Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Corina, sanatate multa Denisei. I-a dat antibiotic?

PS Sarmalutele sunt in vita de vie impachetate. O fi voie si in varza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

of brazuca..cafera ..

Cum se fac sarmalutele din pui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cafera, brazuca, sanatate micutelor
eu nu i-am facut Marei sarmale dar am facut dovlecei umpluti cu compozitie ca de sarmale (din pulpe de pui dezosate)si i-au placut foarte mult ... varza inca nu i-am dat ca m-am gandit sa nu fie prea grea la stomac
mamii sarmalutele din pui le faci ca si cele din carne de porc ... eu pe langa carne pun si morcov ras si orez si ceapa, ardei tocat si au un gust foarte bun

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ca tot vorbeam de mancare ... am facut tortul de zahar ars, ca mi-a facut pofta Luna
a iesit foarte bun, o sa mai fac

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Deni si Ilinca sa se faca bine cat mai repede si pe mamici sa aiba energie.

La noi temperatura e tot 37.5 dar starea ei e buna, are energie cat 7. S-a cam lasat de dormit dar papa bine.

mamii mi se pare mie sau ti-ai incarcat bateriile in Ro?

monicabo cum te simti? Ce fac fetele? acush se intalnesc

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cafera multa sanatate in primul rand fetitei tale! si-apoi de ce te simti fugarita de mine? ti-e frica de mine? ... si iti raspund si la intrebare: cu ce crezi ca e contraindicata varza? dar vita de vie crezi ca-i buna pentru copilasi? nah ca ti-am dat iar de gandit! de ce atatea dileme?!!!!

mamii sarmale cu piept de pui inseamna ca pui in loc de orice alta carne, piept de pui tocat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca Sophie e atat de obsedata de curatenie incat isi baga si painea in masina de spalat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mychydutza - utza ma bucur ca ti-or fost de folos informatiile, si tie ca si altor mamici... nu am spus nimic nou, doar am mai reamintit lucruri care s-au mai scris, s-au uitat... in schimb pe masura ce creste Adeluta inteleg si eu mai bine fiecare capitol din carte pentru ca asa vad si eu ce se aplica si ce nu se aplica la noi; daca gresesc vad unde am de reparat etc. Astept acum ca in perioada 18-24 luni sa numar cele cca.100 cuvinte pe care le va zice Adeluta de la cele 3-4 pe care le stie acum si cu care ne incadram ca la carte!

brazuca cum de a racit Denisa? de luni din parc i se trage? Adeluta n-are nimic! ptiu ptiu sa n-o deochi! sanatate multa si sper sa ii treaca repede episodul acesta si sa topaiti iar vesele prin parcuri si nu numai!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

Dana i-am facut hemoleucograma, sideremie, urina. Dupa analize are infectie in organism. Din pacate aseara nu am reusit sa ajung la pediatru.
Am mers in schimb la un chinetoterapeut si se pare ca are nevoie de gimnastica medicala. Eu aveam o banuiala dar pediatru spunea ca exagerez eu. Andra are platfus, calca in exterior, plus ca nu tine coloana dreapta.
Pupici printesei tale.
Elena mi-ai dat o idee buna pt masa de azi. Nu am mai facut conopida de vreo 2 ani. Imi place si salata de conopida.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Andrei. Ai reusit sa ajungi la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ei, Karli, vroiam si eu sa te provoc. Dar nu am talent. Hi, hi!

Mamii, pupici si raspunsul nu ti-l mai dau ca ti-au spus fetele. Eu fac frecvent sarmalute din carne de pui si musaca, pt ca Alexia le prefera. Spor la impachetat sarmale!

Nu spun de ce am editat. Na. Sac, sac!

Mergi la inceput