Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Getutza81 spune:
Miha, imi pare tare rau sa aud ca aveti problemute !!! Tin pumnii sa fie totul bine !!! 
sa fii tare pt puisori !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Getutza81 Miha, imi pare tare rau sa aud ca aveti problemute !!! Tin pumnii sa fie totul bine !!! ![]() sa fii tare pt puisori !!!=============== Geta mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare ! Micuta mea minune mare ! Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke) |
Multumesc Getutza!

Astea se rezolva...sunt problemutze! Ii multumesc lui D-zeu ca nu am ajuns prin spital!
Imi pare rau ca nu am timp sa-ti vizionez filmuletul cu Bogdanici, insa in we bag recuperari...Promit!

Andrada79 spune:
Getutza 81 de ce zici asa ca ti-am vazut filmuletul dar nu am avut timp sa scriu, chiar am admirat ca ia bagat si filmulet si mi-a placut ca ai inceput chiar cu "inceputul" adica cu ecografia cand era ceva mic mic! M-a luat nostalgia si am studiat si eu ecografiile de cand era un punctulet!
Getutza81 spune:
Andrada, nu lua motamo cuvintele mele...
, glumeam doar, stiu ca tot a vazut cineva filmuletul.... sper ca nu sa suparat nimeni pe mine cum zici tu "de ce zici asa" hehehe...
..
Asa vroiam sa il fac, mam gandit ca orice poveste (oricine) are un inceput.... dar povestea mea vroiam sa o incep de la inceputul inceputului... vroiam sa mai pun poze cu mine si cristi de cand neam cunoscut... sau si mai bine de cand eram noi ca el....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
GD spune:
Salutare !
Andreeap concediul de risc maternal este eliberat de medicul de familie pe baza unui raport de evaluare al locului de munca facut de cineva de la "Biroul personal". In cazul meu a fost ceva mai complicat, ca trebuia avizat si de medicul de medicina muncii si de responsabilul cu protectia muncii din institut(eu sunt cercetator chimist si lucrez si in laborator )
As fi mers si eu pe ingriire copil dar conform contractului colectiv de munca avem dreptul doar la 2 saptamani pentru fiecare copil, eu am 2 deci aveam dreptul doar la o luna, asa, cu risc maternal ai 120 zile platit cu 75 % din media venitului brut pe ultimele 10 luni (parca, nu mai stiu sigur). Cred ca-i mai bine si decat 85 % din net, asta in cazul in care intram si noi pe noua lege.
Simonacip n-ati fost prin parc astazi ? Noi am stat aproape toata ziua, ne-am uitat de voi dar nu v-am vazut.
Foarte frumos montajul Melly ! Multumim !
Pupici tuturor si-o noapte linistita !
Gabi
Getutza81 spune:
Miha, stai linistita cu filmuletul... stiu si eu cum e cu bb mic si cu inca un copilus pe langa... dc ziua ar avea 48 ore ar fi bine !!! La fel si pt celelalte, de fapt toata lumea are problemele lui, nu ma supar eu pt asa ceva, glumeam doar !!! stiu ca odata si odata tot o sa il vedeti, fiecare cum poate, stiu asta destul de bine si eu !
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Vianne spune:
Melly, multzam fain de tooot!
Miha , imi pare rau de piciorus... Dar rabdare..o sa treaca si asta...
Getutza, am vazut filmuletul...tare frumos, pup protagonistii
. Si datorita filmului tau am facut si eu unul![]()
Il puteti vedea www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7520316&type=add_to_shared" target="_blank">aici Cu muzica braziliana![]()
Simo, multumim de complimente!!! Dar hai ca tu arati asa bine…

Si eu tot ca tine simt..ca sunt atatea de facut acasa…atatea carti de citit…
Jady, multumim!
Inais, pup frumoasa Iasminuta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
ralu_t spune:
bonsoir
LA MULTI ANI SARA SI DAVID!!! 
am avut5 2 zile criminale cu alergatura de dimineata pana seara. ieri am fost pe la mine pe la birou si am aflat ca suntem cu un picior in groapa datorita crizei economice
asa ca s-ar putea sa nu mai am la ce ma intoarce dupa 1 ianuarie. ofof. daca totusi se pun toate veniturile in calcul, nu numai contractul din CM, as sta si eu fara griji acasa o vreme, daca nu, si eu tind sa cred ca nu, e mai nasol. de ce tind sa cred ca nu? fiindca cei care vor da banii vor fi casa de pensii, ori primele si orice alte venituri impozabile nu cotizeaza la pensie, nu?
anyway speranta moare ultima....
piggy sigur iti va placea ramona, inais stie de ce
. eu n-am vazut-o la baby expo, la ce stand era? poate ne vedem la cel din iarna, mi-ar face mare placere s-o revad si merg cu tudor cu tot![]()
simonanici noi n-am plans la ala de 4 luni, nici la ala de 2 luni.
fi-mio e mai nesimtit asa, eu de multe ori ma gandesc ca toleranta lui la durere nu e lucru curat. adica mai am eu niste neindemanaticiuni si el nimic nu zice
mihaiserufff, imi pare rau sa aud. totusi s-ar putea sa nu sufere asa tare, sa suferi tu mai mult vazand-o.
sa treaca repede cele 3 saptamani si sa nu mai fie nevoie de altele. la baie o pungutza cu elastic. eu am avut o groaza de chestii in gips, sunt experta![]()
melly

dflavia tari adi si robi. asa, parca-ti tot vine sa faci copii. o sa iau si eu magneb6 numai ca stiu ca sporeste pofta de mancare care oricum e maaaaare
eu m-am tuns vinerea trecuta dupa modelul alyshsi toti care mi-au umblat in cap-vreo 5 persoane, ca e un salon mai neobisnuit, unul spala, altul usuca, altul taie , altul coafeaza
se minunau pe rand de cat imi cade parul. deja nu ma mai oboseam sa explic ca taman am nascut, zambeam trist....
dar oricum, fi-miu ma intrece. ce e pe cersaful lui din pat...e negru de par, daca-l mangai imi ramane par in mana. e normal sa cada chiar asa de mult????
nu mai pot continua ca mor de somn, vb maine ca sta mama cu mine toata ziua sa fac bagajele pt grecia. dar ii spun ca am ceva de impachetat si pe forum![]()
![]()
RALU-
de minune albastra Tudor ![]()
![]()
15.05.2008
ralu_t spune:
vianne nu se vede filmuletul
inais ginecoloaga mea din ucraina e la pensie, are cam 60 de ani-ii dai 50 max. mama ei e basarabeanca si si-a dorit mult sa se intoarca si sa moara in ro. asa ca e aici singura la 80 de ani. cum d-na dr. nu mai are sot, ca a murit, si cum fi-su a emigrat in canada unde e stomatolog, a venit sa stea cu mama. si probabil nu le-ajung banii, d-aia face menajul. nu e o rusine si ea face cu mare demnitate treaba asta. ma intreb cati cu studii superioare ar fi capabili de asa ceva...
gata, ma mulg si ma culc
RALU-
de minune albastra Tudor ![]()
![]()
15.05.2008