Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 9
devylla spune:
Bocesc de cu dimineata...cu cafeaua in fata!Nu-i frumos ce-mi faceti!
Am vazut filuletul papanash.E superb!Ai avut tu dreptate!Iti multumesc ca ti-ai sacrificat din timp si stres pentru realizarea lui.
Luy de asemenea!Tot respectul pentru munca depusa.
Totul cred ca a fost minunat.Am ramas masca de organizare(
pentru efortul depus).Ma gandeam ca io n-as fi in stare sa organizez ceva asa misto!Palaria jos!
Fug...ca iara ma apuca boceala.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
gabitz78 spune:
neatza.
eliza nici aseara, nici dimineatza nu a vrut sa bea laptele...
nu stiu de ce...eu sper sa fie de la dinti...ca a iesit unul si mai e pe drum inca unul...in rest n-are nimik, dar nu vrea biberonul!dar suzeta o roade!
in alta ordine de idei.....
sabina - eu...eu...mie nu mi-e frica de tine!![]()

cred ca a mea e singura care merge doar de-a busilea....dar nu-i nimik...recuperam noi!
revin...gasitorului unei forme de jucarie(pahar) albastru..parca????....ofer recompensa!!!!!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
Gabi, normal ca nu ti-e frica de mine, pt ca si Gh tot doar in 4 labe merge:)), nu l-ai vazut???
Ap[ropos de comportament ciudat la vbebelusi, Gh s-a trezit cred de 2 ori pe ora azi noapte, pe la 3 s-a linistit un pic , ca am deschis geamu larg sa vina frigu..... nu stiu ce-o fi fost, ori agitatia de dimineata, ori vreun dinte.
asa ca azi cu ochii-n gura dau o cafea tare, cu nitel lapte.
da fara zahar![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
gabitz78 spune:
sabina, gh e un cavaler...lasa domnisoarele sa se manifeste...![]()
dar eu ii dau un sfat...sa nu astepte dupa fii-mea...ca a mea e lenesa si cine stie cat va mai dura.
rox - mie nu mi s-a parut alexandra atomica deloc ieri....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy ( Yaia, sa stii ca am gasit o sacosa si am pus o felie de tort in ea pentru tine si ti-am trimis-o. Sper sa ajunga la destinatie ) |
Aia era sacosa Carpatinei, a mea era una verde! Dar nu-i bai, impartim felia!
Multumim!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Ca veni vorba de frica...
Sabina, Gabitz, de va mai plangeti ca nu merg piticii....nu stiu ce va fac! 
Hai mai, stiti bine ca fiecare e cu ritmul lui, aveti rabdare, o sa vina si momentul ala si o sa patiti cum am patit eu...si acum tresar cand apare ca o stafie in spatele meu, in 2 picioare!
Si-apoi nu-i de ajuns ca sunt frumosi, vreti sa mai si mearga? ![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
m-ai vazut pe mine ca ma plang? ![]()
io stiu ce inseamna sa mearga, si in adancul sufletului ma bucur ca e inca bebe....99% e ultimu meu bebe....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina m-ai vazut pe mine ca ma plang? io stiu ce inseamna sa mearga, si in adancul sufletului ma bucur ca e inca bebe....99% e ultimu meu bebe.... |
Tu sa te plangi?....Nuuuuuu...ai scris doar de vreo 2-3 ori ca era singurul in 4 labe de acolo, desi nu e asa! Am vazut si bebei care dormeau in carut...aia nici macar in 4 labe nu erau!
Sabinutzo, 99% zici? Inseamna ca mai e o sansa...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ANDREEA11 spune:
LUY esti o scumpa. M-ai emotionat cu filmuletul aniversar. Macar acolo sa fim si noi in gasca
ca in rest mereu intervine ceva...
.
Va pup pe toate si traiesc cu soeranta ca poate...odata....va voi cunoaste......
Fug ca tb sa plec la mama la spital. Se preconizeza ca o vor mai tine. A fost cam naspa operatia 4h si 1/2, iar azi dupa 5 zile nu i-au scos drena
.
prisi spune:
'neata
am ajuns si eu la serviciu am baut o cafea ca eram chiauna , acum va dau si voua
Miru s-a trezit pe la 3 cu febra, nu prea mare cred asa din ochi , nu am reusit nicicum sa-i pun termometrul , am pus un supozitor cu paracetamol , a baut un bibe si s-a culcat pana dimineata , a scazut repede , acum nu stiu de la ce e , a si tusit putin , sper sa nu o intoarca raceala sau poate e de la masele
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)