Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

fetelor da careva la bebel Imunobaby?
azi se duce tati sa il ridice de la posta ,l-am comandat de pe net ca nu l-am gasit in far la noi si vreau sa incep sa i dau

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Zuzici,

Noi azi noapte am ajuns la Medlife la urgente. Copilul ardea ca focul, si nu mai respira bine. Se trezea din somn, vroia sa planga dar nu se auzea nimic. Isi pierduse vocea de tot si haraia din piept. Mi-a fost frica de ceva pulmonar si la 4 jumate eram acolo.

Diagnosticul a fost: laringita. Dr de garda ne-a spus ca, indiferent ca e virala sau bacteriana, poate da complicatii gen insuficienta respiratorie. NU aveau insa locuri in spital. Ne-a recomandat schema de tratament si ne-a spus ca putem sa mai asteptam putin acasa si, daca nu ii e mai bine, sa mergem la un spital de stat sa ne internam.

Din fericire, n-a fost nevoie. Dupa un supozitor cu Novocalmin si o doza de aerosoli, a adormit micuta - si noi odata cu ea - de la 6 jumate la 9 jumate.

Cum ne-am trezit, i-am dat sa pape si am dus-o de data asta la control la pediatra noastra, care azi lucra. O coada de copii acolo, majoritatea, ca si noi, fara programare. Controlul a confirmat diagnosticul, i-au facut acolo si o injectie cu un antiinflamator. Cand a intepat-o, a muscat din papucelul pe care i-l pusesem in fata ca sa o distrag :-( Se eliberasera locuri in spital, deci ne puteam interna, dar am preferat sa mergem acasa, sa-i dam inainte cu tratamentul si sa vedem ce se mai intampla.

Deci ii dam Nurofen la 8 ore, eventual si supozitoare cu Novocalmin daca febra e mare, 3 sedinte pe zi de aerosoli cu adrenalina si Flixotide...cam atat. Ea febra nu mai are, dar nici prea bine nu se simte. E cam moale, palida, tuseste rau din cand in cand si nu se tine bine nici pe piciorute. Si are niste ochi saracuta...Mi-e asa mila de ea.
Iarasi n-a vrut sa bea, se prosteste la bibe, doar molfaie tetina...cu lingurita ce o mai pacalesc. Insa a mancat aproximativ bine. La masa de pranz nu prea se indemna si la un moment i-am improvizat doua piscoturi de bebei inmuiate in formula si le-a papat.

Acum am alt motiv de ingrijorare insa: a facut doua scaune apoase si explozive. O fi diaree? Miroseau asa si asa. O sa-i dau iaurtul cu banana si o sa-i dau si putina Smecta, sper sa nu mai faca asa.

O sa incerc sa intru mai tarziu, acum are chef de joaca...cu ,mouse-ul de la calc, of course!

Un mare zuzicilor care s-au gandit la noi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Off..., Stancutz, prin ce ati trecut si voi... Noi eram deja internate la Medlife cand ati venit voi. Asa este, era sectia de pediatrie plina ochi! Plangeau bebeii....puii dragi, care mai de care. Bine ca ati mers acasa. Daca aveati deja tratament si nu mai face febra buburuza, e mai bine acasica.
Multa sanatate!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Buna dimineata, dragele mele!

Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina. Am vazut ca Sofiuca e bolnavioara si la fel si Theiuta. Multa santate le doresc din suflet!!!

Ooofff...noi am avut un weekend de groaza. Vineri seara cand am ajuns cu ea la medic avea 39.5 dupa ce cu o ora in urma ii dadusem antitermicul. Abia dupa doua ore de impachetari si dupa un algocalmin s-a reusit sa ii scadem temperatura cu 1 grad, a ajuns la 38.5. I-au facut hemograma de urgenta si au iesit leucocitele f mari asa ca ne-au internat.
Alte chinuri pentru iubita mea mica... I-au luat sange si din vena, ia-u pus branula, au aspirat-o (ingrozitor!!), temeperatura monitorizata din ora in ora... Dimineata a facut iar 38.8. Atunci i-au bagat antibiotic intravenos. Dupa prima tura de antibiotice s-a simtit mult mai bine. Am stat in spital pana ieri dupa amiaza si urmam tratamentul intravenos pana maine cand mergem iar la control.
Problema este ca a inceput sa o doara cand ii baga antibioticul prin branula. Asistenta mi-a spus ca se irita vena. Si papusica mea plange tare . Mi-e asa mila de ea.... Abia astept sa scapam de minunea asta...
I-au luat si urina si asteptam sa vedem urocultura. La sumar au iesit ceva leucocite dar cica pot fi si de la raceala. Vedem maine. Sper sa nu fie si vreo infectie urinara

Cam asta despre noi.... Luca, mititelul, a stat zilele astea numai cu soacra mea. Nici macar nu l-am vazut decat aseara putin. Aparent nu a suferit dupa noi... Dar eu nu ma simt deloc bine sa nu-l am acasa...

Offf...am venit numai cu vesti de-astea numa' bune pentru luni dimineata...

Dar am vazut ca Mateiut s-a ridicat in picioruse iar strabunicul lui nu are cancer!!! Bravo!!! Ma bucur mult pentru tine, Ereenuc!!!

Pupaceli multe si spre sa-mi revin putin cu moralul azi... Deocamdata sunt in borcan...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Aouleu Alinutule mama ce ati patit !!!!
Eu cred ca este doar viroza. Luca este bine? El nu a "cules" nimic de la gradinita?
Ca eleni s-a imbolnavit de la dimitris...
Sanatate multa si multi pupici anitei bolnavioare !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Buna dimineata si de la noi. Mi s-a strans inima cand am citit ca au aparut clopotei noi pe lista de bolnaviori. Mai ales Sofia pare cel mai rau mititica. Speram sa scape rapid siEleni, am vazut ca si ea a fost atinsa.
Ma bucur ca Eva e mai bine. Ellenuta, dar poze cu sotul cand era mic nu ai? Ca mie tot mi se pare ca seamana foarte bine si cu el.
Noi am scapat usor de data asta, doar a stranutat 2 zile ca si tasu, se pare ca eu am fost cea mai lovita de viroza.
Ramo, nici eu nu-i mai iau premergator, din aceleasi motive.

Camelia si Laura (06.02.2008)

multumesc mult!
Bine ca laura nu s-a imbolnavit1 Tie ti-a trecut acum ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

fetelor da careva la bebel Imunobaby?
azi se duce tati sa il ridice de la posta ,l-am comandat de pe net ca nu l-am gasit in far la noi si vreau sa incep sa i dau

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Stoisor, am auzit si eu de Imunobaby. Nu l-am folosit insa o sa intreb maine pe doctoria despre el. Oricum vreau sa-i dau ceva Anei pt cresterea imunitatii.

Multumesc mult de tot fetelor pentru incurajari. Ce am invatat din experienta asta cu Ana... Sa nu mai stau cu copilul mucios in ideea ca se caleste si ca sunt "doar" niste muci. La noi s-au suprainfectat si uite unde am ajuns. Mai bine sa fiu eu considerata paranoica dar copilul sa fie sanatos!

Pupaceli!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Off, am citit de printzesele bolnavioare: Sofia, Thea si Eleni
Sanatate multa si cate-un fiecareia!

(si pt Dimi un ; e cumplit sa te doara'n gat)

Am vazut cateva poze cu papusicile Emma, Pipetzica, Eva si Bianca si craiul Matei - GENIALI!!!

(Helene, ce bine ca Eva nu mai are febra si felicitari pt dintzisor!; si, asemanarea este izbitoare; intr-adevar, tatal n-a prea fost 'prezent')

felicitari Matei, pt ridicare!

Filmulete nu pot sa vad de cat de-acasa!

Sa va mai zic ca buburuza mea se-agatza de mine - cu diperare, chiar - ca sa se ridice?! Dar, sunt asa de incantata !(LalaD, asa e, sunt in culmea fericirii pt progresul asta, al Adelei)
Raport de 10 luni (si o zi, ca vineri am masurat-o): 9100 gr si 73cm (cred ca sunt 74, dar nu m-a lasat sa-i intind ca lumea picioarele).

Eu zic ca e bine.

Mai citesc din urma si revin!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

multumesc si
Buburuza este bine, nu-i asa?!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Buna dimineata, dragele mele!

Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina. Am vazut ca Sofiuca e bolnavioara si la fel si Theiuta. Multa santate le doresc din suflet!!!

Ooofff...noi am avut un weekend de groaza. Vineri seara cand am ajuns cu ea la medic avea 39.5 dupa ce cu o ora in urma ii dadusem antitermicul. Abia dupa doua ore de impachetari si dupa un algocalmin s-a reusit sa ii scadem temperatura cu 1 grad, a ajuns la 38.5. I-au facut hemograma de urgenta si au iesit leucocitele f mari asa ca ne-au internat.
Alte chinuri pentru iubita mea mica... I-au luat sange si din vena, ia-u pus branula, au aspirat-o (ingrozitor!!), temeperatura monitorizata din ora in ora... Dimineata a facut iar 38.8. Atunci i-au bagat antibiotic intravenos. Dupa prima tura de antibiotice s-a simtit mult mai bine. Am stat in spital pana ieri dupa amiaza si urmam tratamentul intravenos pana maine cand mergem iar la control.
Problema este ca a inceput sa o doara cand ii baga antibioticul prin branula. Asistenta mi-a spus ca se irita vena. Si papusica mea plange tare . Mi-e asa mila de ea.... Abia astept sa scapam de minunea asta...
I-au luat si urina si asteptam sa vedem urocultura. La sumar au iesit ceva leucocite dar cica pot fi si de la raceala. Vedem maine. Sper sa nu fie si vreo infectie urinara

Cam asta despre noi.... Luca, mititelul, a stat zilele astea numai cu soacra mea. Nici macar nu l-am vazut decat aseara putin. Aparent nu a suferit dupa noi... Dar eu nu ma simt deloc bine sa nu-l am acasa...

Offf...am venit numai cu vesti de-astea numa' bune pentru luni dimineata...

Dar am vazut ca Mateiut s-a ridicat in picioruse iar strabunicul lui nu are cancer!!! Bravo!!! Ma bucur mult pentru tine, Ereenuc!!!

Pupaceli multe si spre sa-mi revin putin cu moralul azi... Deocamdata sunt in borcan...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Aouleu Alinutule mama ce ati patit !!!!
Eu cred ca este doar viroza. Luca este bine? El nu a "cules" nimic de la gradinita?
Ca eleni s-a imbolnavit de la dimitris...
Sanatate multa si multi pupici anitei bolnavioare !!!

si Eleni - 05.02.2008

Laurici, Luca este bine. A fost si el mucios si a tusit, dar vad ca i-a trecut fara vreun tratament deosebit. Asa este, baietii or sa aduca diverse "daruri" de genul asta de la gradi.

Despre Eleni mica nu am citit ca e bolnavioara... Papusica draga!!! Sper sa fie mai bine acum. Si Dimitri cum e?

Nu stiu daca a fost numai viroza. Sau poate ca a fost la inceput si apoi s-a complicat din lipsa de tratament adecvat. Diagnosticul de acum a fost rinofaringita acuta. Numai ca a fost o infectie destul de puternica, de-asta si antibioticul. Initial doctora nu a crezut ca de la muci si gat poate sa fie o febra asa de capoasa, care sa nu cedeze. De-asta si suspiciunea unei infectii urinare, care ma rog la Doamne Doamne sa nu fie.

Pup fata si puii dragi!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Off, am citit de printzesele bolnavioare: Sofia, Thea si Eleni
Sanatate multa si cate-un fiecareia!

(si pt Dimi un ; e cumplit sa te doara'n gat)

Am vazut cateva poze cu papusicile Emma, Pipetzica, Eva si Bianca si craiul Matei - GENIALI!!!

(Helene, ce bine ca Eva nu mai are febra si felicitari pt dintzisor!; si, asemanarea este izbitoare; intr-adevar, tatal n-a prea fost 'prezent')

felicitari Matei, pt ridicare!

Filmulete nu pot sa vad de cat de-acasa!

Sa va mai zic ca buburuza mea se-agatza de mine - cu diperare, chiar - ca sa se ridice?! Dar, sunt asa de incantata !(LalaD, asa e, sunt in culmea fericirii pt progresul asta, al Adelei)
Raport de 10 luni (si o zi, ca vineri am masurat-o): 9100 gr si 73cm (cred ca sunt 74, dar nu m-a lasat sa-i intind ca lumea picioarele).

Eu zic ca e bine.

Mai citesc din urma si revin!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

multumesc si
Buburuza este bine, nu-i asa?!

si Eleni - 05.02.2008

E bine - pt grija - am scapat de muci (mai s-a smorcait aseara, dar i-am scos cu pompitza); acum, de cand a descoperit ca poate sa se ridice, cum prinde ceva sa se-agate, cum se rica;si dupa ce ca nu se tine bine pe piciaore se mai si batzaie!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Iar am inceput sa fac un "mixaj" e litere

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Nu am citit decat ultima pagina si m-am ingozit ce de bebelusi bonlaviori!
Multa sanatate Thea, Ana, Sofiuca si Eleni!Daca am sarit pe cineva sa-mi fie cu iertare.
Si a mea Sofiuc e mucioasa dar scoatem la greu cu bb si apa de mare,de aseara am inceput sa-i dau si sinupret,temperatura nu a facut.

O intrebare pt mamicile de fetite care ati recoltat urina pt bubuline: cum faceti?Eu ma chinui de joi in fiecare noapte sa-i recoltez si nu reusesc.

Errena ma bucur pt bunicul tau,dr care a pus diagnostic gresit merita dat in judecata.

Mai citesc din urma si revin.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput