Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernix, ce mai face piticuta ? Tot transparenti mucisorii ? eu i-am pus pivalone si s-au solidificat un pic, apuc sa-i sterg cu servetelul ca nu sta deloc la aspirat. Sau cand nu apuc vine la mine si se sterge cu nasul de pantalonii mei sau pe pat sau unde apuca

Sabina, n-ai dat azi nici un semn, sper ca esti ok

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

papanash andrei al meu facea una si mai si.cand ma prindea in ofsaid si-i intindea pe toata moaca.
uan peste alta cu raceala asta a mea ka sim tare naspa ca nu pot avea grija de fiul meu si ma intreb ce ma faceam daca nu era tata?ca altcineva nu avea cine sta cu el.ma simt tare neputincioasa dar sa imi fie invatatura de minte sa fiu mai atenta sa nu racesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hai ca am reusit sa intru si eu pe ziua de azi sa va salut. Am avut o zi groaznica, m-am certat cu al meu sot si ma doare capul de azi dimineata. Acum suntem singurele ca e la serviciu.

Luy am trimis pozele.

Myral condoleante.

Mad acomodare usoara la serviciu.

Roxana , mersi.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Si eu am o problema cu apetitul scazut al Adelinei. Nici ea nu se omoara dupa mancare, mai nasol este ca s-a obisnuit cand iesim afara sa rontaie ceva, de obicei biscuiti sau grisine. Am inceput de o saptamana sa renunt la fructele de dimineata si sa-i dau ceva mai consistent, ou fiert, branzica proaspata cu smantana, cascaval, unt cu gem, etc. Asta pe la ora 10-11. Pe la 14 papam mancarica si de obicei incep cu felul doi pentru ca este mai consistent, dar tot asa cu jucarele si cu rugaminti, ieri a reusit sa pape tot dupa ce am lasat-o sa deseneze cu carioci pe masa si peste tot. La 17 papam iaurt cu cereale, asta e singura varianta in care il accepta, apoi pe la 19-20 mai papam mancarica, de obicei cev ausor daca mai vrea. La 21:30 dupa baita papam laptic, la fel si pe la 6 dimineata.
Totusi ma gandesc ca pe undeva gresesc pentru ca nu creste deloc in greutate. Mi se spune sa stau linistita pentru ca in perioada asta cand incep sa mearga e normal, dar eu tot am inima stransa.
Apropo a inceput si ea sa prinda curaj si sa mearga singurica, dar cu faoret multa teama. Ne-a surprins la party cand a vazut atatia bebei misunatori a plecat si ea singurica.
Oricum e foarte irascibila si sigur de la dintisori, abia a iesit al 5-lea, are doi jos si trei sus, dar gingiile sunt foarte umflate asa ca ne asteapta vremuri grele.

Mergi la inceput

Va las ca nu mai scap de ea, ma striga ma-ma ca nu o bag in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sa va mai spun si eu de Andreea ...a devenit si ea bipeda bine de cateva zile, mai facea cativa pasi pe distante scurte de prin august. Are cinci dintisori la fel ca si Adelina de Greyeras doi jos si trei sus. Are un repertoriu de care eu ma declar multumita: mami , tati Dei(fiind Andrei , pe care-l striga in fiecare dimineata cand se trezeste,cand il vede sau cand merge la el in camera ca sa o ia el , deoarece e o diferenta de nivel si nu se incumeta sa coboare singura) ,papa, apa, coca, bebe , caca, pipi, hama(catel), mu(vaca),coti coti(cotcodac), uite (cand o intrebam sa ne arate ceva animalute -desene-recunoaste catel, pisica, vaca,gaina si altele), ochi ,nana, nanu ,nona (e cainele nostru care de fapt e Nori), si diverse cuvinte bebelusesti pe care nu le inteleg... Ii mai numaram degetele de la o mana in fata ei si repeta doar al treilea deget "tei".
Astazi a devenit gradinar si ea, scormonind in ghivecele de la geam.mai are o problema si cu bietele flori pe care le rupe , drept pentru care e certata si bineinteles ca pune "botic".
Cu intarziere am reusit sa intru in posesia unor fotografii de la mot .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Greyeras, mananca foarte bine fata, Ghighi n-a vrut deloc cereale si in rest tot asa la masa ii povestesc sau ii cant sau mancam impreuna . Eu zic sa nu-ti faci probleme.
In legatura cu sotul, daca ai nevoie de tigai da un semn, sa vezi ce strangem pe-aici ....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
...ba are unghiile ca soacramea...

De la maini sau de la picioare?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

si de la una si de la alta

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Celia, vezi ca ai uitat sa pui ghilimele si nu se vad pozele.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, pana la urma nici nu a mai asteptat sa se afiseze listele de cazare, si-a gasit un apt de 2 camere decomandate langa statia de metrou Titan si sta cu inca un baiat. Il costa 150 eur/luna, deci e bine.

Sper sa revin mai tarziu, ma duc sa culc baiatul mic .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput