Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 21
LaLa_20 spune:
Alina023...imi pare rau ca Ana e bolnavioara...pupam fetele sa treaca repede...
Elle felicitari pt iepurash!!!
Fetele voi cand va jucati cu bebei ii puneti pe olita?k noi asa facem...dar bibi cu se simte cu fundul pe olita se ridica in picioare si daca nu are de ce sa se sprijine se arunca pe burta...sau ia olita la lustruit cu limba...![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ceska777 spune:
Eu am reusit sa dau "leapsa" cu raceala mai departe Benjaminului! Ii curge nasul, e marait, nu papa. Cand aud de bebei care au ajuns in spital (Sofia si Anita sa va faceti repede bine!) mi se face frica!!! Pe bune! Noi numai ce am fost in septembrie la sf raciti si acuma iar!
O sa fiu atenta cu febra daca apare... sper sa nu. F ciudat nici data trecuta nu a facut febra si era plin de muci si avea putin rosu in gat! E normal sa nu reactioneze si cu febra? Sigur ca nu imi doresc dar febra e o reactie de imunizare a corpului nu? UF! Sa faca corpul lui mic cum stie numai sa stea departe de febra, virusi si alte cele!
Nici faptul ca azi a ajuns si premergatorul nostru nu l-a incantat decat 10 minute. El si cand se taraste o fac ca racul pe burta 5 cm inapoi si asa se impingea si in premergator si and ajungea cu el in perete...." pe aici nu se trece"!
Sper sa il ajute la ceva si sa nu stau mereu cu frica ca va invata si mai tarziu sa mearga din cauza lui sau o sa aibe picioare strambe!
Am o stare de cacao, eu racita el pe cale sa faca ceva.....
Doamne-ajuta!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Salutare la toata lumea!!!!
Sint la cafea aniversara cu scumpul meu fiu….azi ne sarbatorim amindoi!!!! Sa fim iubiti!!!
Va poftesc si pe voi la o feliutza de tort….e fffffff buuuunnnn!!!!
De azi avem official si al 4-lea dintisor, care a tinut mortis sa scoata capul chiar de ziua noastra!. Asa ca sintem iepuras…
Elena, felicitari pentru dintisorul nr. 2!!!
Alina, sanatate multa bebelinei! Saracutza, prin cite mai trece!!!
Roxana, ai sa vezi ce repede progreseaza acum, cind si-a dat seama ca poate explora lumea!!! Noi azi noapte a trebuit sa-l asezam de mai multe ori la loc in patutz…se ridica in picioare cu tot cu sacul de dormit…
Fetelor, merci de laudele la adresa sotului. Nu e tot timpul asa. Mai avem si noi meciuri…il mai aduc cu picioarele pe pamint cind o ia razna…important e ca ma ajuta cind am nevoie si ca de cele mai multe ori pricepe ceea ce vreau sa-I zic….
Elle, mama lui de doctor! Ma bucur tare ca a gresit diagnosticul! Da’ sa nu-l lasi sa scape asa usor, mai ales dupa modul in care v-a vorbit.
La multi ani pentru ziua de ieri Iuliei, Dariei si Maiei!!!!! Ne pare rau pentru intirziere, dar speram sa fim iertati . cite o
de la Stefan pentru cele trei printese.
Ramona, Elena, Stancutza multumesc mult pentru urari!!!
La multe lunite si pentru Matei Alexandru si pentru Matei Patrick!!!!
Cynthia,
8 dintzoci!!! Octi e campion absolut!!!
LauraD, imi pare rau ca sint bolnaviori copilasii tai.
sa treaca cit mai repede febra lui Dimitris si mucisorii lui Eleni!
Ereena, bravo pentru Mateias !!!!
LauraI, pupicei multi Theiutei, sa se faca bine!!!
Stancutza, cum e Sofia? Off, doamne, sa treaca odata!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
alina023 spune:
Mada, la noi s-a recoltat urina in spital. Dar ne-am chinuit si noi ceva ore. Ideea e ca nu e bine sa ii pui punguta peste noapte pt ca se irita la pasa. In plus, daca nu face pipi intr-o ora de cand i-ai pus punguta, trebuie schimbata pt ca exista risc mare sa fie contaminata proba.
La Ana am observat ca ea face pipi dupa ce se trezeste din somn. Incearca sa observi si tu o regula de genul asta si pune-i punguta cu ceva timp inainte de a crede tu ca face pipi. Eu am incercat la Ana si faza cu robinetul lasat sa curga, ca sa o stimulez, dar nu a mers deloc. Poate merge la voi.
Lala 20
eu inca nu insist cu olita (desi poate ar trebui). Mie mi se pare normal sa vrea sa se ridice, sa o studieze, sa o linga
. Cred ca nu trebuie sa o fortezi ci sa o lasi sa se acomodeze cu obiectul acela ciudat
. Incet incet o sa invete ea ca nu e de lins
.
Pupaceli si multumiri tuturor zuzelor pentru urarile de sanatate pentru Ana!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
danybv spune:
Buna fetele , imi cer iertare ca dau asa buzna peste voi dar am o mare rugaminte , cine a dat de mancarea la bebelusi brocoli, vreau si eu sa-mi dati retetea daca se poate
eu am cautat prin retetarul meu dar nu am gasit nimic
Va multumesc anticipat
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
EliaElia spune:
madalina, in ce sens nu ai reusit sa recoltezi? Adica n-ai strans cantitate suficienta sau ti-au zis ca e proba contaminata?In principiu se spala inainte cu apa si sapun, se desface saculetul ala si se lipeste frumos. Acum s-ar putea daca se frichineste sa se mai dezlipeasca. Ma gandesc ca daca il pui dupa masa de dimineata in scurt timp trebuie sa si produca "ceva". Eu i-am facut cand era mica dar fiind destul de statica in perioada aia nu am avut probleme cu dezlipitul.Camelia si
Laura (06.02.2008)
ceska777 spune:
Ereena,
ma bucur atata de mult pt bunicul tau si pentru voi!
Dr.-ului respectiv i-as trage o bataie!!! Zau asa! Au dreptul sa se insele, sunt oameni, dar atunci macar sa o zica sub rezerva de a mai afla o parere, ceva!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
Alina multumesc de raspuns,inca nu m-am prins cam cand face ea dar exact cand face sunt eu nepregatita,faza cu punguta ca dupa o ora nu mai e buna nu o stiam,de culcat cu punguta nu o culc tocmai iritatia e si motivul pt care ii fac urocultura, ea are o iritatie de cand am adus-o acasa din maternitate si sincer am incercat tot ce se putea am zis ca poate poate,acum ii trece acum ii apare,eu nu o sterg cu sevetele umede decat daca face cand suntem plecate,in casa o spal de fiecare data cand ii schimb pampersul.Multa sanatate Anei sa scapati cat mai repede de branula pacatoasa.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ginnette
E bine - pt grija - am scapat de muci (mai s-a smorcait aseara, dar i-am scos cu pompitza); acum, de cand a descoperit ca poate sa se ridice, cum prinde ceva sa se-agate, cum se rica;si dupa ce ca nu se tine bine pe piciaore se mai si batzaie!Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Bine ca a scapat mititica de ea!

Cat despre "batait"... asa facea si eleni la inceput. Ii tremurau piciorusele, se balanganea din toate incheieturile dar se chinuia sa stea in picioruse cat mai mult...
Doamne, sunt tare scumpe si haioase!!!
Hai, ca mi s-a facut un dor cumplit de ea si de frate-sau mofturosu'...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

felicitari pt dintzisor!; si, asemanarea este izbitoare; intr-adevar, tatal n-a prea fost 'prezent')
!(LalaD, asa e, sunt in culmea fericirii pt progresul asta, al Adelei)