Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
EliaElia spune:
Buna dimineata si de la noi. Mi s-a strans inima cand am citit ca au aparut clopotei noi pe lista de bolnaviori. Mai ales Sofia pare cel mai rau mititica. Speram sa scape rapid siEleni, am vazut ca si ea a fost atinsa. Ma bucur ca Eva e mai bine. Ellenuta, dar poze cu sotul cand era mic nu ai? Ca mie tot mi se pare ca seamana foarte bine si cu el.Noi am scapat usor de data asta, doar a stranutat 2 zile ca si tasu, se pare ca eu am fost cea mai lovita de viroza.Ramo, nici eu nu-i mai iau premergator, din aceleasi motive.Camelia si
Laura (06.02.2008)
alina023 spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina. Am vazut ca Sofiuca e bolnavioara si la fel si Theiuta. Multa santate le doresc din suflet!!!
Ooofff...noi am avut un weekend de groaza. Vineri seara cand am ajuns cu ea la medic avea 39.5 dupa ce cu o ora in urma ii dadusem antitermicul. Abia dupa doua ore de impachetari si dupa un algocalmin s-a reusit sa ii scadem temperatura cu 1 grad, a ajuns la 38.5. I-au facut hemograma de urgenta si au iesit leucocitele f mari asa ca ne-au internat.
Alte chinuri pentru iubita mea mica... I-au luat sange si din vena, ia-u pus branula, au aspirat-o (ingrozitor!!), temeperatura monitorizata din ora in ora... Dimineata a facut iar 38.8. Atunci i-au bagat antibiotic intravenos. Dupa prima tura de antibiotice s-a simtit mult mai bine. Am stat in spital pana ieri dupa amiaza si urmam tratamentul intravenos pana maine cand mergem iar la control.
Problema este ca a inceput sa o doara cand ii baga antibioticul prin branula. Asistenta mi-a spus ca se irita vena. Si papusica mea plange tare
. Mi-e asa mila de ea.... Abia astept sa scapam de minunea asta...
I-au luat si urina si asteptam sa vedem urocultura. La sumar au iesit ceva leucocite dar cica pot fi si de la raceala. Vedem maine. Sper sa nu fie si vreo infectie urinara 
Cam asta despre noi.... Luca, mititelul, a stat zilele astea numai cu soacra mea. Nici macar nu l-am vazut decat aseara putin. Aparent nu a suferit dupa noi... Dar eu nu ma simt deloc bine sa nu-l am acasa...
Offf...am venit numai cu vesti de-astea numa' bune pentru luni dimineata...
Dar am vazut ca Mateiut s-a ridicat in picioruse iar strabunicul lui nu are cancer!!! Bravo!!! Ma bucur mult pentru tine, Ereenuc!!!
Pupaceli multe si spre sa-mi revin putin cu moralul azi... Deocamdata sunt in borcan...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ramonab spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta TANAMMMMM TANAMMMMMMMM LUME LUMEEEE .. MAI AVEM UN DINTE!!!! I-A IESIT SI CEL DE-AL DOILEA DE JOS!!!!!! ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Iupiiii, iepuras dragalas!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
ginnette spune:
Neata fetelor,
Off, am citit de printzesele bolnavioare: Sofia, Thea si Eleni ![]()
Sanatate multa si cate-un
fiecareia!
(si pt Dimi un
; e cumplit sa te doara'n gat)
Am vazut cateva poze cu papusicile Emma, Pipetzica, Eva si Bianca si craiul Matei - GENIALI!!!
(Helene, ce bine ca Eva nu mai are febra si
felicitari pt dintzisor!; si, asemanarea este izbitoare; intr-adevar, tatal n-a prea fost 'prezent')
felicitari Matei, pt ridicare!
Filmulete nu pot sa vad de cat de-acasa!
Sa va mai zic ca buburuza mea se-agatza de mine - cu diperare, chiar - ca sa se ridice?! Dar, sunt asa de incantata
!(LalaD, asa e, sunt in culmea fericirii pt progresul asta, al Adelei)
Raport de 10 luni (si o zi, ca vineri am masurat-o): 9100 gr si 73cm (cred ca sunt 74, dar nu m-a lasat sa-i intind ca lumea picioarele).
Eu zic ca e bine.
Mai citesc din urma si revin!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| citat din mesajul lui alina023 Buna dimineata, dragele mele! Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina. Am vazut ca Sofiuca e bolnavioara si la fel si Theiuta. Multa santate le doresc din suflet!!! Ooofff...noi am avut un weekend de groaza. Vineri seara cand am ajuns cu ea la medic avea 39.5 dupa ce cu o ora in urma ii dadusem antitermicul. Abia dupa doua ore de impachetari si dupa un algocalmin s-a reusit sa ii scadem temperatura cu 1 grad, a ajuns la 38.5. I-au facut hemograma de urgenta si au iesit leucocitele f mari asa ca ne-au internat. Alte chinuri pentru iubita mea mica... I-au luat sange si din vena, ia-u pus branula, au aspirat-o (ingrozitor!!), temeperatura monitorizata din ora in ora... Dimineata a facut iar 38.8. Atunci i-au bagat antibiotic intravenos. Dupa prima tura de antibiotice s-a simtit mult mai bine. Am stat in spital pana ieri dupa amiaza si urmam tratamentul intravenos pana maine cand mergem iar la control. Problema este ca a inceput sa o doara cand ii baga antibioticul prin branula. Asistenta mi-a spus ca se irita vena. Si papusica mea plange tare . Mi-e asa mila de ea.... Abia astept sa scapam de minunea asta...I-au luat si urina si asteptam sa vedem urocultura. La sumar au iesit ceva leucocite dar cica pot fi si de la raceala. Vedem maine. Sper sa nu fie si vreo infectie urinara ![]() Cam asta despre noi.... Luca, mititelul, a stat zilele astea numai cu soacra mea. Nici macar nu l-am vazut decat aseara putin. Aparent nu a suferit dupa noi... Dar eu nu ma simt deloc bine sa nu-l am acasa... Offf...am venit numai cu vesti de-astea numa' bune pentru luni dimineata... Dar am vazut ca Mateiut s-a ridicat in picioruse iar strabunicul lui nu are cancer!!! Bravo!!! Ma bucur mult pentru tine, Ereenuc!!! Pupaceli multe si spre sa-mi revin putin cu moralul azi... Deocamdata sunt in borcan... Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Ooofffff!!!!!!
Nici nu stiu ce sa zic, cum sa te consolez.Sanatate multa, si recuperare rapida piticutei!

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Lala_D spune:
Alina si tu mami ? Offffff 
Multa sanatate si voua 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Continuare:
Ereena, ma bucur pt bunicul tau; dr ala ar merita un scuipat intre ochi (scuzati, dar m-apuca damblaua cu dr astia) 
![]()
Ramo, tin pumnii sa iasa bine exudatele! 
off, Alina, stiu ce-nsemana "teroarea" numita branula;
printzesa si sper sa nu fie infectie!
si printzesa si pe mami!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ereena vesti bune pentru bunicul meu ,nici urma de cancer ,a fost la panduri . vesti rele pentru doctorul de aici care i-a pus diagnosticul ala. ei,bine o sa cunoasca el furia mea.serios, ma duc la el ,sa vezi show ce ii fac ,mama lui de nenorocit. ![]() ![]() ![]() ![]() MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |

ce ma bucur pentru voi!!!
Dumnezeu sa-i dea sanatate multa !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
stoisor spune:
| citat din mesajul lui alina023 Buna dimineata, dragele mele! Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina. Am vazut ca Sofiuca e bolnavioara si la fel si Theiuta. Multa santate le doresc din suflet!!! Ooofff...noi am avut un weekend de groaza. Vineri seara cand am ajuns cu ea la medic avea 39.5 dupa ce cu o ora in urma ii dadusem antitermicul. Abia dupa doua ore de impachetari si dupa un algocalmin s-a reusit sa ii scadem temperatura cu 1 grad, a ajuns la 38.5. I-au facut hemograma de urgenta si au iesit leucocitele f mari asa ca ne-au internat. Alte chinuri pentru iubita mea mica... I-au luat sange si din vena, ia-u pus branula, au aspirat-o (ingrozitor!!), temeperatura monitorizata din ora in ora... Dimineata a facut iar 38.8. Atunci i-au bagat antibiotic intravenos. Dupa prima tura de antibiotice s-a simtit mult mai bine. Am stat in spital pana ieri dupa amiaza si urmam tratamentul intravenos pana maine cand mergem iar la control. Problema este ca a inceput sa o doara cand ii baga antibioticul prin branula. Asistenta mi-a spus ca se irita vena. Si papusica mea plange tare . Mi-e asa mila de ea.... Abia astept sa scapam de minunea asta...I-au luat si urina si asteptam sa vedem urocultura. La sumar au iesit ceva leucocite dar cica pot fi si de la raceala. Vedem maine. Sper sa nu fie si vreo infectie urinara ![]() Cam asta despre noi.... Luca, mititelul, a stat zilele astea numai cu soacra mea. Nici macar nu l-am vazut decat aseara putin. Aparent nu a suferit dupa noi... Dar eu nu ma simt deloc bine sa nu-l am acasa... Offf...am venit numai cu vesti de-astea numa' bune pentru luni dimineata... Dar am vazut ca Mateiut s-a ridicat in picioruse iar strabunicul lui nu are cancer!!! Bravo!!! Ma bucur mult pentru tine, Ereenuc!!! Pupaceli multe si spre sa-mi revin putin cu moralul azi... Deocamdata sunt in borcan... Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
nici nu stiu ce sa iti zic Ali,putere sa treci peste si multi pupici bebelusei sa se faca repede bine,D-ne ce de chinuri pe micuta ta,cred ca e groaznica branula pt ea 
va pup si curaj sa treaca nenorocita de raceala,sper sa fie numai raceala si sa nu mai apara si altele

Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Ellenuta TANAMMMMM TANAMMMMMMMM LUME LUMEEEE .. MAI AVEM UN DINTE!!!! I-A IESIT SI CEL DE-AL DOILEA DE JOS!!!!!! ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |

BRAVO BITZI !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

LUME LUMEEEE .. MAI AVEM UN DINTE!!!! I-A IESIT SI CEL DE-AL DOILEA DE JOS!!!!!!