Condica Salajencelor [59]
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
oti nu mai sta mult daca asa face, cel mult o saptamana asa a facut alex al meu miercuri spre joi noaptea si fix la o saptamana l-am nascut
colegu s-a speriat ca nasc, si s-a apaucat sa ma filmeze si cica sa merem la urgenta, da i-am zis ca nu e cazu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Tu sa nu te gandesti la prostii..........Auzi am vrut sa ii punem la bb numele Mircea... Da Vlad e gelos pe Mircea Badea 
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan stai Bia, ca mai e un sfert de ora de Badea... Mooor de ras!!!!!!! ![]() |
auzi , tu nasti vineri si luni esti acasa .ca doar ce te faci tu fara Badea?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Olimipa da deja de vreo 3 zile e asa...se mai muta dar nu sta mult. Iar vine in stanga...Miha, dar asa cu ca lactic branza nu are acelasi gust cu cea pe care o luam de la piata. nu poti pune laptele la prins???
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s O colega de-a mea a prezentat ieri reteta de facut branza de vaci de casa...asa ca acum am pus laptele la fiert. Is cu ochii pe el sa nu dea in foc. Asa m-am bucurat ca mi-o venit sa o pup! O rusoaica, ca si noi ii lipsea branza. Bia stiu ca tu mi-ai zis-o, dar io uitai cind am fost in ro de Ca lactic...si uite asa se duse branza mea...da'acu o fac, sper sa iasa. Maine mancam papanasi ![]() .vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
se poate cu Ca lactic sau cu lamaie stoarsa in lapte.important e ca laptele sa fie gras, sa nu fie de ala de 1,8.
sa ne spui cum iti iese.domne ajuta sa iasa bine ca sa poti presta papansii.da de care faci? fierti sau prajiti?
silvana_salajan spune:
| auzi , tu nasti vineri si luni esti acasa .ca doar ce te faci tu fara Badea? |
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu sa nu te gandesti la prostii.......... Auzi am vrut sa ii punem la bb numele Mircea... Da Vlad e gelos pe Mircea Badea ![]() |
eram precisaaaaaaaaaaaaaa

oare la ce sa ma gandesc
olim spune:
si eu am facut branza cu calciu lactic si iese buna, deja am terminat cutiile, amu astept pachet.O am uitat sa va zic ca azi am umplut ultimii ardei, colegu ma omoara, numa de astia ar manca, noroc ca nu mai am pana trimite delia pachetu, ca amu daca e la cluj imi trimite lunar pachet, nu scriu ce sa nu ii fac pofta lui miha
blondo mai trimite odata linku sa imi notez exact![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
sa te auda DD. |
deci clar nu poti fara mircea
da lasa ca iti fac io rezumatu la tilifon
mihaela_s spune:
Si o alta colega o prezentat-asta sarboaica-reteta de praji cu mere ce am facut-o si eu, aia turnata. Dar ca ea pune merele deasupra, nu intre foi. Si a facut prajitura duminica acasa si a adus pentru noi toti! A fost tare fain...am mancat in ora
. Si io facusem duminica praji si am avut cu mine la scoala, i-a dat sa vada si a mea cum e...a zis ca incearca si ea asa. Si am mai servit pe o irakiana si pe o thailandeza, tare mult le-o placut praji romaneasca 
.
vorbe de copil...
Hobby