Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Azi fug iar la dr. Are febra in continuare si mi se pare ca iar e ragusita.
Acum doarme linistita, dar mai devreme avea niste ochisori tristiiiiii si statea doar de gatul meu. Sa o inviorez, i-am facut sarmalute din piept de pui. La trezire ii servesc. E prima data cand ii dau. Voi ati dat puilor asa ceva?

Mamica de printese

ce idee buna. i-am dat perisoare, care sunt cam la fel..........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

nico uff... multa sanatate Andrei, iar cu platfusul cum de ti-a pus diagnostic la varsta asta, nu era cam devreme pentru o astfel de concluzie? oricum, cred ca pana la urma o sa fie ok daca o incalti cu incaltaminte ortopedica; iar cu coloana, cum adica nu tine coloana dreapta? este vizibil sau doar doctorul prin consult isi da seama?

caf' mi-am dat seama ca vrei sa ma provoci, dar un pic de adevar cred ca e la mijloc... ti-e frica de mine, a? apropo de provenienta nick-ului, tu cum l-ai compus? ce ti-a inspirat "cafera"?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychidutza,iarta-ma de confuzie, utza si culoarea verde m-au indus in eroare.
atunci sa-i multumesc karligutzei de informatii.
fii-miu a cazut cel mai rau de cand a inceput exploatarea,de pe canapea s-a intins spre birou,nu a apreciat corect si s-a dat peste cap,am zis ca mor,ca i s-a rupt gatul...inca sunt sub imperiul adrenalinei,nici nu reau sa ma gandesc ce se putea intampla...numai vina mea.

ma duc sa termin curatenia,daca nu mai intru va doresc week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu stiu de la ce vine cafera

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, stiu cum e.........si andrei a cazut de pe canapea, din picioare......a facut un cucui dar a trecut!
brazuca, cafera sanatate la strumfitze!

azi bate vantu, cred ca nu-l scot afara! si data trecuta tot pe vant cu soare l-am racit!!!!!!
karli, la carte scrie pt varsta asta 3 cuvinte?????? deci cu : mama, tata, nana.......suntem in grafic......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

v-am trimis secvente comice cu diversi copilasi pe emailul comun!
asta pt.ca tot incepe weekendul!

have fun!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetele multam de informatii dar tin sa va spun ca eu habar nu am cum se fac sarmalele si nici nu shtiu daca vreau sa incerc momentan...Pentru ca.....nu gasesc varza murata! merge?

Timi da mi-am mai reincarcat bateriile.Practic sunt f obosita dar...sunt reimprospatata!Fac presiuni asuprasotului sa ne mutam d.... odata in romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mamii sarmalele se pot face si cu varza cruda, nu numai cu varza murata ... sau in foi de vita, sunt sigura ca in italia gasesti foi de vita

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

da michi pichi sunteti in grafic!

musso si Adeluta a cazut sambata trecuta fix IN CAP de pe pat! si apoi rasucindu-se pe burta (habar n-am cum si-a sucit gatul pt.ca a fost asa de rapid) insa aparent n-avea nimic, iar a doua zi, am vazut o usoara vanataie (in 'coltul' de sus al fruntii asa ).. oricum sperietura a fost si pentru mine dar mai ales pentru ea! in seara respectiva pentru ca era fix inainte sa adoarma, n-a mai vrut sa vada patul! a ramas nedesprinsa in brate si in brate mi-a adormit! cu greu am lasat-o pe pat pt.ca imediat simtea, tresarea si plangea!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ioana ideea era sa nu fac curand! ci sa dau comanda de sarmalute cu pui

Mergi la inceput