Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Carmenela spune:
salutis fetele,
Intru o secunda, ca urla pitica rau.
Fetele cu comanda din ungaria, am sunat, a venit coletul in bucuresti, mi-l aduc azi pna in 5.30.
va sun.
Daca va grabiti puteti sa ii trimiteti pe ai vostri sa ia lucrurile de la snagov, daca nu, maine, cand pleaca Tavi la servici, le trimit cu el si se intalneste cu ai vostri.
Cristina
Pun poze cu casa azi....
Sa ma mandresc si io cu ceva...![]()
Dr_anca
am avut 9 caini si 3 pisici.(cand era santier)..am reusit sa dam din ei...Slava Domnului.... am ramas cu astia....si mi-s dragi toti de nu mai pot...dar nici prea multi nu vreau sa am. Astia sunt putini deja...Puahahahahaaaa...Noroc ca am o curte maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare (2200mp) asa ca...au loc...![]()
Nu mai stiu daca mi-a mai scris cineva, ca am citit asaaaaaaa..pe diagonala...si imi sufla Allegra in ceafa cu urlete la maxim.
Va pup.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serenity90 Cristina nu eram eu...bebe meu nu stie sa stea in marsupiu...e in stare sa se sufoace Te pupicesc ![]() ![]() Denisa mamy de Radu Mihai |
Bine ca nu m-am facut de ras....

Sursu, multa sanatate, sa te faci bine!!![pup Inca nu am ajuns sa vad pozicile cu Tudor, dar sper sa reusesc azi...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Serenity90 spune:
Cristina ii las putulica in pace ![]()
ce sa-i fac?![]()
Stai pe la big sau erai in trecere?
Denisa mamy de
Radu Mihai
Didi81 spune:
Yeee, se intoarce Sun 
Mai fetelor, ia zice-ti-mi si mie, ce cadou simpatic sa ii facem noi bonei noastre super scumpe si dragute, care mereu ne aduce cate ceva, ba must, ba placinta cu dovleac, ba i-am dat acasa sa imi scurteze niste pantaloni peste weekend, ba mai confectioneaza acasa cate ceva pt Aida, din proprie initiativa... si cate si mai cate.
Si simtim nevoia sa o rasplatim cumva, in afara de salariu, ca face din placere ce face
. Eu ma gandeam sa ii cumpar o carte de Jamie Oliver, ca ii place sa gateasca, dar pe de alta parte e mai mult un cadou pe care ni l-am face noua
. In rest, e confectionista, ii place sa lucreze la masina de cusut. Hmm, astept idei 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
sursula spune:
CRISTINA-eu in schimb l-am vazut pt Mihaita si ii trimit un pupic mare ca tare e frumusel!
FLO-poza in care e sexy ca un roman bine facut m-a dat gata!!
PICA-ce marca e leaganul ala bej?-ca imi place cum sta bebele in el.De unde l-ai luat?a...parca ziceai ca direct sin US,,,si...10+pt bebe haios si pufos!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ileanna spune:
Didi felicitari maxime pt bona
sursu asha de des maaa????
La mine nu patzeste asa de des. Moamaaaa daca afla ta'su e jale. El este cel care il itreba pe dr cand inca era in burtica ... daca putza e mare
. Iar dr i-a zis ca are 4mm shi e foaaaarte mare
.
Off barbatzii astia si problemele lor!!
bufi spune:
fetelor noi ne-am botezat duminica, ioana a fost cuminte toata slujba, a dormit si nici nu i-a pasat de noi...a tresarit putin cand i-a turnat apa pe capusor si in rest super. s-a trezit abia la restaurant, dar era ora ei de papa
si la restaurant s-a comportat grozav, s-a plimbat pe la toata lumea, a dansat, a dormit
ieri baita si ma declar multumita si linistita ca am facut-o si pe asta
am avut niste emotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
stiu ca ati mai discutat pe aici de mestra, eu alaptez..de fapt ma mulg de la sanul care mai are lapte si sambata dimineata mi-a venit, curgea ca la fantana arteziana si azi nu mai am nimic...asa putine zile? asta a fost prima mestra? am motive sa ma ingrijorez?este normal sa vina daca mai am lapte?
saptamana asta trebuie sa facem vaccinurile, am niste emotii si sper sa fie bine...
stiu ca am mai intrebat insa raspunsurile voastra cam soft...nu ma supar, de departe gandul meu...insa nu stiu daca sa-i fac si rotarix, atatea pareri...ce ziceti???
va pup si o saptamana frumoasa si usoara
bufi
MissJJ spune:
Buna fetele!
Zic si eu prezent ca de nu iau bataie de la mama soacra.
Eu is pe aici as vrea sa
in loc sa
si sa
si sa
si sa
=> Concluzie 

Am o lene de ma doare am citit din urma da cand ma apuc sa scriu ba cade netu' ba se blocheaza laptopul si tot asa si imi vine sa 

Pe scurt Nati ms mult de urari, vazut pozele cu scumpelul de Matei e asa dulce in hainutza aia albastru in degrade asa faina tare.
Si vazut poze si pe pepenasi pica simpatici Oscar si Sebi.
Mama de viitoare regina vazut casoi si cateii si printesa scumpa.

Boti bine ca ai pus laba pe soarec.
Miauuuu...
Well cam atata a retinut neuronul obosit care acuma e zgariat de tzauitul de la masina si de mieunaturile lui asta mica care vrea schimbata deci revin...
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
M&M spune:
Asa, revenii in forta!!! Am terminat de calcat, bebe inca doarme ( ptuuu sa nu il deochi ca de mult nu a mai dormit asa mult!!!)
Deci, mi se pare mie sau au disparut fete de pe forum??? Laremi, MIchellab, Sun, Ruxi poeta, Dara_d , Mona ?????
Anaco, ai o scumpete de fetita!!!
Monica, sa stapaniti sanatosi noua casuta !!! Multa sanatate Mariei si un pupic mare !!! Nu ai mai pus poze cu bebelina...
Carmenela,astept pozicile...![]()
Ana_a,
Matei cel dolofan si bucalat!!!
Mina, ai o papusica de fetita!!! Chiar a reusit sa isi bage manuta in gurita???!!!![]()
Marina, ai niste idei geniale cu pozicile!!! Pupicei multi Anei ca e tare dragalasa , asa cum sta ea la pozat!!1
Truli, nici tu nu ai mai pus poze noi, nici Ankuta, nici Kamelya...
Dana, tare scumpa e Clara cand rade!!! MAi are gipsul sau a scapat de el??
Marimar, ai niste copiii exceptionali, dar in scpecial Victor
!!! Cum mai e vremea la Viena????
Ariadna, doar o pozica??? pup cele 2 scumpe!!!
Sursu, ce haios e Tudor cand rade!!! Si ce a crescut !!!!
Dia, ce ochisorii albastri are Miruna!!!
frumusica scumpa!!!
Fug, ca a inceput sa scanceasca bebeu!!!
Sa vedem ce program va avea azi...
Cristina
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bufi fetelor noi ne-am botezat duminica, ioana a fost cuminte toata slujba, a dormit si nici nu i-a pasat de noi...a tresarit putin cand i-a turnat apa pe capusor si in rest super. s-a trezit abia la restaurant, dar era ora ei de papa si la restaurant s-a comportat grozav, s-a plimbat pe la toata lumea, a dansat, a dormit ieri baita si ma declar multumita si linistita ca am facut-o si pe asta am avut niste emotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii stiu ca ati mai discutat pe aici de mestra, eu alaptez..de fapt ma mulg de la sanul care mai are lapte si sambata dimineata mi-a venit, curgea ca la fantana arteziana si azi nu mai am nimic...asa putine zile? asta a fost prima mestra? am motive sa ma ingrijorez?este normal sa vina daca mai am lapte? saptamana asta trebuie sa facem vaccinurile, am niste emotii si sper sa fie bine... stiu ca am mai intrebat insa raspunsurile voastra cam soft...nu ma supar, de departe gandul meu...insa nu stiu daca sa-i fac si rotarix, atatea pareri...ce ziceti??? va pup si o saptamana frumoasa si usoara bufi |
Bufi, si la mine a tinut doar vreo 4- 5 zile ciclu si , da e normal sa iti vina chiar daca alaptezi!!! felicitari pt mica crestica si bafta cu vaccinul.Despre rotarix, nu stiu ce sa iti spun , eu nu i l-am facut lui Mihaita...
Cristina