Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Neata! Fetele getutza, vianne, simo, cleo, ralu_t va multumesc! Daca am uitat pe cineva sa ma scuzati va rog! Getutza sigur o sa ma uit...in general duminica am mai mult timp! ![]() Cleo noua ne-a zis de la 2 luni neonatoloaga din Targoviste ca e o problema la piciorus...Daca o duceam de atunci purta decat o spatamana gips...Socant e ca pe amandoua piciorusele o sa le aiba gipsate! ![]() Asta e! Sper sa se rezolve cat mai repede! Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
da, si noua ne-a ezxplicat ortopedul, ca cu cat e mai repede, cu atat se rezolva mai repede, si era un copil acolo la care au remarcat parintii cand a inceput sa mearga ca intoarce piciorul prost- si trebuia sa poarte cupilu gheata ortopedica cica 6-12 luni.... Noi am avut 2 runde de gips, 1 de 5 zile, 1 de 7 zile. Si apoi am continuat cu masaj- te invatsa medicul cum. Oricum, acum la varsta asta se rezolva repede...mai grav e mai incolo.
ralu_t, si io am cunoscut acu ceva ani o dr din Basarabia venita in Buc. Avea varsta mamei, peste 50 ani, si incerca sa isi echivaleze studiile. Si cum dura cativa ani, acte, alergatura, bani, etc. ea lucra pe udne se putea. Nici ca asistenta nu avea dreptul de practica... Si mi se parea nedrept, pt ca diferentsa de limba nu este, sa zici ca a invatsat tot instrumentarul si denumirile bolilor si a simptomelor in rusa, de ex.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andree27 spune:
Neatza fetelor,
EU zic ca filmuletul facut de Melly sa il punem pe prima pagina .Ce ziceti?
Getutza foarte frumos filmuletul tau!
Vianne trebuie sa pui filmul de pe private sa il pui pe share ca sa il putem vedea si noi!'
Ce stiti de Miss ca nu a mai scris de cateva zile???
Sis nu am reusit sa citesc ,cum e taticul vostru?
Fus sa calc camasa sotului.REvin
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
leeloo2004 spune:
Neata si de la noi! Tare ati fost harnice la scris...sa vedem daca imi mai aduc aminte ceva...![]()
Getutza - LA MULTI ANI pentru fratzior - sa-ti traiasca!
Ma duc sa vizionez si filmuletzul tau, acus...
Magnetism - bafta la job, bine ca ai rezolvat cu bona!
Melly - inca o data, montajul e super! 
DanaH - de cite ori citesc de schemele astea de diversificare, nu ma pot impiedica sa nu constat "cite bordeie, atitea obiceiuri...". Ce se recomanda la voi ca legume de inceput - mazare, broccoli, conopida - la noi sunt interzise pe motiv de balonare, gust pregnant samd...Si uite ca bebeii cresc si sunt sanatosi!
Mihaser - am citit acum de problemele pe care le aveti cu Eli - acum tu faci cum vrei, dar banuiesc ca Eliana are acelasi diagnostic pe care il are si Tudor la piciorul sting - respectiv talus valgus - daca da, sfatul primit de noi de la Dl.dr. Jianu (cel mai bun medic ortoped pediatru de la noi, seful clinicii de ortopedie de la spitalul "Gr.Alexandrescu") a fost ca in niciun caz sa nu imobilizam piciorul copilului - el are nevoie de masaj si gimnastica, sa-siintareasca ligamentele gleznei, nu sa devina hipoton si astfel sa se intirzie dezvoltarea normala. De altfel am sa-ti citez exact si din cartea lui "Notiuni practice de ortopedie pediatrica de la nou-nascut la adolescent - indreptar pentru medici si parinti" ce spune despre "talus valgus" - "atita timp cit nu se interpune o alta afectiune neurologica, aceasta anomalie de pozitie se vindeca intotdeauna cu sau fara tratament. Se poate recomanda totusi, in formele severe, o imobilizare in aparat gipsat in hipercorectie, in primele zile dupa nastere, dar nu mai tirziu de virsta de 3-4 luni". Daca diagnosticul tau este altul - spune-mi si iti zic ce scrie in carte! Multa sanatate!
Azi am lasat ariciul la TV si i-am pus unul din DVD-urile Baby Einstein - Baby Van Gogh - Lumea Culorilor - nu va spun ca a stat super-atent si nu a scos un sunet cele apx 20 minute cit dureaza dvd-ul??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
"neata
Pt prima data s-a trezit si Vlad azi noapte la 3 jumate. A papat un biberon pe nerasuflate. Nu se mai satura cu cel de seara? Sau i-o fi fost sete....dar i-am dat apa si tot plangea, abia dupa lapte s-a potolit, deci clar i-a fost fomica.
Auzisem ca se schimba treburile un pic in jur de 6 luni, copii care au dormit bine pana acum, incep sa se trezeasca noaptea. Of, sper sa nu fie asa ca tere bine a mai fost pana acum.
Simo, Ralu, ce rau imi pare ca ma "mosteniti" cu caderea parului. Eu am luat niste naturiste, se numesc "beauty hair" si mi-au facut f bine. Cu siguranta sunt permise si in alaptat.
Ralu, exact in perioada in care mi-a cazut mie parul a inceput sa=i cada si lui Vlady pana a chelit si abia de vreo saptamana practic vad ca ainceput sa-i creasca perisor nou. DAr gaseam atunci cearsaful negru de la perisorul lui, in asa hal ii cadea. Pediatra mi-a spus ca e absolut normal.
Cleo, tinem pumnii sa-si gaseasca sotul tau un job frumos si banos!
Mihaser sa treceti repede si cu bine peste perioada cu ghipsuletul! Poate n-o mai fi nevoie de alte 3 saptamani pe langa primele 3.....
Vlady
melly23 spune:
neata de la baia mare cu ploaie!!!

cleo merci de cofa!!!chiar amu o beau cu laptic!!!
multumesc fetelor de complimente pentru filmuletz!!!si Da ar fi o idee faina sa fie pe prima pajina!!!asa de cate ori va fi un capitol nou vor fi si puiutii nostri cu noi!!!![]()

Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
miss, unde esti?
si te sun, si tot te gasesc
. Suntem in stare sa venim si dupa tine
, nu o fi germanica aia asha de mare !
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Simonix spune:
Neatza !
Am venit si noi la semnat condica si la baut 2 cafele (una facuta de Simo si una de Cleo.
O pupam pe Eliana de Mihaser si ii trimitem o
, sa se rezolve problema repejor, fara mari batai de cap :)
Le spunem LA MULTI ANI puilor nascuti astazi (avem pui maaari, de 6 luni 
) : Bogdanel, Tudor, Alessia Nicole, Alexandra si Alessia Clara
Sa fiti sanatosi si cumintei !!!
Cleo - succes pentru tati va dorim. De ce nu veniti pe la noi ??
Aici se angajeaza la greu ;) Hai, ca imi place tare de Mara
inca o printesa pentru flacaul meu :p Eu una am atat de lucru si nu apuc sa imi fac CV-ul dar cu siguranta luna asta il fac si ma lansez pe piata 
Melly - taaare faine montajele alea ! Chiar m-am gandit sa le punem pe prima pagina, impreuna cu colajele Ancai. Trebuie sa fie insa variantele finale... Oricum, multumim mult, sunt superbe !
Getutza - si eu m-am uitat la film ieri, dar, ca Simo, nu am avut timp sa si scriu
Mi-a placut intr-adevar ca am vazut piticul in burtica
si apoi burtica
si apoi mica ta minune mare ;) 
Leeloo - si al meu se uita la calculator, TV etc de zici ca si intelege ce e acolo. Ieri chiar a avut prima conversatie pe skype cu cineva, a spus plin de intelepciune "vgybuyn" 
Socrate - Sunt super haiosi cand apuca linguroiul sa il bage in guritza :) Asa facea si Robert cand i-am dat mar, era disperat. Noi in weekend incepem diversificarea, finally ! Saracu' bebe se uita la noi si inghite in sec cand mancam - i-am mai dat mar pe la guritza si sugea la el cu o pofta ... Acum imi e clar ca trebuie sa incepem si noi cu fructe/legume :)
Nicole - Aoleo ce tort ! Am salivat cand l-am vazut... mai ceva ca fiu-miu

Fetelor, cu parul eu mi-am revenit, singura. A inceput sa cada la greu dupa ce am oprit alaptatul, camd prin luna a 4-a a lui bebe, acum deja e mult mai bine. Vad ca toti hormonii (buni si rai) de sarcina/nastere/lauzie si care or mai fi - au plecat, dunga de pe burta e pe cale de disparitie, sanii si-au revenit f frumos, chiar ma mir. Din pacate a revenit burtik
dar asta din cauza mea ca nu fac miscare.
Si Robert a avut o perioada de chelit
Tot de prin luna a 4-a pana acum - avea finetul pe care dormea plin de par. Era chiar haios, ca in varful capului avea o claie de par iar la ceafa - o chelie
Freza de smecher
Acum vad ca nu ii mai cade si ii creste frumos.
Cu dormitul de la 6 luni
Voi stiti ca aveam un copil dormicios tare - de vreo 3 nopti m-a zapacit: se scoala si racaie la pat, fashaie, da din picioare (dar asa, cu fortza, de se cutremura tot patul), vorbeste, canta etc
In toiul noptii. Nu il doare nik, nu plange, nu ii e foame. Pur si simplu cred ca se plictiseste. Nu cred ca sunt dintii pt ca nu are semne de acest fel. Nu prea stiu cum sa abordez problema: sa il las sa isi faca de cap in patutz, sa il iau cu mine in pat (se linisteste dar mi-e teama sa nu se obisnuiasca asa). Pana ma hotarasc eu... le cam fac pe amandoua
Ma duc la el in camera, incerc sa ma culc in patul de langa el dar e enervant zgomotul, il mai iau cu mine in pat, cand adoarme il pun la loc, peste 1 ora iar fashaie, desi are ochii inchisi etc
Mda... ma mai gandesc...
Pai fug la munci
Maine avem party cu bebici ! De-abia astept 
INtre timp, va pup pe toate si ma duc sa il ascult pe Mircea Badea
in timp ce butonez iar apoi ma pun la punct cu barfele despre Mihaela Radulescu
(mda, daca lucrez de acasa... va spun, imi trebuie serviciu de om normal !)
Ah apropo, ce e CSID ???
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Andrada79 spune:
Simonix CSID este vorba de emisiunea "Ce Se Intampla Doctore?"
Cleo imi pare rau de faza cu serviciul dar o sa vezi ca isi va gasi de lucru important e sa fi optimista chiar daca e greu!

Lorich spune:
Neata fetele si multumim de cafele!
Leeloo imi pare tare bine ca i-ai raspuns lui Mihaser; si Robert are talgus-valgus, bilateral, dar la stangul e mai pronuntat, avem 6 saptamani de atele noapte, chinul lumii pe copil, plus ca nu se vede nicio schimbare. Trebuie sa mergem la control si tare mi-e frica de cizmulite. Mi-ai dat de gandit cu ce ai scris; o sa ncerc sa ajuns la dr. asta de care vb. O fi greu de ajuns la el? Cozi, asteptari?
Clep imi pare rau de situatia cu tati. Tin pumnii sa se rezolve repede.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
simonix, stii ca ma tot bate gandu sa plec...io imi gasesc usor de lucru, mai peste tot in UE, limba sa o invart- catr mai repede. Tati e mai greu, un economist is gaseste mai greu. O sa se descurce el, nu e bai, e momentul mai delicat la toti acu. Nu suntem cu un picior in groapa, doar ca avem 2 rate...
, io bani - ciuciu, stiti cum e. Noroc ca aveam bani deoparte sa plecam in concediu de sarbatori, la turci. Asha ca putem sta acasa, amandoi, in concediu. Si ce concediu!!!
Io propusesem lui tati sa il bag pe el in concediu de creshtere a copiulului, venitul lui pe luna, pe ultimile 12 luni e mai mare ca al meu.....si deja m-am plictisit, de 6 luni acasa, m-ash duce f. linistita la munca sa stiu ca e tati cu piticania! Dar nici nu vrea sa auda... orgoliu de barbat, ce mai. Sper ca il mai conving cu asta, mai insist, deoarece e o ocazie nemaipomenita pt el, sa aiba venit asigurat peste 1 an, si sa incerce sa isi faca vreo afacere, ceva. Idei am avea... Mie mi se pare un pas inainte, lui un shut in fund..... il conving io, doar is peshte, si el rac
.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii