Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
Carmenela spune:
am pus poze cu casa, camera, caruselul si doua cu tati...![]()

Se vede ca ma dastrabalez....ca piersicutza nu plange..inca....
Na, ca am zis HOP...

Va pup pi toati.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
AnnaBaby spune:
Carmenela am vazut pozicile noi! Ce frumoasa e cea in care doarme cu tati, inspira atata liniste si pace!!! Iar camera Allegrei e tare faina. In baita ai un suport din ala pe care il asezi direct in cada mare, ca nu prea mi-am dat seama? Trebuie sa fac o schimbare ca nu prea mai incape in cadita pe care am luat-o eu la inceput si ma gandeam sa incerc si eu in cada...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Anilansa spune:
Buna dimineata mamici... ati butonat ieri la tastatura
...
noi am avut intalnire de familie si am lipsit de la discutii
. Am o rugaminte la voi... sa va da-ti cu parerea pt un scaun auto pt strunf ... e aici http://www.voinicel.ro/magazin/fotoliu-auto-driver-victoria-p-896.html
Ce parere aveti? e bun? Noi vrem sa il comandam
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
MIKYCRIS spune:
Prezent si de la noi
Intram mai rar caci trecem iar prin probleme de sanatate s.a.m.d
MIKYCRIS
Gini75 spune:
Fetele, am cautat pe net forma actuala a Ordonantei de urgenta 148/2005 privind sustinere familiei in vederea cresterii copilului, asa ca redau:
Art. 10. - (1) Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, reprezentand indemnizatie si stimulent, se cuvin si se platesc dupa cum urmeaza:
a) incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data;*
b) incepand cu data nasterii copilului, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data, in cazul persoanelor care nu indeplinesc conditiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate si a indemnizatiei aferente;
c) incepand cu data adoptiei, a instituirii tutelei, plasamentului sau incredintarii, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la data la care s-au aprobat ori, dupa caz, s-au instituit masurile de protectie a copilului;
d) de la data depunerii cererii, pentru toate celelalte situatii, inclusiv pentru cazul in care cererea a fost depusa peste termenele prevazute la lit. a), b) si c).
(3) Pentru fractiunile de luna, cuantumul drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta se stabileste proportional, in functie de numarul zilelor calendaristice din luna respectiva pentru care acestea se cuvin si se acorda.
Se poate intra in concediul de crestere copil imediat dupa postnatal (regula) sau poti incepe activitatea dupa cele 126 de zile, iar in concediu de crestere copil sa intri mai tarziu. Eu asa voi face. Pe 2 noiembrie mi se termina postnatalul si, teoretic incep activitatea. Teoretic, pentru ca intru in concediu de odihna din care nu mi-am luat o zi si mai imi iau un medical. Indiferent daca se modifica sau nu cuamtumul indemnizatie, pana in ianuarie nu intru in concediu de crestere copil.
Ca sa fiu mai explicita, poti sa incepi activitatea, dupa care sa inti in concediu de crestere copil, iar sa incepi activitatea, iar sa intri in concediu. Iar pt. noiembrie si decembrie voi depune dosar si pt. stimulentul de intoarcere la servici (100 lei lunar).
Scriu cu bebita maraind pe mana mea, sper ca am fost coerenta.
Anka, mie mi-a venit alocatia pe august si sept. La mine vine in fiecare luna pe 10.
Carmenela spune:
Ille, eu pot vorbi de caini si pe wc....ca e unul din subiectele mele favorite...si chiar ma pricep...modesta ce sunt...
Dar am zis sa nu fim off topic si sa se plictiseasca lumea de noi...![]()
iti dau fro doo rase pe care le poti lua cu tine in concediu...si nu le trebuie miscare multa...daca vrei sa iei catel..
si apropo de concediu...nu mai stiu cine ma intreba cum am facut concediile..Pai ce....cu caini nu se poate? Sa ne vezi in delta, la munte, in tari straine cu ei...mama-mama.....ce merge... Mai erau si atractia zilei... Daca luam un ban pt cate poze s-au facut cu ei la mare.....stateam sejurul pe gratis...![]()
O faza haioasa...la un moment dat am mers la Cheia si nu mai mersesem pana atunci...Suna al meu la pensiune si zice.."am 3 afghani, pot veni cu ei?" ala,proprietarul pensiunii, cam cu juma' de gura..."mda...." Ajungem a doua zi si incepem sa scoatem baajele...ala se uita in masina...si zice "unde sunt afghanii?"...De retinut ca afghanii au cam un metru in inaltime si 1 in lungime...deci e greu sa ii ratezi daca sunt 3 intr-o masina... Noi uimiti "pai....astia sunt"...zaceau cainii cat casa langa noi ...Ala..."puahhh...ce m-ati linistit...am crezut ca veniti cu niste arabi din aia din afghanistan cu neveste acoperite pana la ochi.. Pai din astia puteati sa aduceti 20..![]()
"...
Hi, hi...talibanii mei teroristi...![]()
![]()
Annababy...
si io mor dupa poza cu tati langa ea...Nu am rezistat cand i-am vazut... Ma bucur ca iti place camera Allegrei...Si noua ne place...![]()

ia s-o sun pe sormia..sa vaz ce-i cu calculatoru', ca a zis ca e kaputis...
pup u ol
Carmenela
diarux spune:
saluuuuuuuuuuuut!
nu pot sta din motive de gbebel agitat. Plecam in parc.
Botezul a fost ok, am pus poze pe picasa. enjoy.
revin cu povestea botezului
cand oi avea timp. ca inca mai am multe de rezolvat. dar de citit...sunt la zi.
CAPRI, DIDI...nu mai stiu cine a mai intrebat de soarta noastra...
pupici multi!!!
am fost cu SUN in BORA BORA
astept poze cu interes maxim.
Bai da ce se aude cu CASTANELE mele????Am patit ca NARCI cu C*******le
. Si apropo...NARCI...
si pt saptamana asta!!!
gata ma duc ca nu mai am bilet de voie.
pupici ol!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Anaxena stiu ca tu ti-ai montat sterilet.Eu mi l-am pus acum o luna si dr mi-a zis ca 2 sapt sa nu am contact sexual si dupa o luna sa ma duc la control sa vedem cum s-a fixat.Si acum nu mi-a zis daca pana la control sa ma protejez sau nu.Imi este teama ca poate nu s-a fixat steriletul cum trebuie si sa nu raman gravida din nou daca nu ma protejez. Tu ai mai fost la control dupa ce ti l-ai montat?![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA |
mie mi-a zis `ca de acum inainte sunt o femeie noramala si pot sa fac orice(incluzand sex,ceea ce oricum faceam de 3 sapt),trebuia sa ma duc la control dar nu am mai ajuns...acum dc raman
singurul meu regret ar fi legat de alaptat,dar poate ma programez la dr meu din Pitesti sa vedem dc sta bine steriletul,acum ca ai mentzionat chestia astaAna-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Anilansa spune:
MAMICI...
NE DA-TI SI NOUA UN raspuns??????????????????pt fotoliu auto??![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Carmenela spune:
si naturlich ca am uitat ceva...ce vreti..baba clubului se senilizeaza....Annababy, nu am suport pt cadita. Aia e o cada mica facuta pt caini initial, ca eu ii spal o data/saptamana cu totul...sampon, balsam..etc. E o cada la nivelul soldului, cam de 1,2m/1m....si am pus cadita aia de plastic in ea. Normal...acum nu mai spal cainii in cada asta...Initial am vrut sa ii iau o cadita mai mare, dar acum nu mai vreau sa ii iau, ca de la 3 luni o sa o bag direct in cada mare, ca vreau sa inoate. Oricum cand ma intorc cu ea de la operatie..o sa merg la bebe spa, ca vreau sa inoate de mica... Daca nu avea gura asa...mergeam deja acum, insa ii intra apa in gura asa...
No....va mai pup o data... Va vine sa credeti cat am stat pe net? Traiasca caruselul FP! Si leaganul FP...![]()
![]()
![]()
Da' dush tot nu am facut...

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Carmenela