Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
sursula spune:
CRISTINA-DACA TOT TE-AM PRINS azi-Mihaitza e inscris la Medlife?faceti Prevenar?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Serenity90 spune:
Mai...io nu reusesc sa-mi pun nume la un link...cum aveti voi la semnatura...a explicat mada odata..dar eu nu reusesc 

Ma help si pe mn cineva??
Denisa mamy de
Radu Mihai
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sursula CRISTINA-DACA TOT TE-AM PRINS azi-Mihaitza e inscris la Medlife?faceti Prevenar? SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008) |
Sursu, da, Mihaita e la MEdlife inscris, dar nu stiu nimic de Prevenar...
NU mi-a zis deloc dr Marcu pan acum de acest vaccin si nici eu nu am avut timp sa ma documentez...Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Sursu, cred ca i-l voi face; la noi sunt multe cazuri de pneumonii si meningite cu penumococ la copilasi , din pacate!!!
Cristina
vias spune:
dragele mele...pt ca tot stau acasa si ma plictisesc...azi am luat o reteta de pe net si am facut-o...desi sunt la dieta, am gustat-o...si e SUPER!
Asa ca va dau si voua reteta...daca vreti, puteti sa o puneti si in fisierul cu retete...numaI DACA VRETI!
Chec Aperitiv
Ingrediente
300 gr. cascaval ras (brinza telemea sau feta), 300 gr. parizer(sunca, salam cu sunca), 4 oua fierte tari, 4 oua crude, 3-4 linguri smintina, 3-4 linguri faina, sare, piper dupa gust
Preparare
Cele 4 oua crude se bat cu telul (mixer), se adauga apoi smintina, cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, faina, piperul, sarea si se omogenizeaza. Se tapeteaza cu ulei si faina tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se asaza pe lung ouale fierte taiate jumatati si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coacela foc mediu aprox. 20 minute(e gata cind se desprinde de pe marginea tavii)
Servire
Se serveste rece taiat felii
...garantez ca iese foarte bun!...numai ca eu l-am lasat la cuptorul meu 30 de minute!...acum puteti verifica si voi dupa 20 de minute 
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serenity90 Mai...io nu reusesc sa-mi pun nume la un link...cum aveti voi la semnatura...a explicat mada odata..dar eu nu reusesc ![]() ![]() ![]() Ma help si pe mn cineva??Denisa mamy de Radu Mihai |
Serenity, sa incerc sa iti explic eu,,sper sa ma fac inteleasa, deci, scrii exact cum scriu eu, numia ca nu lasi spatii ..
[ url = " aici scrii link-ul " ]denumirea pe care vrei sa i-o dai link-ului [/url]
Sper ca e bine!!!..
Cristina
AnnaBaby spune:
Aoleu Camy, noroc ca nu ma lasa pitica sa stau pe la bucatarie, ca o dadeam in bara cu dieta mea
Suna foarte bine reteta

Mai fetelor, am cercetat eu terenul sa vad cam ce crese sunt pe la noi, mai ales private am cautat, am si gasit una care pare ok, am sunat sa cer info si sa vad ce trebuie facut daca vreau sa inscriu copilul pt toamna viitoare (ca altfel nu ai nici o sansa sa gasesti vreun loc). Si ce credeti ca imi spune aia la telefon? Ca se plateste o taxa de 100 ron pt fiecare luna care trece de la momentul inscrierii pana la momentul cand duc copilul efectiv la cresa (unde, by the way, e 800 ron pe luna)

Doamne fereste!!! pai pana la anul poate ma razgandesc si nu mai vreau acvolo, sau poate se deschide alta mai faina, eu ce fac, cotizez luna de luna la ei, poate poate... Asa ca m-am linistit...O sa vad eu la anul la fata locului ce o sa fac, ca eu asa m-am gandit sa stau acasa pana la toamna viitoare, dar nu voi avea cu cine sa las fata, asa ca trebuie sa gasesc o solutie...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
narcisa.s spune:
Didi, un abonament la revista Lucru de mana
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
vias spune:
Annababy aceste preturi oare pt cine sunt mai?????....de unde naiba au oamenii bani????..eu nu inteleg...pe cuvant!!!!!...ceea ce fac ei, de fapt este jaf pe fata!..cu banii astia (fara cei 100 ron/luna)...ma refer la 800 ron...iti iei bona scumpa mea...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
MissJJ spune:
Gata culcat fetele si acu savurez o salatzica ca acusi tre sa intind alta tura de rufe.
Anna vai da eu o bateam pe aia de-mi zicea asa ceva pai cum domnle dau bani in avans sami pastreze loc sau cum? Mi se pare o tampenie. Bun sa zici ca iau o taxa de inscriere da sa cotizez luna de luna e out of this world.

Camy super reteta.
Am sa o trec la retete cand apuc.
Cristina nu ti se pare multe fete nu mai scriu din pacate.
As vrea sa revina si sa scrie mai des lumea ca am ramas cateva care scriem si restul poate citesc da de scris nu scriu.![]()
Caprioara imi place ce ai zis asa as vrea si eu sa fim din nou ceea ce eram...
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg