Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bocesc de cu dimineata...cu cafeaua in fata!Nu-i frumos ce-mi faceti!

Am vazut filuletul papanash.E superb!Ai avut tu dreptate!Iti multumesc ca ti-ai sacrificat din timp si stres pentru realizarea lui.

Luy de asemenea!Tot respectul pentru munca depusa.

Totul cred ca a fost minunat.Am ramas masca de organizare( pentru efortul depus).Ma gandeam ca io n-as fi in stare sa organizez ceva asa misto!Palaria jos!

Fug...ca iara ma apuca boceala.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
eliza nici aseara, nici dimineatza nu a vrut sa bea laptele...nu stiu de ce...eu sper sa fie de la dinti...ca a iesit unul si mai e pe drum inca unul...in rest n-are nimik, dar nu vrea biberonul!dar suzeta o roade!
in alta ordine de idei.....
sabina - eu...eu...mie nu mi-e frica de tine!
cred ca a mea e singura care merge doar de-a busilea....dar nu-i nimik...recuperam noi!
revin...gasitorului unei forme de jucarie(pahar) albastru..parca????....ofer recompensa!!!!!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, normal ca nu ti-e frica de mine, pt ca si Gh tot doar in 4 labe merge:)), nu l-ai vazut???
Ap[ropos de comportament ciudat la vbebelusi, Gh s-a trezit cred de 2 ori pe ora azi noapte, pe la 3 s-a linistit un pic , ca am deschis geamu larg sa vina frigu..... nu stiu ce-o fi fost, ori agitatia de dimineata, ori vreun dinte.

asa ca azi cu ochii-n gura dau o cafea tare, cu nitel lapte.
da fara zahar

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina, gh e un cavaler...lasa domnisoarele sa se manifeste...dar eu ii dau un sfat...sa nu astepte dupa fii-mea...ca a mea e lenesa si cine stie cat va mai dura.
rox - mie nu mi s-a parut alexandra atomica deloc ieri....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
( Yaia, sa stii ca am gasit o sacosa si am pus o felie de tort in ea pentru tine si ti-am trimis-o. Sper sa ajunga la destinatie )

Aia era sacosa Carpatinei, a mea era una verde! Dar nu-i bai, impartim felia! Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Ca veni vorba de frica...

Sabina, Gabitz, de va mai plangeti ca nu merg piticii....nu stiu ce va fac!
Hai mai, stiti bine ca fiecare e cu ritmul lui, aveti rabdare, o sa vina si momentul ala si o sa patiti cum am patit eu...si acum tresar cand apare ca o stafie in spatele meu, in 2 picioare!
Si-apoi nu-i de ajuns ca sunt frumosi, vreti sa mai si mearga?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

m-ai vazut pe mine ca ma plang?
io stiu ce inseamna sa mearga, si in adancul sufletului ma bucur ca e inca bebe....99% e ultimu meu bebe....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

m-ai vazut pe mine ca ma plang?
io stiu ce inseamna sa mearga, si in adancul sufletului ma bucur ca e inca bebe....99% e ultimu meu bebe....

Tu sa te plangi?....Nuuuuuu...ai scris doar de vreo 2-3 ori ca era singurul in 4 labe de acolo, desi nu e asa! Am vazut si bebei care dormeau in carut...aia nici macar in 4 labe nu erau!
Sabinutzo, 99% zici? Inseamna ca mai e o sansa...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

LUY esti o scumpa. M-ai emotionat cu filmuletul aniversar. Macar acolo sa fim si noi in gasca ca in rest mereu intervine ceva....
Va pup pe toate si traiesc cu soeranta ca poate...odata....va voi cunoaste......
Fug ca tb sa plec la mama la spital. Se preconizeza ca o vor mai tine. A fost cam naspa operatia 4h si 1/2, iar azi dupa 5 zile nu i-au scos drena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
am ajuns si eu la serviciu am baut o cafea ca eram chiauna , acum va dau si voua

Miru s-a trezit pe la 3 cu febra, nu prea mare cred asa din ochi , nu am reusit nicicum sa-i pun termometrul , am pus un supozitor cu paracetamol , a baut un bibe si s-a culcat pana dimineata , a scazut repede , acum nu stiu de la ce e , a si tusit putin , sper sa nu o intoarca raceala sau poate e de la masele

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput