Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

myral condoleante te inteleg perfect eu mi-am pierdut bunica acum multi ani,vreo 7 si inca imi aduc aminte cat de greu am trecut peste pierderea ei.dar cu timpul vei reusi.timpul vindeca ranile.
andreea si bibu mai are niste toane asa ca de bebelus.cred ca am mai scris eu il las in pace.am avut perioade in care efectiv ma tineam cu castronul dupa el,faceam ca toate visele ptr o lingurita de mancare,asta cam pe la primele crize.apoi am trecut in extrema cealalta.il las sa ceara el.si nu rezista mai mult de 5-6 ore nemancat.noroc ca il apuca rar,andrei este un mancacios,dar am observat ca la 2 luni asa,are cateva zile in care nu papa in ritmul in care m-a obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

V-am spus oare (sau m-a lasat memoria?) ca maine merg la echo la Iosup? O sa fiu in 13 sapt si 6 zile si sper sa aflu ce va fi bb2. Pe 8.10 am facut dry test cu morfofetala de sem 1 si mi s-a spus ca 70% o sa fie tot baietel...

Andreea in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast, nu te-am intrebat daca tu vrei fetita?...important este sa fie sanatos.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Stiti ca atunci cand citesc la voi cate fac piticii am impresia ca Tudor nu face nici jumatate...desi cand le-am scris, mi-am dat seama ca face destule...unde mai pui ca multe le-am uitat, noroc (virgula) cu Andreea, mi-am dat seama ca nu am scrius ca face si el hei-pa si bate din palme cand ii zic bravo si cand aude muzica!
E clar, noi toate avem tendinta sa ne ingrijoram fara motiv! Hai, nu toate, poate doar marea majoritate!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Cecilia, noi de la inceput am vrut fetita (mai mult tati), apoi m-am obisnuit cu Vladi si acum, sincera sa fiu, parca tot baietel mi-as dori. Tati in schimb vrea fetita si eu as vrea mai mult pentru el sa i se indeplineasca dorinta. Daca nu, o sa facem baietei pana iese fetita.

Yaia, pai daca veneai la party si o auzeai pe Maria de Luy cum spune ca are opt dintisori si cum spune "cocodil" , te-ai fi ingrijorat la maxim...eu asa am patit. Totusi la varsta asta copiii nostri evolueaza la maxim de la o zi la alta. Tudor al tau e cu o luna mai micut, o sa vezi ca peste o luna o sa te impresioneze cate va sti sa faca si sa zica.

Andreea in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, condoleante pentru bunica ta! Chiar ma gandeam la tine zilele acestea. Noi te asteptam cat e nevoie, stai si linisteste-te si daca ai nevoie de noi stii unde ne gasesti.

Adi, bine ati revenit si multa sanatate tuturor. Suna a gripa mai degraba, desi la voi nu e tocmai sezon de asa ceva, nu? In rest o multime de progrese, eu ma uit cu jind la ce ai povestit despre Lisa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Andreea, poate e si o problema de consistenta. Mai ales daca supa a hapait-o. Nu e exclus sa aiba baiatul o problema cu masa, daca se lasa mereu cu nervozitati, cam asa era si Alex si incepea sa faca scandal de cum o asezam in scaun. Ajunsese sa manance pe genunchii mei in fata televizorului si atunci era tare greu pana lua cateva guri. Ma gandeam ca ai putea incerca sa ii dai mancarea mai pasata, macar o vreme, sau mai spre lichid, cu mai mult sos. Oricum Vladi arata super bine, nu e slab si nu pare sa aiba vreo problema.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Fratica dar cate fac si mai ales cate spun puii vostri, eu nu mai citesc asa ceva . Ia sa vedem care ne intrece la scos pamantul din ghiveci.

Iar Maria spune mult mai multe decat "apt" si "cocodil". Spune "catza" pentru caracatita si "popa" pentru pompa de baloane, si va asigur ca a invatat cuvantul de fata cu mine. Este incredibila!

Yaia, l-au lasat pe Tudor sa misune prin avion? Noi cand am fost in Turcia cu Bubu se isterizasera madamele alea cand l-am eliberat.

Andreea, tinem pumnii pentru eco de maine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Iar vorbesc singura, si nici nu mai am timp sa termin capitolul ca trebuie sa duc fata la balet. Oricum vreo jumatate de ora tot mai stau pe aici. Pana acum am fost la masa cu o veche prietena si ne-am cam intins. Norocul vostru, ca s-a cam dus cheful de taclale, sunt deja obosita si nu mai am multe de zis.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna si de la noi.
myral - condoleante.foarte bine ca plecati nitel sa va refaceti fortele si sa va mai destindeti.
andreea - lui vladi si tie 2.nu cred ca are importanta ce este, important e sa fie sanatos!
azi dimineatza eliza a baut laptele cu seringa de nurofen!nu stiu ce sa mai zic.nu-mi dau seama de unde "ura" asta pentru biberon.
in rest, papa bine, doarme, se joaca...e vesela.sper sa fie de la dinti si sa-i treaca repede.
sabina - nu bea din pahar.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput