Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 6
Celia spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
tomasa spune:
Am si eu o rugaminte, cand aveti timp poate mai scrieti cine apare prin poze... Sunt fete pe care le-am recunoscut, dar sunt si fete pe care nu le stiu. Slippers nu a fost? Pe ea nu am vazut-o in poze. Si inca o intrebare indiscreta
, al cui e piciorul asta? Arata f bine
, felicitari posesoarei!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
urmychance spune:
buna seara,
Mi-au placut mult petrecerea si persoanele care au animat-o. Multumesc si eu celor care s-au implicat. Ati facut o treaba de nota 10.
Tudor a dormit de la 2.30 ls 4 si acum doarme deja. E extraordinar. Trebuie sa facem intalniri mai dese ca sa ii obosim.
Va pup!
tomasa spune:
Felicitari sarbatoritilor zilei!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
mandarinutza spune:
Bernix, da a fost o intamplare. S-a trezit si tarziu dimineata pe la 9 si i-am dat sa pape-a mancat foarte mul si pe urma am plecat cu masina. Cred ca nu ii face bine sa plece cu burta plina la drum sau s-a inecat de la o bucata de paine prajipe cae a mat-o la mama inainte de lecare. Nu stiu.
Tomasa, multa sanatate puilor!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Am si eu o rugaminte, cand aveti timp poate mai scrieti cine apare prin poze... Sunt fete pe care le-am recunoscut, dar sunt si fete pe care nu le stiu. Slippers nu a fost? Pe ea nu am vazut-o in poze. Si inca o intrebare indiscreta , felicitari posesoarei!mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
BETTY este fericita posesoare !
ANDREEA11 spune:
Si noi
!
Felicitari pentru petrecere!!!
Cris e un pic mai bine cu mucisorii, la aspirat nu ies, in schimb ei sunt ca-l mananca si sunt f aposi. Asa au fost si la mine. Cred ca -l enerveaza tare rau. Azi mi-a marait non-stop nu stiu dc de la masele (da a IV a) sau de la muci
. Saracu nu suporta deloc aspiratorul si urlaaaaaaaaaaaaa.
Sabina spune:
ptiu Mario, trebuia sa le lasam sa ghiceasca!!
mai poze cu picioare de betty, da mi-e jena sa le postez.
vreo 4 poze i-am facut, numa la craci![]()
Tomasa, next time.
te pup tare, mi-a parut f f rau ca nu ai venit. sa va faceti f f repede bine.
inca ceva:
doamna Slippers e suparata pe noi?? cumva?
revin si cu impresiile mele de la party.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Papanasho.. ai aflat ce era in cutiile acelea? Ca pe langa aia alba se mai adaugase inca una misterioasa venita de la Alinush...
Roxana, daca ai socializat cu Andries.. ai aflat cine conduce acum: ea sau mama lui Raducu?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Se poate sa punem linkurile la poze/filme pe prima pagina?
Adica.. are cineva timp pentru asta? - ca eu ma roiesc acum pentru inca o noapte, sper ultima, de "straja la castel"...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)