Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Bua la toata lumea.

Noi raportam o noapte cu febra 39, i-am dat Nurofen si i-a scazut. Acum e mai bine, nu mai are febra dar mucusorii sunt prezenti in continuare. Oricum azi o sa-i facem o vizita d-nei doctor.

Si Amalia mea are doar 2 dintisori jos, dar i s-a umflat gingia de sus de vreo saptamana.

Condoleante MYRAL.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Noi n-am mai avut timp de scris pe forum,de cand cu vremea asta faina,suntem mai mult pe afara...sau daca doarme,mai fac ceva treburi prin casa,si alea tot pe fuga
Am vazut pozele de la petrecere,am admirat copilasii si mamicile...Multumim Luy pentru poza din filmulet,ca te-ai gandit la noi
Pe papanash am cautat-o prin pozele Ceciliei,dar n-am gasit-o

Aniast sanatate multa si ai grija de voi!..si Miru a avut o perioada in care papa mai mult lapte,dar si-a revenit dupa un timp..
Myral condoleante!
Gabriela pupam mica gimnasta!ai gasit gradi sa-ti fie pe plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

prisulescu, vino-ti in fire ca nu s-a suparat nimeni pe aici, , dimpotriva, asa glume si veselie n-au mai fost demult.
hai, ia un de la Gh si de la mine si mai bine zi, ce dieta bagam? ca suntem cam p-acolo amandoua:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI!!!!
ALESSIA STEFANA
LUCA
ALEXANDRA IOANA

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Prisiiiiiii... fata draga, toate discutiile alea au fost la caterinca... si sunt convinsa ca si Roxana a continuat tot in spirit de gluma... Zau daca e motiv de suparare!
Uite sa-ti treaca!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Alessia Stefana de mami Kriss79!

La multi ani Luca de mami ligeea!

La multi ani Alexandra Ioana de mami balaceanu_l!

Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc cu carul!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Prisi mie imi place stilul tau,asa ca astept sa mai scrii...chiar am vrut sa vad poze cu Mirunica,dar vad ca le-ai retras...asa tare te-ai suparat?

Sa stiti ca Miru a mea nu e bipeda inca..merge,dar numai tinuta de manute,dar eu nu ma stresez deloc si nici n-o compar cu alti copii..ii place mai mult in patru labe si face multe alte chestii,care probabil compenseaza...nu le mai enumar acum..

La multi ani Kriss79!

La multi ani copilasilor sarbatoriti azi!

Plec,ca s-a trezit printesa...o zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!

Miral, condoleante!Sper sa iti faca bine cateva zile la munte!
Andreea, imi pare tare rau, ca trebuie sa stai in pat, dar sper totusi ca nu ptr mult timp, si vei putea sa te bucuri de sarcina plimbandu-te cu Vladi prin parc!

Acum, multa sanatate puiutilor raciti, e atat de neplacut sa-ti vezi copiasul balnavior, chiar si doar racit. La noi mucii mai sunt, dar sunt pe duca. Altceva, nimic.
In rest, Olivia e bine, se joaca toata ziua, deseneaza , chiar stie sa tina creionul cum trebuie, ceea ce nu pot spune despre Alex, cu care avem batai de cap, ca nu tine bine creionul in mana, mereu il corectez.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Prisiiiiiii... fata draga, toate discutiile alea au fost la caterinca... si sunt convinsa ca si Roxana a continuat tot in spirit de gluma... Zau daca e motiv de suparare!
Uite sa-ti treaca!

=====================

Duamna C VREAU SI EU UN PUPIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

prisulescu, vino-ti in fire ca nu s-a suparat nimeni pe aici, , dimpotriva, asa glume si veselie n-au mai fost demult.
hai, ia un de la Gh si de la mine si mai bine zi, ce dieta bagam? ca suntem cam p-acolo amandoua:)))

Asa, asa...si ziceti-mi, mie ce dieta-mi bagati?...ca am ramas printre "grelele" odiseei...si nu ma refer la numarul de mesaje postate!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput