Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

vad ca sarcasmul la faza cu CERUL GURII e la ordinea zilei si in special la adresa Roxanei, in primul rand nu a fost cu adresa expresia, era un mod de a zice la general, in al 2 lea rand , Rox avea doar o rochie neagra , iar de la a fi imbracat in negru pana a fi negru in cerul gurii e distanta mare, de fapt nu stiu daca se poate face in vreun fel vreo legatura, dar se pare ca a deranjat foarte mult expresia folosita de mine si ma vad nevoita sa nu va mai supar cu stilul meu

o zi buna si toate cele bune

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Noi raportam o noapte linistita, de ieri nu a mai facut febra, tuseste si are mucisori.Legat de aspirat nasuculla noi ste deja ritual, cand are mucisorisi nu poate espira ma ia de mana si ma duce la aspirator, mai nou spune ucc(muc).

Legat de ce mai fac copilasii nostri si ce mai vb, pot sa spun ca ieri a spus ''ata, ata, ata'' adica rata, vroia rata si eu ma asezasem pe ea, noi spunem multe cuvinte, dar numai daca suntem in verva, de multe ori se chinuie tati sa-l provoace sa spuna ceva si nu reuseste, alte ori se joaca si vb cu jucariile, e asa haios.Aaaam inceput sa recunoastem jucariile de plus, stie care este tigru, camila,leu sau soricel, rade si face ca maimuta cand o vede, sau face ham cand nu stie animalul, il considera catel.

A primit aseara multe carticele noi, dormea cand a ajuns tati cu ele, acum este fascinat de ele, vine cu cate una sa-i citesc, ii citesc 2 randuri si-mi aduce alta si tot asa....deci azi este zi de lectura.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

vad ca sarcasmul la faza cu CERUL GURII e la ordinea zilei si in special la adresa Roxanei, in primul rand nu a fost cu adresa expresia, era un mod de a zice la general, in al 2 lea rand , Rox avea doar o rochie neagra , iar de la a fi imbracat in negru pana a fi negru in cerul gurii e distanta mare, de fapt nu stiu daca se poate face in vreun fel vreo legatura, dar se pare ca a deranjat foarte mult expresia folosita de mine si ma vad nevoita sa nu va mai supar cu stilul meu

o zi buna si toate cele bune

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Hei,nu te supara mamico ,cred ca s-a inteles din start ca a fost un fel de a spune si ca nu are nici o legatura cu Roxana ,iar tu nu ai vrut sa jignesti cu expresia folosita de tine.

Cum adica nu vrei sa ne mai superi cu stilul tau ?Fi serioasa ca nu superi pe nimeni ,sa faci bine sa nu dai bir cu fugiti ,ci sa treci pe la noi sa ne spui ca Mirunica face din ce in ce mai multi pasi singurica ,sa ne arati poze cu frumoasa ta fata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ce citesc? Marta de ce te-ai suparat?
Are perfecta dreptate Maria.
Nu superi pe nimeni. Esti o persoana foarte dulce si emani o energie tare pozitiva.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Cecilia, si Cristi spune o gramada de cuvinte!

Asa si Daria vorbeste o gramada. Are cuvintele ei pentru difertite obiecte. Oricum eu sunt foarte multumita de evolutia ei.

Noi ne pregatim sa iesim afara.
O zi buna tuturor fara suparari si numai cu soare in inimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaia, de cate ori Ghighi il vede pe film pe Tudor cand face ca motorul, incepe sa rada si face si el la fel

Asa deci, mai avem un piticot cu motor! Bravo!
piticotul meserias!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Asa ca uitasem sa zic...
Daria s-a ridicat pentru prima data in picioare fara sa se sprijine de nimic.

Stiu ca picii vostri fac asta de mult dar pentru noi e prima data si de aceea e asa de special.

Mergi la inceput

Prisi eu nu am participat la toata discutia cu,culori si alte alea dar indraznnesc sa remarc ca supararea ta e din grija ca toata perpetuarea discutiei sa nu o ofenseze pe Roxana.

Tare mi-ar placea sa iesim la cafeaua aia. Apreciez persoanele genuine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamuller
voiam sa va intreb ceva: noi ne mandrim de aproape o luna cu primul si unicul dintisor! mai sunt copii fara dinti? la ce distanta apare perechea? eu am citit ca dintii ies intotdeauna in perechi...si tot astept...

Alina de Paris, eu am aici o pietena cu o fetita de 1 an si 3 luni care nu are niciun dinte. Au fost la controlul cu asistenta stomatolog si nu i-a spus ca ar fi ceva in neregula. Cat priveste iesitul dintilor in perechi, Tudor a stat vreo 2 luni, daca nu chiar mai mult, cu 7 dinti! Asteptare placuta!...But don't hold your breath!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI fericiti Alessia Stefanade mami- Kriss79
Luca de mami Ligeea
Alexandra Ioana de mami Balaceanu
Sa cresteti mari sanatosi si norocosi !

Mergi la inceput