Pepenasi de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Pe mine iar ma doare gatul, da tare, simt ca e umflat, parca as avea o minge in gat. Iau iar antibiotic dar tare mi-e ca va trebui sa merg la orelist, ca vad ca se ingroasa gluma...
Eu abia m-am trezit acum la 10, culcata de aseara de la 10 jumate, bine cu pauza de o ora jumate de la 4 la 5 jumate, iar fata inca mai doarme si acum dar trebuie sa se trezeasca de acum ca e vremea de papa...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy felicitari pt cele 2 kg date jos!!! La cat mai multe inainte!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata!
Pe site-ul Camerei Deputatilor, ordinea de zi de maine apare forma asta a legii: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=8774
Din pacate nu apare decat articolul in cauza, nu e forma completa a actului.

Fetelor, imi cade parul in disperare. Nu mi s-a mai intamplat. Nu stiu de ce, vitamine iau. Am tinut cont si de sfatul Anei sa nu-mi pieptan parul ud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare la toata lumea!
Diarux
Ana_a cu ditamai bebelul( a mea e cam slabuta si mi-s dragi grasanii)
mami de Alegra care are multe vietati prin preajma, mi-as dori si eu o casa ca as aduna numai caini si pisici.
Pa pa plange bebe!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Neatza fetele!! Nu am mai scris cam de multicel, dar sa stiti k va citex mereu mereu
Am si eu o nelamurire...dar mai intai sa va povestesc..
Deci: de dimi cand s-a trezit bebe,am vazut k avea super plinnnn pampersul de pipilica si am zis sa-l schimb, cand ii l-am dat jos..am vazut k avea putulica groasa...si mi-era frica sa nu se pipilica pe mine..k am cateva patanii comice cu asta...apoi cand pun mana pe ea...era tare k piatra si mai statea si tapana nu am mai vazut pana acum k niciodata nu i-am schimbat pampersul imediat cum se trezea...si m-am amuzat grozav...chestia aia mica a lui.. e normal sa se "trezeasca" asa de devreme?

Acuma alta nelamurire:
Noi avem 6 sapt si 3 zile noaptea dormim f bine, rar se trezeste mai des sa pape...dar ziua ma termina...sta cuminte cand e treaz maxim 30 de min apoi vrea sa suga...suge mereu..mereu...mereu... stiu k asa e la inceput...dar nu ar trebui sa inceapa sa isi faca un program de acum?? am sfarcele varza..ma ustura de mor...ce sa-i fac?

Sambata avem si noi botezul...

Mai revin..pupixxxx to all

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Na, ca nu am putut sa stau prea mult timp departe de forum...doarme bebe asa ca profit!!!

Magda, ce mare a crecut Patrick!!! E superba poza in care ain pus cei 2 fratiori alaturi!!!

Carmenela, Cara e atat de gingasa!!! Bai, da ce de caini ai!!!! Mie unu si mi-e de ajuns la ce prostii face si in ce hal mi-a facut gradina!!! aaa...imi place casa stil modernist!!!...

Theordor de Mobriq e un scumpic si un haios !!!

Vio, ce cumintica si ce finuta e Alexandra!!!! Am vazut ca si tu stai tare rau cu timpu; te inteleg perfect!!!

Maytrei, ce mare a crecut Alexandra !!! Pe zi ce trece e mai frumusica...

Biri, in sfarsit ai pus poze cu Anthony!!! Un scump, nu altceva, iar Ana....hihihii...e haioasa foc!!!!

Serenity, Raducu tau are un loc special in inima mea....Misto faza in care se minuneaza de mutra lui tata-sau!!!! Am vazut sambata dupa=amiaza in statie la BigBerceni o tipa cu un bebe in marsupiu si semana cu tine..Tu erai sau ma faceam de ras daca abordam persoana respectiva???

Oana, chiar ma intrebam cand mai pui poze cu Raul!!!... scumpicul foc!!!!

The Andreeea, a crecut tare mult Flavius!!! Si are niste plete , care ma fac invidioasa!!! Mihaita al meu e mai mult chel!!! Si ce bucalat e!!!

Tecky, tot ma tin sa iti spun ca am vazut pozele cu Palucuta....S-a schimbat atat de mult ca nu am mai recunoscut-o!!! E o adevarta domisoara..felicitari pt botez si, se vede ca sunteti o familie aparte..

Fetele, ma opresc aici,,,M-am oprit cu vizionatul pozelor la Flavius, dar o sa ma uit cum au mai evoluat pepenasii si am sa va scriu..Ma duc ca ma asteapta rufele!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Cristina nu eram eu...bebe meu nu stie sa stea in marsupiu...e in stare sa se sufoace o singura data l-am scos in el da nu a stat mai mult de 10 min

Te pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

SERENETY-HAI CA M-AM DISTRAT
da' ce?el nu e barbatel?cum sa nu fie normal?sa-ti zic de cate ori a trebuit sa astept cu punerea pampersului ca putztulica sa fie cuminte???!Ca nu reuseam sa-l pun si pace!
si eu am racit..si acu' ma tratez cu vot C,propolis,osiclo...nu vreau sa ajung la antibiotic.Of..mi-e frica sa nu-i dau lui bebe.na ca plange.pup

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

SURSU normal k e barbatel...si ii place sa se laude cu asta inca din burtica..la eco numai puta neo arata...si statea tapana plutind prin lichid...si fata deloc...mereu se intorcea cu spatele Stiu k e normal..da e asa micaaaaa am ras k proasta 1 ora singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Uff Carmenela sper sa nu trebuiasca sa vinzi casa ... ce pacat ar fi ... Dar pana la urma, orice pentru micutza minune.

Boti io n-am obs ca fetele sa gaseasca mamiceala grea sau neplacuta. Decat ca mai mentioneaza shi ele things ... Ca nah, nu inseamna ca nu se intampla da' nu inseamna nici ca sunt altceva decat un pretz insignifiant pt micul miracol atat de mare pt care eu ii multumesc lui DD in fiecare searas shi ... inca NU-MI VINE SA CRED ca este reala minunea pretioasa pe care o gasesc in pat ... Eu una am trecut de perioada aceea oribiloasa in care eram terminata fizic si psihic (and this is a fact). Iar daca te referi la berbantzi ... eh acolo-i alta broblema ... da' la tine trebile-s mai clare (nu's dc ai vazut da' am avut momente cand te-am pomenit si am zis k mai bine ca tine). WELLCOME shi bine k nu ai uitat cum e cu soarecele

ankule da. Vorba dulce mult aduce daca ai cu cine shi pana la un punct. Dupe aia, continuarea cu vorba dulce la mine se cheama altceva shi mi s-a intamplat asta numa' in perioade de grava cadere a lui self esteem, k am patit si asta.
In plus, la ce bun vorba dulce cand fata ajunge la concluzia "mama ii rea, bunica ii buna"??? Iar in plus ... la ce bun frichineala toata ziua k ea nu vrea sa priceapa in loc de o amputare clara. Mai, io nu traiesc bine frustrata. Prefer sa explodez shi sa se aleaga, kiar dc risc sa regret. Totul e sa nu spui chestii ireparabile. Si la asta eu zic ca ma controlez ...

xeno hai mah ... te iei tu la tranta cu mine??? La mirese ti-am zis, dc stiam ca te bagi ... nici nu ma mai oboseam . Ma rog .... be my guest, publicu' sa decida

Off cristina stiu ce spui, am fost si eu asa ...

pica n-am inteles, tb sa-i iei cadou propriului tau fiu care are de toate??? Si valoarea este 62 de bulioane vechi? Sau erai obosita k era 1 noaptea? La cadouri nu ma pricep decat pt mine. Shi 100.000 euro cre ca ii pot face praf in 3 zile ... shi nu tre sa plec din buc ... shi nu pe chestii de valoare mare . Believe me ... Unde am talent ... am nene shi nu mi-l ascund, dupa cum se vede

Uff Anna mai lasa-te de raceli

Am intrat si eu in clubul viitoarelor chelioase. Shi vreau sa zic ca eu nu is Tecky k am vazut-o io cata mai coama are. EU NU AM PAR DE CAZUT!!! Ufff, nu trebe sa mai uit sa-mi iau vitaminele. Cre ca iau 2 zile da shi o luna nu. Ce draq o fi asha de greu???

Mergi la inceput