Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)
Raspunsuri - Pagina 15
mamii spune:
ASAAAAAA...
Am ajuns in Italia of course mai obosita de cat am plecat dar tare bine a fost in ROMANICA...
Alex a fost tare fericit si s-a jucat cu copii etc..dar i-am cam stricat programul..mesele..etc..dar nu'i bai.
Multa sanatate shtrumfilor bolnaviori caci vad ca avem o gramada de mucioshi.
karliguta multumim pentru citatele din carticica ta.Si noi am trecut prin perioade de gustarici nemincat..etc..dar am observat ca sunt periodice si am invatzat sa nu ma mai stresez.
Ma bucur tare mult cand aud/vad femei care se aranjeaza machiaza etc..eu m-am delasat mult de o perioada si nu e bine deloc.Sper sa trec curand peste aceasta faza si sa imi revin sa par si eu mai a femeie nu a vrajitoare.
Noi inca nu vorbim mare lucru ...decat pe limba lui incearca sa spuna cuvinte dar nu prea reuseste in schimb imita orice.
Inca nu am reusit sa il dezvat de comportamentul pe care il are cand e nervos poate cu timpul sau cine shtie...cand i-o mai veni mintea la cap![]()
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
xerxe2005 spune:
Mioara, cum doarme Alex?
Ca Razvan, acum, baiat mare si intarcat, nu vrea sa doarma in cel mai bun caz, mai mult de doua ore legate.
Si eu tot astept si sper ca intr-o zi metodele mele de a-l obosi, de a-l hrani bine, de a-i face baie, de a-i canta, etc. vor avea efect pozitiv asupra ritmului de somn.
Razvan Gabriel
mamii spune:
xerxeAlex se trezeste in principiu o data de 2 ori..dar are nopti in care se trezeste si de 3 ori pentru laptic.Si eu am incercat sa il obosesc..sa urmez un program strict..sa il hranesc mai bine, dar nimic nu functioneaza.Uneori viseaza urat am obs asta clar pentru ca se cearta in somn..sau alteori chiar ma striga si nu se potleste dekt cu un biberon de laptic.Am tras de el de cateva ori pentru a-l face sa doarma o data pe zi dar am avut surpriza ca s-a trezit la 11 mai vioi ca niciodata
ma resemnez! asta e, cand fi sa doarma toata noaptea v-a dormi.Oricum multa putere si rabdare

Mai astept si eu solutii...
si as vrea sa intreb daca exista copii care cand sse trezesc se ridica direct in picioare si cum sa fac trecerea in cazul asra la patut normal??
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamii si as vrea sa intreb daca exista copii care cand sse trezesc se ridica direct in picioare si cum sa fac trecerea in cazul asra la patut normal?? |
ezista!!!!!!!andrei cum se trezeste e direct in picioare.normal ca asa trezit din somn se balangane ca o pendula. el doarme cu mine in pat, adica pat mare

musso, karliguta a pus articolul ala. cred ca te-a "dezorientat" terminatia cu "---utza"

karli
. mi-ai raspuns si la dilema cu olitza.......mai avem deci. eu ii tot dadeam mancare cand se juca, ba o banana, ba un biscuit, budinca, strugure, paine si ma gandeam daca nu cumva ii stric pofta si uite ca nu

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
nma, sory pt probleme! o sa sa rezolve!tu cum ti-ai dat seama, doar dupa faptul ca,,,calca in exterior???????e bine de stiut
dana,a ma uitat sa mentionez ieri, pe langa mica minune mi-a placut si interiorul.......![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mamii spune:
gata am vizionat si nishte pozici ..nu pe toate dar promit ca, cum mai prind cate un linck il iau la puricat!Mie nu imi vine sa cred cat de frumosi sunt copii noshtri si CAT DE MULT AU CRESCUT!
si noi dansam in principiu pe muzica rock ..dar acceptam si house rap sau populara![]()
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamii Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |

.......dar cum si-a castigat titulatura asta??????decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mamii spune:
Pentru ca apeleaza la sentimente pentru a obtine ce doreste.Cum ar fi tipa pentru a obtine ceva ..ii zic nu..vine si ma ia in brate iar apoi ma duce sa ii dau ..daca nu ma pocneste
Sau se uita in okii mei ma trage de tricou/pantaloni se face ca plange si imi arata cu degetu ce doreste....ESTE HOTZ
!!!
brazuca25 spune:
Hello fetele! Intru pe fuga sa va spun ca s-a pricopsit si Deni cu o viroza, are febra mare, si e foarte rosie in gat. Am facut noapte alba si dimineata am ajuns la urgenta.
Acum doarme linistita ca i-am dat cu Tantum verde si s-a mai linistit gatul. Asa tare ii place ca s-a plimbat o ora prin casa cu spray-ul dupa ea. Fug sa ii fac o supica si sa mai trag si eu un pui de somn langa ea.
pentru toti strumfii bolnaviori si
pentru mamici!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
cafera spune:
Azi fug iar la dr. Are febra in continuare si mi se pare ca iar e ragusita.

Acum doarme linistita, dar mai devreme avea niste ochisori tristiiiiii si statea doar de gatul meu. Sa o inviorez, i-am facut sarmalute din piept de pui. La trezire ii servesc. E prima data cand ii dau. Voi ati dat puilor asa ceva?