Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
Deci, dupa ce m-ati facut sa bocesc tare cu filmele voastre si cu pozele super, ati dat-o pe poante si am facut o...balega de manz, ca am dat in ras!
Mario, sa mor de in poze nu am vazut la Teo cercei in ambele urechi! Poate i-ai pus altii. Sau de, poate nu am vazut eu bine...ca Finlanda e mai departe decat Beljica si nici spiritul de observatie al Carpatinei nu pretind ca il am.
Cat priveste relatia cu duamna C, pacatele mele, dara dansa e majora si poate alege. Si cine zice ca nu poate avea mai multe relatii speciale in acelasi timp?
Si pana la urma chiar nu zice nimeni de s-a gandit la noi cand a mancat tort? ![]()
Mei, si daca tot o tineti cu gogosile si rumele, nu mai primiti de nici unele curand, bine? ![]()
Hai, va las acum, pe maine!
Ati fost toate niste frumoase si copii arata adorabili cu totii!
tuturor.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
Eu tot la ore tarzii ajung sa postez, dar promit ca in seara asta nu voi bantui prea mult pe aici, am deja 3 nopti in care am strans mari restante la somn.
Despre petrecere as vrea sa va zic destul de multe, nu stiu cat de coerenta voi mai reusi sa fiu ( o sa dau si eu vina pe ora tarzie si pe oboseala
)
Sper ca toata lumea s-a simtit bine la petrecere, chiar daca nu prea aveai cum sa socializezi pentru ca trebuia sa supraveghezi una bucata ( cel putin ) de copil misunator ( avantaj mamicile care au venit insotite
)
M-am bucurat sa vad ca ne-am adunat asa multe mamici. Imi pare tare tare rau de intamplarea nefericita care le-a stricat ziua Antoniei si Mandarinutzei
Cred ca te-ai necajit ca nu ati mai ajuns, dar sigur vor mai fi ocazii in care ne vom mai intalni 
De asemenea imi pare rau pentru absentele Tomasei si a lui Slippers. Mi-ar fi facut mare placere sa va revad si sa va stiu acolo. Recunosc ca probabil nu as fi reusit sa stam prea mult de vorba, dar ar fi fost o bucurie pentru mine sa stiu ca participati si voi la petrecere.
Pentru ca este vorba de prezenta, vreau sa spun de asemeni ca mi s-a parut o idee extraordinara mesajele din diaspora si m-au emotionat. Chiar daca fizic sunteti atat de departe, ati reusit sa fiti cu sufletul alaturi de noi, dovedind inca o data ca distanta nu este un obstacol pentru o prietenie frumoasa. Stim ca v-ati fi dorit sa participati si voi la petrecere. Intr-un fel, chiar ati participat. Cel putin, noi asa am simtit. Si va multumim pentru gandurile si urarile voastre frumoase
.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai unii de ce da si altii nu? Io' cand vad filmul? ![]() Roxanaaaaaaaaaaaaa.. io' vreau de toate.. bine? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pentru fetele care nu au ajuns astazi la party, mai pun o data linkul catre filmul aniversar al tuturor dulcetzelelor si papanashilor din gashca
Micii sarbatoriti care au participat numai la tombola vor primi si un CD cu filmul impreuna cu pachetul in care se va afla cadoul de la tombola.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
afibebe spune:
Salutare tuturor,
Am reusit in seara asta sa intru sa va salut.
Noi nu am avut internet cam o luna si jumatate.
V-am simtit lipsa.
In primul rand vreau sa urez multa sanatate tutror celor care si-au sarbatorit ziua de nastere.Sa fiti fericiti si sanatosi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
Cristi este bine.
In fiecare zi vine cu ceva nou.
Ar vrea sa stea tot timpul numai afara.
Avem 2 maselute si 8 dintisori.
De mers, merge singur, de la 1 an si 4 zile.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
pentru cei care doresc sa ne vada-am pus cateva poze cu Cristi.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
se pare ca suint singura pe aici.
pe maine.
cristi
sunt mare
luy spune:
Sa revin la petrecere...
Calde multumiri Roxanei pentru felul admirabil in care a reusit sa coordoneze toate amanuntele organizarii acestei petreceri. Iti multumim pentru timpul pe care l-ai dedicat pregatirii acestui eveniment si mai ales pentru ca ai pus atata suflet sa iasa totul bine si toata lumea sa fie multumita
A fost o placere sa lucrez alaturi de tine, facem echipa buna impreuna 
Pe Bobo vreau sa-l felicit pentru minunatul poster care va impodobi camera Mariei, a iesit excelent, eu doar i-am furnizat pozele. De asemenea, el este cel care ne-a daruit tuturor felicitarile personalizate. Iti multumim foarte mult, sunt amintiri deosebite pe care le vom privi cu drag multi ani de acum incolo. bernix, pentru tine avem multe 

si multumiri ca ni l-ai pus la dispozitie pe al tau sot si tata de Degetica !
Multumim pentru deliciosul tort Simonei, ai facut o alegere excelenta, cred ca a fost apreciat de toata lumea. ( Yaia, sa stii ca am gasit o sacosa si am pus o felie de tort in ea pentru tine si ti-am trimis-o. Sper sa ajunga la destinatie
)
De asemenea, multumim, Sim, pentru cameraman si DVD-urile pe care ni le vei inscriptiona ![]()
Multumim pentru ajutor si Martei, care a venit parca plutind
la hotel cu cele 50 de baloane, cred ca merita sa i se faca o poza 
Vreau sa multumesc foarte mult mamicii meseriashului Ghighi, inimoasa papanash. In primul rand pentru ideea mesajelor din diaspora, iar in al doilea rand pentru efortul depus pentru realizarea emotionantului filmuletz. Ai fost un mesager grozav !
Imi pare foarte foarte rau pentru problemele cu sonorizarea, mare pacat ca nu am reusit sa le rezolvam. Dar sa stii ca imediat ce am ajuns acasa asta a fost primul lucru pe care l-am facut: am vizionat CD-ul cu filmuletzul tau. Eu nu am plans ca Roxana, dar recunosc ca mi-a fost atinsa o coarda sensibila in suflet. In mod special de mesajul carpatinei 
Si, nu in ultimul rand, va multumesc din suflet pentru diploma, am sa o inramez si am s-o pun la loc de cinste ( puteti sa radeti de mine, dar eu asta am sa fac, na ! )
Trebuie sa ma opresc aici in noaptea asta, orele-s inaintate si sotul mai are ceva de lucru la laptop, asa ca mi-a expirat timpul de net.
Mai povestesc eu maine si de party... Somn usor tuturor ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Dantje spune:
Felicitari pentru petrecere, imi pare rau ca nu am fost si noi pe acolo , sper la urmatoarea sa ajungem.Imi pare rau ca n-am reusit la timp sa deschid mesageria(sorry papanash)sa va trimitem si noi salutari si urari.
La multi ani papanasilor care au implinit un anisor, caci iar am restante.
Super filmuletele Papanash si luy....doamne ce scumpi sunt toti.
Vom reveni cu amanunte , caci acum nu-mi gasesc chibritele...![]()
Dantje & Martijn & Hannah