Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata, cafera!

intri dimineata, dai o tura pe aici, ne starnesti la discutii si pe urma dispari ... corect asa?

noutati ceva? ce mai fac fetele?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata.
lorinaoo...multumesc
mychidutza,foarte interesante informatiile,pe mine m-a pus pe ganduri treaba cu lasatu sa manance singur..eu nu fac,doar ii dau biscuiti in mana,dar in rest...si a avut tentativa de a lua lingurita,dar de teama ca face mizerie si oricum nu mananca nu l-am lasat...de azi incep trainingul.
noi am avut o noapte speciala,fii-miu nu a obosit destul aseara,a adormit fortat de mine,prin stingere lumina si pe la 4 imi cara niste picioruse dragalase...iar acum a trebuit sa-l scol caci plecam la munte dupa-amiaza si as vrea sa adoarma pe la 2...plecam vreo doua zile,sper sa fie frumos,desi am auzit de niste ploaie si lapovita.
ma duc sa strang prin casa ca sa las putin ordine ca arata de parca a trecut taifunul.
o zi buna va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am facut ieri conopida pane si Razvan al meu a mancat foarte bine, i-a placut mult. Lua o bucata, iesea pe terasa, se juca 1 minut, intra inapoi in bucatarie, spunea "papa-papa", mai lua o bucata si tot asa.

Pentru cine vrea, va spun reteta dupa care am facut eu conopida pane.
Am luat o conopida cam de 1 kg, am desfacut-o in buchetele mici, am fiert-o cam 10 minute in apa cu sare. Am pregatit intr-un castron mai mare un aluat ca de clatite, mai grosut un pic, cu sare si piper dupa gust. Am pus toate buchetelele de conopida in acel aluat, am mestecat, ca sa fie toate imbibate bine, s-a mai subtiat aluatul, pentru ca buchetelele mai lasa un pic de apa.
Apoi am prajit ca pe snitele, pe o parte si pe alta, in ulei, pana se rumenesc, le-am scos pe servetele ca sa se absoarba uleiul si gata.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Mihaito, maica, spune tu drept: nu cumva pe forum te vaiti ca nu iesi din casa, ca esti depresata si cand colo tu esti cu fi-tu la cursuri de dans? Eu asa banui, ca are clasa baiatul.

Mamica de printese

. da suntem mai ceva ca la "Dirty dancing"!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Dana i-am facut hemoleucograma, sideremie, urina. Dupa analize are infectie in organism. Din pacate aseara nu am reusit sa ajung la pediatru.
Am mers in schimb la un chinetoterapeut si se pare ca are nevoie de gimnastica medicala. Eu aveam o banuiala dar pediatru spunea ca exagerez eu. Andra are platfus, calca in exterior, plus ca nu tine coloana dreapta.
Pupici printesei tale.
Elena mi-ai dat o idee buna pt masa de azi. Nu am mai facut conopida de vreo 2 ani. Imi place si salata de conopida.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Nico astazi mai pe "ragaz" m-am uitat la pozele tale ... ai doi copii foarte frumosi
sa-ti traiasca

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Of mai Nico. Vezi, pana la urma, tot simtul matern e mai eficace. Bine ca ati descoperit la timp pt un tratament rapid. Sanatate

Eu ma gandesc la analize pt ca Daria inca nu se atinge de carnitza decat fff rar si atunci f putin.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pot sa jur ca ma fugareste Karli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Puteam sa bag mana in foc ca i-am spus vreo doua vorbe [b]Danei.[/b!

Cred ca nu am trimis mesajul.

Intru repede sa spui ca e frumoasa foc Daria. Si imi place cum se joaca in sertare.n Suuuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput