Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
Didi81 spune:
Neatzaaaa!
Merci fetelor pentru sugestiile privind bona
, cred ca pana la urma raman pe varianta cu cartea de bucate.
Gabriela, 
Vad ca iar vorbiti despre fetite micute si delicate cre iau putin in greutate. Aida acum (la aproape 3 luni jumate) are 5,600 kg, iar in ultimul timp a luat cam cate 100 g pe saptamana. Vi se pare ok? Cat despre inaltime, la 3 luni avea 59.5 cm. Mie mi se pare ca arata f bine, nu e slaba, e voiaie, se restogoleste de pe burta pe spate, in rest ca de obicei: baga in gura tot ce nimereste, vrea sa fie tinuta in brate vertical sa vada tot, e foooarte vorbareata si are un tignal! ![]()
Subscriu si eu la treaba cu puseul de 3 luni, cred ca am trecut prin asa ceva, ca tare nervoasa a fost.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
anaxena spune:
Alina eu inca nu am inceput sa ma uit dupa scaun de mashina si nu ash putea sa te sfatuiesc corect,dar m-am uitat la el si pare interesant mai ales ca este pt bbe-i de la 0 luni,iar pretzul mi se pare acceptabil,eu cred ca mamicile de bb2 ar trebui sa raspunda si sa ne lamureasca cu scaunul de mashina
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
laremi spune:
Maitreyi, o prietena care a lucrat ca baby sitter spune ca biberoanele alea sunt super, dar ca sunt un pic mai greu de asamblat si de curatat, desi biberonul se vinde cu tot cu perie speciala de curatat ... tu poti lua unul si sa vezi cum va impacati cu el
Nu mai stiu cine ma intrebase de diversificare: aici se recomanda dupa 6 luni, chiar si pentru bebelusii hraniti cu formula si se incepe cu cereale pe baza de orez, fructe si legume ei introduc mai tarziu, peste dupa an si carnea nu se recomanda mai deloc. Eu nu m-am hotarat inca cand incep si cu ce.
Carmenela, super cainii tai iar de printesa ce sa mai zic, e minunata 
Carmenela spune:
Anilansa, io nu ma pricep, chiar o sa incep si eu cercetarile....dar mie mi se pare ok scaunul asta de masina...Chiar sunt curioasa ce or sa zica fetele care se pricep...
Iti doresc succes.
Pup.
SI MAMAAAAAAAAAAA, SORMIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOO, ADICA INTRI SI NU IMI SCRII UN RAND SI MIE? PAI ASTA E MOTIV DE DIVORT! SI DE CRIMA PASIONALA!!! MOAAAMAAAAA...VIU LA BACAU, NENE!!!
Adica ti-a trebuit o zi la Bora-Bora cu Sun si gata....ntz, ntz, ntz....Na, mamele de baieti!

Paaaaaaaaaaaaaaaaa, pup u.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
anaxena spune:
legat de diversificare: pe mine ma manaca rau de tot sa incep,mai ales cand va aud de bb-ei de 6-7kg la 3 luni ,iar noi la 4 luni dc avem 6,ceea ce nu cred,asha ca aseara i-am facut suc de morcovi,s-a strambat toata si nu a supt mai nimik(erau 10ml) si apoi a inceput sa se joace cu tetina,asha ca am renuntzat,mai ashteptam o sapt...
Caprioara: Maria doarme de la 21-22 pana la 8 fara intrerupere,poate de aceea e asha ushurica ,din lipsa meselor de noapte!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
diarux spune:
SOR'MIOOOOOOOOOOOOO

nu te vazusem. am citit dupa. si eram cu o mana pe tasta si cu o mana pe trebi diferite ca sa ma grabesc sa scot gagiu la plimbare. guess what? si azi tot cu o gagica ne vedem. da e cu2 luni maimare asa ca stai tranchila. ca nu vrem fete mai mari decat noi. de aia le-am refuzatpoliticos si pe IOana si pe Thea. Desi....hmmmm...tare frumusle mai sunt si ele....
da ramane fidea lu' CARA ca asa ne- ramas inima la ea...deci...Plus ca nu trebuie sa isi mai schimbe buletinu' ca o sa aiba acelasi nume. Te-a sunat sora mea adevarata???
gata ma duc in parc
ti pup fata di o mie di ori!!!!Si pe noru;'mea de 200000000000000000000000000000000000 de ori!!!!!!!!!!!
am vast poze cu ea. are costumasu' ala galben ca si al lu jineritu'?????
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Didi81 spune:
Anaxena, Aida mananca bine noaptea, cam 160 ml pe la 3-4 noaptea
, pe cand ziua in jur de 100 ml, si tot usurica e. Cred ca are a o parere gresita despre zi-noapte cand vine vorba de mancare.
Uuuf, se tot iau vecine de noi pe afara ce de ce tinem copilul vertical in brate ca nu e bine, sau de ce o tinem in marsupiu ca nu e bine, si cate si mai cate
Da nu e nici o problema ca o tinem asa daca ei ii place, nu?
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Caprioara spune:
Atb, sa-ti traiasca crestinul! Vazut pozici. Nicholas e un dulce si un frumos
! Super costumasul si lumanarica!
Exista un program in care poti face corectii la poze, inclusiv la ochi. Da io nu-l am pe laptop, sotzu il are. Trebe sa-l intreb si-ti spun. Daca vezi ca uit
, adu-mi aminte, daaa?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
ultima disperare a mea in materie de oameni bagatori de seama este:
nu e prea subtire imbracata?eu:NU!,si fara caciula in cap,nu-i e frig,eu:NU!pai e frig,tre sa-i pui caciula,eu:dvs va e frig la cap acum,ei bine nici ei nu-i e!ca in alte tari caciulile sunt doar pt iarna,ce,la ei nu e frig,cum de nu racesc copii,X-uleasca:da,dar eu si acum ii pun caciula la al meu si e in cls a3a(asta era o discutie pe la Registrul Comertului)
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Sibylle, Laremi, Gallyb, Boti,
pentru info cu greutatea. Mai, a mea manca pe la 10 seara, pe la 1 noaptea, pe la 4 noaptea, pe la 7. Dar se mai intampla si la 11, 2 jumate, 6.
Carmenela, ce ma bucur ca i-a placut fetii caruselul
. Baga desptre caini ca si io vreau sa stiu.
.
Fug in parc si mai recuperez pe urma ce ati scris de la pag 19.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)