Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 18
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, zuzici ![]() AM apucat sa citesc de Sofiuca Stancutzei, ca-i bolnavioara Si noi suntem nasol: ieri a vomat tot ce a mancat: am apucat sa va spun ca vomase fructele, apoi la ora 20 a vomat mancarea de la ora 15 si la 23,30 mancarea de la 9,30 A mancat biberonul de dimi pe nerasuflate, i-am dat u singur mar pasat si l-a halit super (la 11) dupa care a dormit f bine. Eee, cand veni vremea legumitelor, nu a vrut si pace! A mancat doar cateva lingurite si mi-a fost teama sa o fortez, sa nu-mi vomite iar. Nici lapte nu mi-a mai baut bine dupa aia Acum seara avea 38 de grade, iar mai pe la 5 avea 37,9. I-am dat nurofen si la 5 si la 23. Sper maine sa fie mai bine, ca-s suparata tare![]() Ramonicib nu mai stiu cum a ramas cu castanele? Te rog sa-mi spui daca imi poti trimite, da? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Offffff!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
cynthia_ spune:
Ma bucur din suflet ca nu e cancer, la bunicul meu n-a fost sa fie si l-a rapus cumplita asta de boala.
| citat din mesajul lui Ereena vesti bune pentru bunicul meu ,nici urma de cancer ,a fost la panduri . vesti rele pentru doctorul de aici care i-a pus diagnosticul ala. ei,bine o sa cunoasca el furia mea.serios, ma duc la el ,sa vezi show ce ii fac ,mama lui de nenorocit. ![]() ![]() ![]() ![]() MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ramonab Neata!!! LalaD, mersi de cafea. ![]() Stancutza, sanatate Sofiei. LauraI, nu am uitat de castane, daca am promis ma tin de promisiune. Uite, saptamana asta iti trimit si tie si Alinei023.Am si verificat pretul, era 7 lei kg ultima data cand am vazut. si Theei, sa se faca bine.Noi am fost in dimineata asta si ne-am facut exudat faringial si nazal toti 3 si am inlemnit cand mi-a cerut 100 de lei. Razvi s-a simtit tare rau ieri, nush ce a avut, mi-a facut si febra pe la amiaz, a avur 38,3.I-a dat 2,5 ml de nurofen si l-am pus la somn si pe cand s-a trezit i-a trecut febra complet.De atunci nu a mai facut, si s-a simtit mai bine, nu mai era molatec si a luat iar casa la cercetat. Am vazut foarte multe poze:Stefi, Matei,poze profesioanale ale Emmei, si Razvanel a lui raca, toti niste copiii minunati. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR ![]() |
sanatate mult lui razvanel. sa dea Domnul sa nu mai faca febra.
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Ereena vesti bune pentru bunicul meu ,nici urma de cancer ,a fost la panduri . vesti rele pentru doctorul de aici care i-a pus diagnosticul ala. ei,bine o sa cunoasca el furia mea.serios, ma duc la el ,sa vezi show ce ii fac ,mama lui de nenorocit. ![]() ![]() ![]() ![]() MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
Pfoai, mama lui de doctor si cine l-o invatat medicina.Uite cum baga oamenii in sperieti.

Ma bucur ca bunicul e bine, sanatate multa in continuare.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ereena Matei s-a ridicat prima oara in picioare pe patut http://good-times.webshots.com/photo/2765942050102332184QgEbhh ![]() MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
BRAVO PUIUT MIC SI FRUMOS !!!!
Si mi se pare ca sta si cu toata talpa jos , nu-i asa?
Eleni a mea sta si merge numai in poante...

si Eleni - 05.02.2008
stoisor spune:
ceau zuze
in primul rand ma bucur enorm pt bunicul lui Ereena si pt piticul urias care sa ridicat in picioruse in patut,bravo puiu mic
as vrea vesti despre Sofia Stancutei,foarte mult m-am gandit la ea aseara si azinoapte ,sper ca sunt bine
Elle sa sti ca tati nu a fost prin zona cand ai facut-o pe EVA ,I LEITA MAMI![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Ellenuta spune:
TANAMMMMM TANAMMMMMMMM
LUME LUMEEEE .. MAI AVEM UN DINTE!!!! I-A IESIT SI CEL DE-AL DOILEA DE JOS!!!!!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta prinsa cu febra si altele, am si uitat sa va zic ca am vorbit cu irinouka. sunt bine, si ea si rares. bb a fost un pic racit, cu febra ca si eva. ea se intoarce pe 3 noiembrie la serviciu .. deci o sa am cu cine sa-mi beau cafeaua!! mai am fix o sapatamana si revin la job .. ma apuca depresia .. v-am zis ca au facut programul pana pe 4 ianuarie?? lucrez 8-14, un weekend pe luna 12-20 , de craciun sunt libera si de anul nou lucrez ... yak .. laurici da, aveam mai mult de un an, aproape de 2, parca. tre' s-o intreb sigur pe mama. asa e , am avut un par extraordinar de frumos, foarte des si lucios .. dar mi-a cazut foarte mult acum cativa ani, in preajma bacului, si a admiterii la facultate .. asta e. acum mai am 3 fire amarate .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Acum,... nu bag mana in foc dar,... parerea mea este ca te vei simti bine ca reincepi serviciul... Este super ca ai program pana la ora 14.00. Asa am si eu si este bine ca la ora aceea nici nu este asa de aglomerat in oras asa ca vei ajunge repede acasa.
Cand vei reusi sa treci peste stresul cu "ce-o face soacra-mea acasa cu bitzi" pe care - banuiesc!- ca-l vei resimti...vei vedea ca este o relaxare sa stai la birou cateva ore si vei fi plina de energie pentru bitzi dupa-amiaza!!
Eu ma stiu pe mine cum eram la capatul a 2 ani de stat singura cu dimitris zi de zi... in prima zi de munca parca eram extraterestru aterizat pe pamant...
Iar acum, ca am inceput munca la apropae 5 luni ale lui eleni ma simt plina de viata si energie. plus ca eleni nu este dependenta de mine asa cum era si este inca dimitrakis !!!
Incerc sa-ti ridic moralul si sa privesti partea plina a paharului...
aspectele pozitive ale reintoarcerii in campul municii

Pup-o pe irinuka din partea mea. Mi-e dor de postarile ei si abia astept sa mai vad fotografii cu rareselul ei!
si Eleni - 05.02.2008
Lala_D spune:
Elle desi se spune ca nu are de a face febra cu dintisorii poate ca la Eva dintisorul acesta a prins-o intr-o scadere imunitara si de aici episodul febril . Pupam fata.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ereena spune:
citat din mesajul lui Ellenuta TANAMMMMM TANAMMMMMMMM LUME LUMEEEE .. MAI AVEM UN DINTE!!!! I-A IESIT SI CEL DE-AL DOILEA DE JOS!!!!!! ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
iepuras dragalas cu doi dintoci .

. sa te tii acum mami, muscaturi ,ca trebuie sa descopere fata la ce sunt necesari dintii
MATEIPrimul
5.10.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

http://good-times.webshots.com/photo/2765942050102332184QgEbhh 
, de craciun sunt libera si de anul nou lucrez ... yak ..