Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)
Raspunsuri - Pagina 18
msfhbo spune:
Buna ziua tuturor!
Din pacate la copro a iesit o infectie, merg la IOMC in seara asta sa vad ce si cum.Sunt putin speriata, sper sa nu fie grav.
Eu ma simt tare naspa pt ca in loc sa ma urc in masina si sa merg cu copilul la dr stau sa vina sotul.Sunt o mare fraiera care sta cu permisul in poseta si-si plange de mila ca nu e-n stare sa conduca.
Am permis de o gramada de vreme, tot o gramada de vreme e si de cand n-am mai condus(niciodata in Buc) si acum dau din colt in colt ca n-am curaj s-o iau de la capat.
Scuze, simteam nevoia sa ma descarc nitel.
Andrei e ok,ca stare generala, topaie peste tot si eu dupa fundul lui.
Am vazut poze si filmulete, nu ratez nimic, chiar daca nu nominalizez.N-o fac pt a nu uita pe cineva, avand in vedere ca intru pe forum pe apucate.
Inca ceva...pot primi si eu parola de la mail-ul comun?Stiu ca sunt multe chestii interesante acolo si as mai studia cand am timp.Nu am PM activat, nu stiu cum, dar se poate la msfhbo@yahoo.com
Multumesc
catralu spune:
Buna mamici si pitici!
nu am mai apucat sa intru pe net,caci am examene,etc..
Am vazut ceva poze si filmulete si m-am distrat de minune;au crescut toti atat de mult!!!Si am vazut ca danseaza cam toti copii,asa cum face si Chris al meu.
Fetelor,eu am o problema cu micul dejun;nu stiu ce sa ii mai dau de mancare.O sa va scriu cam ce papa Chris intr-o zi si astept si alte sugestii de la voi:
Dimineata ora6:
-200ml lapte
Ora8-9(depinde cum se trezeste):
-ou fiert(de 2 ori pe saptamana) cu paine prajita+ iaurt cu fructe pasate proaspat
sau:-cereale cu fructe si iaurt
sau:-paine prajita cu unt si branza+iaurt cu fructe
Ora12-13:
-supa(de orice fel)+fructe pasate cu legume
sau:-spanac(mancarea lui favorita)o data pe saptamana+ fructe pasate cu legume
sau:-pireu cu carnitza+fructe pasate cu legume
sau:-orice fel de mancarica
Ora 16:
-peste sau orice alta mancarica+fructe
Ora 19.30:
-un bol de cereale cu fructe pasate si iaurt
Ora20.30(inainte de somnic):
-lapte 180 ml
Ora12-1 noaptea:
-lapte 200ml.
Vedeti ca el papa o gramada de fructe,cam la fiecare masa,plus ca ii dam si intre mese struguri si pepene(fructele sale favorite);in schimb imi dau seama ca nu papa suficient lapte,dar incerc sa ii dau 2 iaurturi/zi si branza cat se poate de mult.bem in schimb multa,multa apa.
Astept si alte sugestii de la voi.
Va pupic si va trimit si niste poze si filmulete noi aici:
www.dropshots.com/catalinap
brazuca25 spune:
Multumesc pentru pupici si pentru incurajari! A dormit vreo 3 ore si acum e mai maraita decat inainte. Abia astept sa ii treaca.
karli am intrebat din ce cauza a facut, ca am crezut ca poate am imbracat eu mama denaturata prea subtire copilu'. Se pare ca e ceva viral transmis de la altcineva, nu de la frig, nu de la plans (urlat), nu de la papa rece.
Nu i-a dat antibiotic si sper sa nici nu fie cazul. Doar tantum verde si antitermice. Sper sa scapam asa.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
ddanagh spune:
Catralu, Chris mananca super bine, nu iti mai face griji. Daria mananca 200 ml lapte dim si 200 seara plus un iaurt pe zi plus o masa de fructe. Toate bune si frumoase pana aici. Celelalte 2 mese - de legume cu carnitza si diverse le face praf. Eu ii mai dau dimineatza cascaval sau gris cu lapte sau budinca de macaroane.
Si eu i- am dat sarmale de vita facute in varza insa i- am dat fara varza, cu mamaliga si smantana.Astazi am fiert 2 ore la o bucata de vita si a naibii tot tare era. I- am pasat- o cu ardei copti si painica. Da nu s- a omorat, a mancat max 5 linguritze si era asa buna.
Michy, multumesc mult. Asta a fost unul din motive pt care ne- am mutat in Ploiesti, aici ne- am permis un apartament mult mai mare ca in Bucuresti.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Simo, ochiuuuul!!! ![]()
Asa ar fi zis gagica aia de la noaptea erorilor de pe antena.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
nma spune:
Am citit din 2 in 2 ca sunt tare pe fuga.
Incer sa raspund la ce am retinut.
Timi acum fug la dr. Am mai amanta ca intre timp am ajuns eu la urgente cu o infectie urinara. Am probleme cu rinichi si vad ca imi cam fac surprize. Am fost la urgente cu strumfii dupa mine ca m-a apucat asa mai din senin si eu eram la stomatolog cu Alex. A fost interesant sa mi se recolteze sange cu Andra in brate.
Cafera au i-am facut lui Alex cand avea 9 luni sarmalute din piept de pui in foi de spanac (subtiri cat un degetel). Nu mai spun cat am muncit la ele. Acum nu mai am timp de asa delicatese. Multa sanatate printesei tale.
Brazuca multa sanatate!
Karligutza parca tu intrebai de platfus. Am citit mult despre asta cand era A;lex mic. La Andra se vede ca nu e grasime. Oricum diagnosticul e pus de un dr destul de bun. Saptamana viitoare incerc sa merg cu ea si la un dr in Bucuresti la Medlife. Coloana o avea cam arcuita cand era mica. Oasele sunt ok dar trebuie corectata pozitia. Mersul de-a busilea o ajuta mult dar nu mai vrea. Mi s-a recomandat sa faca un sport dar in orasul nostru nu lucreaza nimeni cu un copil asa de mic.
Ioana
.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Simo, ochiuuuul!!! |
Ochiu meu a fost faultat
Fug la intalnire cu fetele de la Iasi...numai noi gagicile, am conspirat si am lasta copii acasa cu taticii
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mamii spune:
Fetelor si eu ma tot gandeam ca daca am sa ii dau lui alex mai multa mancare ziua nu se va mai trezi noaptea.
Noi papam cam asa
ora 6:00 laptic 210/180
orele 9-10 biscuiti/fruct/iaurt ce am la indemana
13-13:30 supa/ciorba/sau mancarici plus uneori mai ii dau si ''dulce'' iaurt mic sau un biscuite..
16-17 ( depinde cand se trezeste) iarasi gustarica biscuiti /fructe/iaurt in fct de ce i-am dat la gustarea de dimi
19-19:30 mancarici/piureuri/supe/PASTE
si apoi noaptea biberoanele de lapte...
cafera spune:
Am venit de la doctor. LARINGITA.

I-a dat antibiotic: augumentin. Si antitermice.
Dana, esti cumva pe fir? Ce tratament a primit Daria la laringita?
cafera spune:
Catralu, l-am vazut pe Chris si mi se pare fantastic ce frumos s-a dezvoltat, avand in vedere interventia prin care a trecut. Felicitarile mele! E tare dulce si frumos.