Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cand a avut David laringita dr. mi-a zis ca e foarte important ca aerul din camera sa fie umed, degeaba puneam vase pe calorifer ca nu rezolvam nimic asa ca faceam aburi cu fierbatorul iar noaptea i-am pus un cearsaf (sau cearceaf, chiar, cum o fi corect?) umed peste patut
antibiotic ne-a dat fromilid (claritromicina)si pentru a impiedica aparitia sufocarii ne-a dat prednison

eu il tot dau exemplu pe David pentru ca am avut destul de multe probleme cu el, din fericire Mara se pare ca e mai rezistenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

cafera ai pm

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

fetelor ia puneti-le melodia asta strumfilor:
http://www.youtube.com/watch?v=KD1RGFOlwgk&eurl=http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/tv/?p=951

DAria e in extaz cand il vede pe baietul asta - rade in hohote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Multumesc din suflet, Dana! Sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

da michi pichi sunteti in grafic!

[b]

mi-ai adus aminte de un catel pe care l-am avut si pe care il chema PIKI si prietena lui pisik care se intitula PIKIRIZA........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Simona, Cafera, Nico, Brazuca, imi pare tare rau pentru copilasii vostri, sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede, pupici tuturor.
Si eu stiu de la ce vine Cafera .
Simona, nu esti singura cu permis si care nu conduce in Bucuresti, mi se pare un gest responsabil daca nu te simti sigura pe tine. Stiu pe cineva care a pilotat avioane si nu vrea sa vada traficul din capitala, imagineaza-ti, sa ajungi de la albastrul infinit la inghesuiala gri, sa fii in pericol in fiecare secunda sa intre cate un nebun in tine... Bravo, mai bine ca nu faci ca altii care se urca la volan si merg ca cizmele.
Eu ma simt bine la volan, cand ce am condus in strainatate mai mult timp mi-a lipsit adrenalina traficului bucurestean, ma simt atat de bine conducand incat am facut-o si pana la maternitate si 2 ore dupa aceea am nascut. Asa ca vezi, suntem toti diferiti, nu te stresa fara motiv.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

catralu, ma bucur sa aflu vesti de la voi. si ma bucur ca sunteti bine!!!!!!!!

cafera, imi pare rau de laringita voastra! sanatate multa!iar amanati vaccinu!cred ca turbeaza doctorita ta
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fianna, apropo de vitaminele prenatale, eu nu sunt un exemplu bun pentru majoritatea doctorilor care urmaresc sarcinile, adica eu nu m-am atins de vitamine si am avut o sarcina 95% vegetariana. Dupa parerea mea am mancat echilibrat si calitativ, desi nu m-am abtinut de la nimic.

Ieri m-am vopsit si eu, dupa 2 ani de pauza, a venit o prietena care mi-a intins vopseaua in par. Eu sunt fan henna, asa ca nu se vede diferenta foarte mare fatza de culoarea naturala, dar sunt multumita de schimbare.

Fii-mea zice "bac-n" in loc de "banca", si am vazut ca zice usor cuvintele care incep cu "bac", asa ca i-am zis "bacovia" si ea a zis "bacov", mai lucram la "bacalaureat" si "premolar", Vio stie . Culorile le-a invatat cu bilele colorate din piscina si cu baloane. Cand era mica ii placea galbenul, apoi a trecut prin perioada verde, acum a ajuns la albastru, cred ca ia tot spectrul la rand ca preferinte . Un prieten de familie care e artist plastic a observat ca isi manifesta in mod clar preferintele spre o anumita culoare (pe vremea aia verde) si asa am inceput si noi sa fim atenti la detalii si am vazut ca isi alege jucariile verzi si le pune gramada intr-un loc. Apoi am inceput sa-i cerem sa ne aduca balonul galben, bila verde, si vad ca le nimereste aproape mereu. Ii plac baloanele la nebunie, le si pupa .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Of, imi pare rau sa citesc despre atatia puiuti bolnaviori. Ii pe toti si le uram insanatosire grabnica.
Cafera si Ddanagh, asta vara a avut si Mihaitza laringita, insa fara niciun alt simptom. Fara febra, fara rosu in gat, fara proasta dispozitie. Doar ca "vorbea" ragusit. Ca si Ilincai, si lui i-a dat augumentin si Nurofen.Plus Peritol. Evident ca nu i l-am dat, am stat mult pe ganduri daca sa-i dau sau nu antibioticul dar pana la urma m-am decis sa o ascult pe dr. Acum cred ca i l-am dat degeaba fiindca i-a trecut cam intr-o saptamana raguseala si sunt convinsa ca daca nu i-l dadeam, tot atat ii lua ca sa treaca. Se pare ca laringita asta e periculoasa pt. ca poate sa se sufoce daca de inflameaza f tare traheea. Sper sa treaca repede si sa va faceti bine cat mai repede!
Luna1, si multumesc pt amanuntele referitoare la patut. Am vazut aparatoarea si sper sa gasesc si eu sa-i cumpar.Daca o sa mai am intrebari , iti trimit PM.
Musso, am vazut 2 ochi albastri minunati!
Mikhy, da unde luati, frate, lectii de dans? Ca devin invidioasa!
My Good,CarlaV cate stie Sabinuta!!!!!! Eu il alint pe Mihai spunandu-i "istetelul mamii" fiindca spune cateva cuvinte si mi se pare ca intelege destul de multe din ce-i spun, insa acum, citind cate stie fata ta... cred ca o sa incep sa-l alint altfel! Acuma nu stiu ce sa mai zic, dar totusi " bacalaureat" e un cuvant pe care nici macar unii maturi nu-l spun cu usurinta( chiar am intalnit cazuri)asa ca nu te supara pe ea daca nu o sa reuseasca sa-l spuna de la un an!
Catralu, chiar ma gandeam la tine si la Chris zilele trecute. Ma bucur ca sunteti sanatosi!
Karli daca ai sa te uiti la pozele Caferei, ai sa-ti dai seama de unde vine nick-ul ei! Hai s-o rugam sa ne mai puna poze noi, ca si-asa n-a mai facut-o de mult!
Ddanagh, ma bucur ca iti doreai sa ne intalnesti, dar eu nu sunt din Buzau Si eu as vrea sa ne intalnim cat mai multe, dar din pacate n-am reusit sa ajung la nicio intalnire pe motiv ca n-am condus niciodata in Bucuresti si mi-e teama. Poate doar daca intalnirea va fi intr-un loc unde sa stiu sa ajung, ca asa , pe neve, inca n-am curaj! Pana la urma, toate au un inceput, nu-i asa?
Aoileu, ce ploaie a inceput!!!

Editez ca tastatura imi face figuri si bate la dublu unele litere!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Mi-a nu stiu de ce eram convinsa ca esti din Buzau. Oricum poate ne- om vedea undeva in lumea asta, candva. Pupici

Mergi la inceput