Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

ANCA, SA FII FERICITA SI IUBITA, SA AI TOT CE ITI DORESTI IN LUMEA ASTA!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Ufff, Stancutza, imi pare rau sa aud asemenea vesti. Sofia e, pare-se, predispusa la laringite, parca ai mai povestit tu ca a mai avut diagnosticul asta, nu? E pacatoasa afectiunea asta, si trebuie tratata inca de la primele simptome, dar voi chiar asta ati facut. Cred ca tratamentul dr. voastre e super, si va da rezultate repede.
Offf, micutii de ei, ce rau e sa-i vezi bolnaviori, de-am putea lua asupra noastra toate relele.....
Cu scaunele apoase si explozive nu stiu ce sa zic. Parca de la medicamente sunt....prea apoase si prea explozive :) Ea nu a mai luat pana acum niciodata Nurofen? Sau ce medicament a mai luat in ultimele 2 zile?
Multa sanatate iubitei mici, maine sa ne dai vesti mai bune! O sa-i faca bona aerosolii?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven,
Pana acum Sofia a avut doar raguseli, fara alte simptome, chiar daca isi pierdea vocea era ok in rest. Cred ca de fapt alea nu erau laringite, sau erau forme usoare. Adica, acum pot sa fac diferenta. ASTA de acum e laringita aia nasola si urata la bebei.
Urmatoarele doua zile o sa stau eu acasa cu ea, o sa-mi iau concediu medical pt ingrijirea copilului bolnav - parca asa se cheama, dar ce urat suna! Marti terminam teoretic tratamentul cu aerosoli. Pe tanti nici nu am chemat-o maine, poate marti sa vina putin sa ma mai ajute cu una-alta.
Ma gandesc cu scaunele astea moi: ce e nou pt ea e supozitorul cu Novocalmin pe care l-a primit azi noapte, si injectia cu dexametazona de azi din spital. Si am mai facut eu ceva: in disperarea mea de a-i da sa bea ceva, orice, i-am pus putin zahar in ceai. Ar putea fi de la zahar oare?

Sa trec pe regim cu ea de maine? Adica in afara de san (3 ori pe zi, sa-i dau doar banana, branza de vaci si fierturile celebre de orez/morcov)?
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Fetita sora-mii a facut vreo 3 zile scaune mai moi si dese (3-4 pe zi)
I-a dat semecta dizolvata in ceiut si a trecut-o si pe regim in sensul ca a renuntat la iaurt, i-a dat banana,mucilagiu de orez si laptele formula
In piureutul de legume i-a pus o portie mai mare de morcov si mai putin cartofior

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

prinsa cu febra si altele, am si uitat sa va zic ca am vorbit cu irinouka. sunt bine, si ea si rares. bb a fost un pic racit, cu febra ca si eva. ea se intoarce pe 3 noiembrie la serviciu .. deci o sa am cu cine sa-mi beau cafeaua!!

mai am fix o sapatamana si revin la job .. ma apuca depresia .. v-am zis ca au facut programul pana pe 4 ianuarie?? lucrez 8-14, un weekend pe luna 12-20 , de craciun sunt libera si de anul nou lucrez ... yak ..

laurici da, aveam mai mult de un an, aproape de 2, parca. tre' s-o intreb sigur pe mama. asa e , am avut un par extraordinar de frumos, foarte des si lucios .. dar mi-a cazut foarte mult acum cativa ani, in preajma bacului, si a admiterii la facultate .. asta e. acum mai am 3 fire amarate ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neatza si de la noi!!!
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori: Sofiuca, Theiuta, Eleni si Dimitris, si un mare de la Octi sa treaca repede.

Bravo Matei.

Mergi la inceput

Alessia Ioana (crissandrada),Matei Alexandru (cati magureanu), Stefan (ancab), Matei Patrick (mami patrick), Yannis Sebastian (simonette) SA AVETI PARTE DE TOATA SANATATEA SI FERICIREA DIN LUME

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ANCA

SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA ALATURI DE CEI DRAGI!! LA MULTI MULTI ANI!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

stancutzaimi pare rau pt Sofia.Sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine Sofia.

Acum sa va spunem de noi, Ioana azi a mancat f greu, am stat cam 30'-40' sa manance. La noi a fost cald afara incat am stat toata ziua afara, daca nu a fost ieri cald ca sa o imbrac in rochita (la 9 luni), am imbracat-o azi (9 luni si 1 zi).Am facut poze.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Ce papusica frumoasa, vesela si imbracata de mami ca o printesa !!!!
Iar tu mami esti tare tanara si frumoasa!

Cat despre durata mesei ei.. daca te consoleaza cu ceva sa stii ca fiecare masa de pranz a fiica-mii dureaza 30-40 de minute...
mie, sincer, imi vine sa plang (si o si fac !!) cand vine pranzul si trebuie sa-mi harnesc moftuorsii....
Este un mare chin mai ales mesele lui dimitris!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Stancutz sanatate pt Sofiucu mik.
Elle
Doamn ce iti seamana Eva! Haha... chiar like mother, like doughter, si eu prima impresie am avut ca seamana cu tati . Wrong!

Doculetz pt puiutzul nou din casa. Inca un

Gratzi frumos vis . Baba nu esti deloc, copii frumosi faci (cu exemplificari daca e cazul) si 3 cezariene am mai auzit. Asa ca... poate te mai gandesti.
Noi am inceput sa vbim asa in gluma de fratziorul Ion. Inconstienta, nu?

Fetelor azi am sarbatorit pe Pipetu' parca ar fi fact 1 an. Gratarele chestii, plimbarica de shoppinguiala... dragalit toata ziua.
Dimineata a fost cu bunicii asa ca am dormit pana la 12. Fara exagerare.
Ma apuc acum sa va maipun pozuci sa vedetzi ce funny e cu premergatorul. Cel mai tare ii place sa vbeasca cu 'cealalta fetitza' din oglinda de pe hol si din geamul de la cuptor.

La multe lunitze pt Dariuca de AlinaKalos si Mara de Greta si Maia de Theli.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

La multe lunitze /anisori fericiti si sanatosi pipetzicule !!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

vesti bune pentru bunicul meu ,nici urma de cancer ,a fost la panduri . vesti rele pentru doctorul de aici care i-a pus diagnosticul ala. ei,bine o sa cunoasca el furia mea.serios, ma duc la el ,sa vezi show ce ii fac ,mama lui de nenorocit.

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Shose acu am vazut si pozele cu Pipetica frumusica.Ce simpatica e ea cum se uita la fetita din oglinda.
Si eu ma gandeam sa ii iau la Razvi premergator, da acu zic ca nu mai are rost ca de deplasat se deplaseaza unde vrea el singur de busilea sau in picioare.Nu cred ca mai are nevoie de el, nu?

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput