Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)
Raspunsuri - Pagina 20
msfhbo spune:
Multumesc pt ridicarea moralului, Carla!Mi-a picat tare bine ce-ai zis, pe bune!
Un lucru e clar: tb sa ma apuc de condus, dar n-o sa ma avant NICIODATA in trafic fara sa fiu sigura pe mine.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
Fi-miu tb sa mai ia inca 2 zile furazolidon.Am luat deja 5 zile, dar pt ca la antibiograma zice ca bacteria aia urata si rea moare cu furazolidon, continuam,apoi repetam luni copro.
cafera spune:
Buna dimi!
Am trecut cu bine peste noapte. I-am dat antibioticul Ilincai, pt ca pe langa raguseala face si febra.
Multumesc Mi_a, Mihaela, Carla!
Inca o data, Dana te pup pt ajutor.
Chiar asa Karli, crezi ca numele meu virtual vine de la cafea rea? Ca asa mi-a zis cineva.
Vreau parerea ta. Dar sa stii ca nu am fost deloc inventiva.
mamii spune:
'neatza
cafera ufff sanatate multa printzesicii si sa se refaca repede repede!
M-ai facut curioasa de la ce vine cafera?eu ma gandeam ca e vr'un nume de zeita da am gugalit si nu gasesc nimic![]()
carlav felicitari pentru Saby desteapta si vorbareata!
Fetelor varsatu de vant cum ishi are inceputurile^
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamii 'neatza cafera M-ai facut curioasa de la ce vine cafera?eu ma gandeam ca e vr'un nume de zeita Fetelor varsatu de vant cum ishi are inceputurile^ Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
Ce bine zici mamii. Cand vine al meu sot imi iau titulatura de zeita in serios.
mamii spune:
Fetelor Alex azi de dimineata s-a trezit cu nishte puncticele roshii pe partea stanga a fetei sunt vreo 6 7 puncticele deastea.Prima oara am crezut ca e iritat de la barba lu tasu caci se irita imediat ...dar nu au trecut inca.
Febra nu pare sa aiva si pana acum nici puncticelele roshii nu par sa se extinda!Apoi am crezut ca e de la un tantar..dar chiar are o ciupitura de tantar pe ureche si ...e clar ca puncticelele rosii nu sunt de la ciupiutura de tantar!AVETI VREO idee ce ar putea fi?
catralu spune:
Multumesc pentru urari fetelor!
Adevarul este ca niciodata Chris nu mi s-a parut a fi un copil bolnav,caci nu a avut si nu are nici un simptom;daca nu as fi vazut la ecograf gaura in inimioara lui,nici nu as fi crezut.S-a recuperat super bine si multumesc lui Dumnezeu ca acum totul e bine;in plus,multumesc ca s-a nascut aici,in Canada!nu vreau sa fiu rea,dar probabil in Romania nu ar fi fost descoperita boala lui,sau daca as fi stiut probabil ac as fi cerut si eu bani pe la televizor ca sa il operez in strainatate.
Mamii ,si Chris a patit asta si se pare ca a fost o dermatita de contact;cu ce detergent speli rufele sale?Vezi daca se extind,daca apar altele si daca nu se intampla nimic incearca intai sa schimbi detergentul,aeriseste patutul si aspira.Daca apar si aletele mergi la medic.
Am vazut azi alte poze si vreau sa spun ca toti copii sunt superbi!!M-am distrat de minune;mi-ati inseninat ziua!astept si alte poze noi de la voi!
P.S. cineva a spus ceva de o budinca de macaroane;care e reteta?piciul meu papa paste cu branza si masline,dar refuza mamaliga cu branza...poate incerc si budinca de macaroane.
Va pupic
mamii spune:
catralu sa imi fie rushine!sa sti ca ti-am admirat shtrumfuletzu este fffffffffff frumos
si pare la fel de neastamparat ca alex al meu![]()