Pepenasi de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CRISTINA-dar cand te-a chemat la urmatorul vaccin?Te lasa pe tine sa le alegi din schema Medlife sau cum?
ANNABABY-care era cresa aia?Si eu ma documentez .Pana acum ACORNS-ul sugerat de Anka mi s-a parut ok,dar nu am sunat inca.Am de gand.

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANNABABY-na ca uitai ca nu esti bcurestenca

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna

vazut proaspat crestinatul Filip

Mada am vazut eu bine Ami are ochii albastrii?

Nati ce bebel frumos ai! Sa va traiasca!

Ana_a grasanul tau! Ce fascinat este el de oglinjoara!

Pica il iubeste pisica pe bebe de a stat asa cuminte?

Anaxena te intrebasem si eu ceva....vad ca nu citesti din urma

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Flavius Casian e supeeeeerb

Hai doamna profesoara cu pozeleeee!

Capri tu nu mai ne incanti cu unele noi???

Boti ce mai face garga? Ti-am facut invitatie pe mess, vreau sa te mai intreb de clinica aia....

Vazut zambaretul lui bubuleana

Plimbareatza lui maitreyi

Flacaul lui cris_26

.....si frumusica Mara (anaco)

....sunt lesinata dupa pepenasi

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Prezent si io !

Am scos fata afara (unde iar m-am vazut cu Locca ), am terminat de mancat totzi de pranz (precizez asta pt ca Matei manca greeeeeu), de facut lectiile pe azi si de culcat cupiii (ambii, ceea ce e ). Numa ca fata a adormit la mine in brate, sa vaz cum fac sa o mut fara sa o trezesc, ca tare as dormi si eu un pic.
Pe la 7 mergem la controlul de 3 luni, asa ca la 6 jumate trebe sa fim gata de iesit pe usa, cand vine tati sa ne ia. Aseara pe cantarul meu avea cam 5 kg, sunt curioasa pe cel de la doctor cat va avea , si cat ne-am lungit.

Carmenela, abia astept sa vina ziua de maine . Inca odata multumim.

Sursu, mai bagi si tu ceva poze cu gineremiu? de la Ilincutza pentru Tudorel.

Mada, fata harnica.

Diarux, hai mai cu pozele alea de la botez odata! Sau nu te-ai trezit din inca, ai?

Daraaaaaaa, unde esti?

Camy, felicitari pentru kg date jos si .

Nati, chiar bine zici ca parca uneori berbantzii astia nu au inima da lasa asa cupilu sa planga. Si al meu la fel . Si al lui Locca la fel (astazi discutam in parc).

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flo da are ochi albastri ca si tati. Is mai inchisi asa erau si a lui Ari cand era bebe abia mai tarziu s-au mai deschis. Am pus poze noi o poti vedea mai de aproape.
Mai repeta ce ai intrebat-o pe Ana-Maria ca e super busy si poate nu a observat fa si tu bold cu rosu.
Caprioara ms.
Mai am si eu un pitic da e destul de linistit da-i acolo. Ami nu mai papa asa bine adik pana abia la vreo 5 ore si atunci linciorit adik molfait tetina scuipat tetina facut greata mai molfait urlat cu tetina in gura cu lacrimi de crocodil si dupa multe lupte seculare baut vreo 140. Ma termina cu lincioritul asta eu is obisnuita de la Ari care radea un biberon in cateva secunde pana la ultima picatura fara comentarii.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Salutare!
mai,eu am o problema maaaaare!
David nu doarme ziua!Aveti ceva ponturi sa-mi dati?M-am intalnit cu Ileanna si Vladutul ei dormea rupt in parc....al meu se uita in copacinici nu am stat mult prin parc ca la un moment dat nu a mai vrut nici in carut!
Ieri am iesit singura cu el in parc si la fel,nu doarme frate...deloc!Aseara de obosit ce era urla cat il tineau plamanii cu toate ca era in brate cand la mine,cand la ta-su!Ajutorrrrrrrr!

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Carmenelo,mai vine leaganul ala?ca nu mai poci!Ar fi tare sa nu vrea in el........ca am pus-o!

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Rontzy nu's ce sfat sa-ti dau, al meu ar dormi dar nu prea il lasa frate'su....ca de el e mai mare, se joaca, tranteste, tzipa....important e sa doarma noaptea.....eu nu mai vreau nopti nedormite....cum pierd o ora se vede, parca's batuta....

Mada acum mi se pare ca seamana tot cu Flo....nu te supara pe mine, poate mi se pare de la oboseala

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ziua buna!

Intru mai pe fuga pt ca ma pregatesc sa plec dupa Ana la gradi. I-am promis ca o iau ieu azi, asa ca il echipez pe Victor, il las la mama si merg dupa Ana.
Dupa 2 zile mai linistite azi dimineata ne-am trezit iar cu muci E drept ca dupa ce i-am curatat calumea, adica in decurs de cateva ore ca mai tot apareau a fost ok, adica nu mai fornaie dar de azi dimineata de la 4, de la prima masa m-a disperat. cand ziceam ca gata, acum e bine, incepea din nou sa fornaie. Sper sa nu o luam de la capat cu raceala. Si nu pricep de ce. A iesit ieri la plimbare dar a fost vreme super frumoasa, el era imbracat bine.... Poate o fi de la umezeala din aer, ca de dimineata era o ceata la noi....

Cristina pozele mele sunt la semnatura. Acolo ne puteti vedea. Pe pepenasi am incarcat initial cateva de la botez dar sunt mari si cand s-a ivit discutia cu spatiul le-am sters si nu am mai apucat sa le redimensionez ca sa le pun din nou.

Pupici tutror!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput