Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am dovedit si atomica. Asta dupa ce am atipit eu pe canapea si m-am trezit cand a fost vorba de culcare.

Mandarinutza, Tomasa si Andreea11, imi pare rau ca nu ati putut veni!

Carpatina, nu am socializat suficient ca sa aflu raspuns la intrebarea ta.

Gata, ma duc la somn ca adorm iar cu laptop in brate. Noapte buna! O saptamana excelenta!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Celia, la multi ani pentru Andrei, sa creasca mare, sanatos si voinic!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

O petrecere reusita din ceea ce povestiti, foto. Ma bucur pentru voi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

buna seara,

Mi-au placut mult petrecerea si persoanele care au animat-o. Multumesc si eu celor care s-au implicat. Ati facut o treaba de nota 10.

Tudor a dormit de la 2.30 ls 4 si acum doarme deja. E extraordinar. Trebuie sa facem intalniri mai dese ca sa ii obosim.

Va pup!

Tudor- 17.09.2007

Dar cu oboseala noastra cum ramane?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Andreea11, nici eu nu suport aspiratorul, dar deh, trebuie sa mai fac si curatenie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gata, acum chiar ma retrag. Ca mai e si maine o zi, numai buna sa incep saptamana la o cafea pe forum. Ma rog, nu uitati ca eu prefer ciocolata calda.

Pup. Noapte buna.

PS Nu pot spune decat ca gogosile nu sunt la mine. Nici rumele de altfel.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Asaaa.

sa va povestesc.
Mai intai am avut probleme cu drumul, taximetristul ala saracu s-a incurcat de o mie de ori. Intr-un final m-a lasat intr-un loc de unde mai aveam cca 7, 8 minute pe jos.
Prima supriza a fost de la Mandarinuta, care nu a reusit sa ajunga, mi-a fost o mila de ele....cred ca se cam speriase Antonia.
A doua, mai placuta, a fost ca ne-am intalnit cu Alina(Tomita)pe drum si am mers pe jos impreuna cu frumoasa natalia si parintii ei.

Acu, trebuie sa va spun, ca nu-i niciun secret ca eu am o perioada mai aiurea, le mai si bocesc etc, asa ca daca v-am parut mai absenta nu e vina voastra. Ca aseara la o nunta prietenele mele mi-au zis ca arat cam trista.

Am ajuns deci, m-am bucurat imesc sa vad sala asa frumos decorata si in general o atmosfera de parca ne stiam noi din scutece, nu doar copilasii.

maria e o tanara si frumoaa si slabaaaa, iar Teo a cam cochetat cu Gh, iertare, doamna Teodora , da astia se mangaiau si se jucau f f frumos, am impresia ca i-a si filmat, poti sa ceri daune:-)))

Am fost uimita ce bine merg toti, numa Gh era continuu in 4 labe, a explorat fiecare coltisor si a incercat sa socializeze cu toata lumea, adulti sau copii
Ca sa fac si eu cate o poza amarata a trebuit sa apelez la diverse ajutoare, cand Bobo,. cand Papanash, au mai fost parinti de ocazie pt el p-acolo, eu denaturata cu aparatu dupa mine

M-am bucurat f mult s-o vad pe Andreea (Aniast), arata supeeeer!! e stralucitoare si nu s-a ingrasat deloc.

Copiii mari intr-adevar super atomici, Roxana, DA, recunosc, Alexandra e mai atomica decat Sofia :-))), sa nu itelegi prin asta ca nu a fost cuminte, mi s-a parut f dulce si f scumpa, si chiar cuminte, ma refer la temeprament. O sa cam moara baietii dupa ea, cred ca o sa fie genu care le da cu tifla donsoara ta
Sofia mea deja s-a indragostit de 2 ori si se rusineaza toata :))), odata de prietenu nostru violonistu, la 4 ani, si la 5 ani de un baiat de la mare care avea 13:-))))

Imi pare rau si mie ca nu am apucat sa vb calumea cu fetele, doar 3 vorbe aruncate , m-am simtit si aiurea ca nu reuseam sa fac poze cum trebuie ca ii aveam grija feciorului, dar per total m-am simtit excelent si le multumesc din tot sufletul pentru organizare

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Am vazut si filmul facut de Luy, superb, a muncit nu gluma....

Pai unii de ce da si altii nu? Io' cand vad filmul?

Roxanaaaaaaaaaaaaa.. io' vreau de toate.. bine?

Si io, si io...la fel!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa
As fi vrut atat de mult sa va cunosc in realitate pe cele necunoscute pana acum

Lasa ca nu scapi tu asa usor! C-oi face tot posibilu' sa ajung odata si-odata si in tara! Si de n-oi veni sa ne cunoastem...ma mai gandesc ce-ti fac!
Sanatate multa, hai ca trece, nu dispera!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput