. Stau de 10 min sa creez un subiect. Si cand sa il finalizez, ioc conexiune. Azi am fost o lenesa de nedescris. Am dormit mai toata ziua, zici ca m-o muscat musca tzetze. Si inca mi-e somn... Va si va astept la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Olim , poti comanda direct pe net oala , adica sora ta sa o comande ca in strainataturi nu stiu daca trimite colet. Le distribuie pe RO o prietena a mea de acolo avem toate oale ca le-am adus fetelor din salaj eu sa nu mai piarda vremea cu mersul pe la posta . Garantia este de 2 ani . Alte lamuriri sau ne-lamuriri ??? Iti stam la dispozitie !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Fetili, am pus gulasul la facut. Am tiat legumele, (morcovi, telina, pastarnac, cartofi, ceapa numai curatata) si carnea de vitel si le-am pus la tendon bean. e ok? Amu abia astept...Bineintels ca mi-a luat Vlad si chimen pudra.... Am mai pus magi, sare si piper.Mai tre ceva? Nu am pus fir de ulei, ca l-am vrut mai light. Si nu am prajit nici ceapa.Ziceti daca mai tre ceva, pana mai pot umbla la ea.

Mergi la inceput

Adrianaaaaaaaaa, nu zici nika?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

adriana poti sa imia duci si mie una si iti trimit banii direct tie, si o trimit pe delia la zalau dupa ea, sau daca ai drum in cluj sa va intalniti undeva, ca ea e la cluj acuma.Nu ii graba cand poti tu,ca ea vine doar in decembrie la noi.
Colegu o zis ca de mos Craciun imi face cadou una
fetlor pe unde umblati, blondo
oti profita acum de somn.
nu v-am zis ca azi dimineata mi-o fost rau, la care colegu "poate vine barza"
ma duc sa ii fac baie la pui si fac un dus da mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

S-o gatat gulasul!!! Astept sa se depresurizeze oala, sa vad daca ii mai tre ceva! Yupi!!!!

Mergi la inceput

Olimpia, si daca vine barza, ce??? Macar cresc deodata.

Mergi la inceput

S-o gatat mancarea. Am mai pus-o o data pe programul de pui, ca desi scria ca e carne de manzat o fi fost o vaca batrana... Gustul in schimb, f. f. buuun. O zis Vlad ca e aproape perfecta ceea ce inseaman mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

BIA-hai draga sa mai favam si noi cate o fata, poate ne lasa durerile de cap ( numai asa ne-om putea incuscri)

cu cine, cu cine?
io am nevoie de un tip care stie face fete, ca almeu nu poate.
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Ei, cu cine...asta e o problema? Se gaseste oricand...

OTI-pai nu mai vreau reteta de biscuiti daca mi-e spus BIA ca nu se fac singuri in oala...io sa pun toate ingredientele si ei sa iasa frumos modelati...

la toata lumea

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Fetelor, e ok, ca in 15 minute s-o gatat programul de pui? Asa iute? amu i-am dat Cancel sa faca depresurizare, sa vedem cum arata carnita. Mmmm, va dati seama ca o sa gust din ea chiar si la ora asta Da pe unde umblati???????????? Ca io vorbesc aici singura............

Mergi la inceput