Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Nu stiu de ce nu se vede filmuletzul
La mine se vede!
Ce fac gresit?
Dar www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">aici se vede?

RALU, toata stima mea pt doamna cu studii superioare care face menaj. Nu e nici o rusine! Bravo ei!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nadia, felciitari pentru dintisorii de iepuras ai Victoriei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Multumesc.
Au inceput sa iasa azi dimi i-am simtit. Fug l aculcare, ca azi am fost toata ziua de la 9am la spital cu prietena mea, i-au operat baietelul (6 lunisoare). Totul e ok.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui GD

Salutare !

Simonacip n-ati fost prin parc astazi ? Noi am stat aproape toata ziua, ne-am uitat de voi dar nu v-am vazut.

Foarte frumos montajul Melly ! Multumim !

Pupici tuturor si-o noapte linistita !
Gabi

GD, am fost un pic in parc dupamasa, dar doar vreo ora ca tb sa vin sa ma vopseasca barbate-miu...si mi-a spus dinainte ca el ma vopseste doar dc sunt la 6 in casa. Dimineata am fost cu mama in Cora..si cu bb in marsupiu. Mama exerseaza sofatul acum, dar vrea sa fiu si eu linga ea. La intoarcere am condus eu ca pina am scos masina din parcare si am urcat-o la lumina, bb adormise la mama in brate..Dar tare-mi place si mie Sandero. Sper totusi sa ne mai vedem.
Poate ne vedem si cu Monik16, dar chestia e la noi ca intram repede in casa seara...oof..

Getutza...eu ti-am vazut filmuletul si mi-a placut tare mult, dar uneori mai scriem pe fuga si uitam sa mai pomenim..eu cel putin

Andreeap, sper sa reusesti intr-un fel sa rezolvi treaba.Eu zic sa-ti iei ce mai ai tu concediu de odihna, si medicale pt fete (ar mai fi 4 sapt).Pana atunci se va stii sigur daca ne incadram sau nu si noi in lege

Mihaser, imi pare rau...vezi ca uneori sunt bune si controalele astea, bine ca ai fost din timp s se rezolva!

Vianne, nu vad filmuletul..si abia asteptam sa ma uit la el!

Ralu_t, nasol cu sv..atunci stai acasa, mai ales dc intram pe lege..Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. Da..cu parul e sinistru din pacate, am senzatia ca pierd suvite intregi din par. De azi imi iau Magne -le despre care spunea Dflavia. Si voiam sa-i spun si ei, dar uitasem, Efectele asupra parului se vad in 60 d ezile, deci daca ai luat 2 luni, de acum ar trebui sa inceapa sa se vada efectele...

Ma duc la david sa mai stau cu el pina megrem la gradi..Ah si buna dimineata tuturor, dau si eu o ?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. suntem fresh de la 6.45...fetelor, iar nu gasesc vaccinul acu se gaseste in tot orasul ala de 2 luni si cel de 4 ciuciu...ai naibii distribuitori cu greva lor. sunt terminata...

gabitza am vazut si eu emisiunea csid ieri si chiar si azi dimineata in reluare...nasol cu cosmeticele astea ... si eu folosesc johnson's gama verde ca-i cu ulei de masline si miroase mortal dar se pare ca nu-i bine...chiar apare o colega de forum in videoclip??? ce tare...

cleo atentie la sucul de morcov!!! pateaza si nu se mai ia..am hainute de casa patate la greu si paturici ca mai vomita pitica si nu se ia nici cu vanish

simonicacip si mie imi pica parul la greu si asta de cateva saptamani. dar cica e normal, se regenereaza. ar trebui sa pierdem cat n-am pierdut intr-un an...mie mi-a dat dr. tratament cu revalid capsule, numai ca nu l-am gasit in farmaciile de la noi...parca stau in fundul cazanului

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Neata, sper sa fie si astazi frumos afara, ca ieri ne-am distrat minunat prin parc.
Ia uitati aici de ce a avut parte David aseara.

Multumim inca o data tuturor fetelor care ne-au urat LMA

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor. Si ca am uitat de ea

getutza, nu te supara nici pe mine, am vazut o parte din film, dar nu mai sunt atat de 'activa'. Suntem intorsi pe dos, din cauza aceleasi recesiuni economice, tati nu mai are job. Asha ca sta pe bestjobs.

mihaser, si noi am purtat getutza gipsata. Daca iti aduci aminte, eram tare plansa si speriata - ca era la cateva zile..... dar uite, acu mergem la control, si dr zice: "doamna, scriu in fisha: copil perfect normal". si asta tare ma linishteshte.

iulia, deci amin cu bluza!! ca pe langa babetica, s-a dus pe la urechi, pe maneci, etc. De, fiica mea... Dar nu e bai, ghici ce bluza ii pun iar azi? aia deja patata1!!! si ma gandesc sa o infashor intr-un finet, asha peste...ca un shal. Sa fie mai cocheta

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Uoff Cleo ce rau imi pare. Dar asa una doua? Ce chestie naspa.

Magne felicitari pentru bona si pentru promovare.
Si eu sunt in cautare de bona...sa vedem..

La noi e a treia noapte cu nani pana la 6 dimineata. Oare ne-am stabilizat? Din pacate nu mai suge cu aceasta ocazie. Nici eu nu stiu ce sa zic, e bine, e rau...somn versus supt...greu.
ORicum astea sunt probleme minore fata de problemele altora.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Iulia, of mai si cu vaccinurile astea, parca-s nebuni..dar ziceau ca le baga pe astea in schema de stat din Octombire, adica de luna asta..nu se mai aude nimic insa.
Nicole, super tortulet ati papat voi acolo...Cred ca poftea si Daviducu, mama-mama
Cleo, tare nasol cu serviciu, imi pare rau. Sper sa gaseasca tati repede job bun. Doamne Ajuta!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ca in reclama: impotriva petelor va recomand cu caldura camasuta bavetica din plastic de la Tigex. In principiu e bine sa aveti o bavetica care sa acopere si umerii...si cu dublura de plastic ca altfel...
La a doua treia spalare ies petele cu tratament pt pete.
Fi miu vrea sa manance el cu manuta lui. Isi baga lingura aia daca il las, pana in gat. Are vointa pustiu nu gluma.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Fetele getutza, vianne, simo, cleo, ralu_t va multumesc! Daca am uitat pe cineva sa ma scuzati va rog!

Getutza sigur o sa ma uit...in general duminica am mai mult timp!

Cleo noua ne-a zis de la 2 luni neonatoloaga din Targoviste ca e o problema la piciorus...Daca o duceam de atunci purta decat o spatamana gips...Socant e ca pe amandoua piciorusele o sa le aiba gipsate!

Asta e! Sper sa se rezolve cat mai repede!

Va pup!

Mergi la inceput