Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabitz, nu e exclus sa fie problema de la dinti. Bubu nu se sinchiseste de durere de dinti cand e vorba de mancare, dar sora-sa era fenomenala. Cu cateva zile inainte de eruptie nu accepta deloc biberon si apoi nu voia altceva decat biberon.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Dani, e bine cu ajutor, asa-i? Zambilica Ebonee seamana cu buni a ei, sa stii...sau cel putin asa mi se pare mie...but on the other hand, eu nu prea sunt buna la chestii de-astea.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

yaia,sa stii ca multa lume a zis ca seamana cu buni,dar toti vor o bucatica din ea,ba ca are gaurici in obrajori ca strabunica,ba are parul ca bunicasau`,ba are unghiile ca soacramea,in general,fata mea seamana cu toata familia

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral

Intru si eu putin sa-mi motivati absenta, bunica mea nu mai este si nu reusesc sa mi revin, nu ma pot duce pe la maica mea stiind ca bunica mea nu va mai fi acolo. Maine ne duce sotul la munte cateva zile a invoit-o si pe cea mare de la scoala( si ea a fost fff afectata saraca)
Am vazut ca am si mesaje, imi pare rau ca nu le-am putut onora la timp
Va pup pe toate, nu stiu cand o sa mai intru

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

condoeante

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, l-au lasat pe Tudor sa misune prin avion? Noi cand am fost in Turcia cu Bubu se isterizasera madamele alea cand l-am eliberat.

Tudor nu era singurul misunator din avion, dar era cel mai mic! Nimeni nu s-a isterizat, ca doar nu-i bomba!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
...ba are unghiile ca soacramea...

De la maini sau de la picioare?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sanatate multa micutilor, mamicilor si taticilor bolnaviori.Refacere rapida.
Myral, condoleante.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaia, de cate ori Ghighi il vede pe film pe Tudor cand face ca motorul, incepe sa rada si face si el la fel

Gabitz, sa nu aiba vreo afta piticuta, daca ai in casa glicerina incearca sa-i dai pe limbuta.

Myral, sincere condoleante !

Danielle, bine ai revenit. Cum e la noul job ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Adimercedes, multa sanatate . Deci virusii circula domnule,nu-s numai pe-aici. Asa ma ofticam cand intram pe mesaje private si vedeam ca nu ai deschis mesajul....

Devylla,cum e cu gripa japoneza ? tot cu banderola ? Sa fie bine la voi acolo, aveti grija de Erika .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Sim, tot voiam sa te intreb si uitam, ce face fratele tau, aprins camera la camin ?

Rox, asa deci, mucisori si la voi . La scos pamantul din ghiveci ne bagam si noi

filme Ghighi

Mergi la inceput