Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
io nu mai slabesc un gram pana nu vine prisi![]()
Prisiiii, vezi ca o sa ma ai pe constiinta:))) Santaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Prisi, asteptam dieta....si poze noi cu Mirunica bipeda, daca nu scri...dieta zau ca iti spun eu ce culoare ai in cerul guriii....hihi

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Gabriela77 spune:
Danuta,
, asa si e, mie mi se par nefiresti si total aiurea comparatiile acestea privitoare la numarul de kg, numarul dintilor din gura, a cuvintelor rostite sau a pasilor facuti. Sunt sigura ca Miru, ca si ceilalti copilasi le va face pe toate atunci cand va dori. Gradi am gasit si de la 2 ani mergem acolo. Va pupam, ne era dor de voi!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
Gabi, al meu e cel mai codas:))), da ce conteaza? e baiatfin cum nu mai gasesti, si frumos, poate s-o insura bine 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:
Fetelor, sunt atat de emotionata...acum am venit de la echo de la Iosup si mi-a spus ca o sa avem o fetita. 
Lasati-ma sa ma dezmeticesc putin si revin cu amanunte.
Pupici
Andreea
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Gabriela77 spune:
Andreea, ce ma bucur!!!!! Felicitari, mami!!!!
Sabino, ai fost haioasa! cat despre Gheo, numai codas nu e...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Annisia spune:
Bravoooo Andreiusca!!!! Fato, sa-mi dai si mie reteta cum naiba faci de-ti reuseste tot, dar absolut tot, ce iti propui???? Moama ce de te mai invidiez!!! Ia o basculanta de pupici de la Familia Piramidon (io, Y si B)!!!
Acum ca o sa-mi dea Andreea reteta succesului, pot sa spun: vreau o blana lunga si smechera rau, vreau un jipan de dameta bine, vreau sa castig ceva moca (la un concurs, o punga de seminte, nu importa), vreau sa-mi fac cumparaturile anul viitor din Beverly Hills, vreu sa ne mareasca astia salariile ca sa beneficiez de un 85% baban la urmatorul bebe, vreau silicoane, vreau sa ajung iar la fizicul de la 28 de ani, vreau ca parintii mei sa fie sanatosi si sa aiba viata lunga, vreau ca baiatul meu sa aleaga un drum bun in viata si sa ma faca mandra de el, vreau sa am parte de fericire alaturi de omul meu si sa imbatranim frumos impreuna, vreau.... O-ho-hoooo ce de mai vreau... Andreioooo sa dea Sfantu' sa nu functioneze!!!!
Micul Yanis creste mare
aniast72 spune:
Annisio, ce-mi place mie de tine ca ma invidiezi in fatza si nu pe la colturi... 
Vis a vis de reteta cred eu ca s-a plamadit acu' 35 de ani cand se ducea mama la maternitate sa ma nasca cu masina politiei pe urme (ca prietena care o ducea a trecut pe rosu) si cand m-a nascut cu "toate cele" ce nu apucase sa elimine la toaleta ca risca sa ma scape pe-acolo...
Acu' pe bune, cred eu ca m-am nascut sub o stea norocoasa ca prea imi iese totul ca la carte si jur ca n-am nici un merit in asta.
Si acu' sa va zic ce-mi face mie mister Iosup. Am intrat la el, m-am asezat confortabil si l-am rugat sa nu-mi mai creeze probleme ca acum un an si sapte luni cand mi-a zis ca o sa am un baiat si eu habar n-aveam ce nume o sa-i pun. I-am explicat ca s-au epuizat toate variantele de nume de baieti, drept urmare eu trebuie sa am o fata. Se uita Iosup...si studiaza,studiaza...apoi imi spune: Sa va dau nr de tel al lui Ciomu. Am innebunit...i-am zis: Deci e baiat, nu? Si incepe...ca se poate rezolva de la inceput, ca el n-o sa spuna nimanui, ca asa pot sa am fetita...de-astea. Oricum ma consolasem cu ideea de la morfofetala pe care o facusem cu cateva zile in urma...drept urmare i-am spus (ce sa zic si eu) ca asta e, ca o sa facem copii pana o sa iasa si o fetita...
Dupa cateva minute de alte studii si alte remarci imi spune: Ei, ca sa nu va stric ziua de tot, o sa aveti o fetita. Imi venea sa-l strang de gat. L-am intrebat: Faceti misto de mine, glumiti pe seama mea...pe bune, ce o sa fie? M-a lasat pana spre sfarsitul echografiei cand a marit o anumita parte a corpului, a facut niste sageti si a scris "labii" (sper sa nu iau avertisment de la DC). In momentul respectiv mi-au dat lacrimile si am tinut-o asa pana am iesit din cabinet. Cam asta a fost... 
Acum nu mai conteaza ca hematomul e inca acolo, ca o sa se elimine dar trebuie sa stau cam vreo luna in pat, n-are importanta ca mi-a mai gasit si un fibrom...important e ca explodam de fericire.
Ma duc sa mai bocesc putin si revin 
Andreea
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Fetelor, sunt atat de emotionata...acum am venit de la echo de la Iosup si mi-a spus ca o sa avem o fetita. ![]() Lasati-ma sa ma dezmeticesc putin si revin cu amanunte. Pupici Andreea in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Yupiiiiiiiiiiiii, ce ma bucur pentru voi, sa fie sanatoasa,iar tu mamica fericita sa ai o sarcina usoara.
si
pentru printese.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze