Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonab spune:
Neata!!!
LalaD, mersi de cafea.
Stancutza, sanatate Sofiei.
LauraI, nu am uitat de castane, daca am promis ma tin de promisiune.
Uite, saptamana asta iti trimit si tie si Alinei023.Am si verificat pretul, era 7 lei kg ultima data cand am vazut.
si Theei, sa se faca bine.
Noi am fost in dimineata asta si ne-am facut exudat faringial si nazal toti 3 si am inlemnit cand mi-a cerut 100 de lei.
Razvi s-a simtit tare rau ieri, nush ce a avut, mi-a facut si febra pe la amiaz, a avur 38,3.I-a dat 2,5 ml de nurofen si l-am pus la somn si pe cand s-a trezit i-a trecut febra complet.De atunci nu a mai facut, si s-a simtit mai bine, nu mai era molatec si a luat iar casa la cercetat.
Am vazut foarte multe poze:Stefi, Matei,poze profesioanale ale Emmei, si Razvanel a lui raca, toti niste copiii minunati.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa !!!!!
Am promis ca intru si in week-end si nu am reusit sa o fac decat vineri...
Din pacate mi s-au imbolnavit ambii copii
.
Eleni este doar mucioasa si mai tuseste cateodata dar doar atunci cand i se face vremea de aspirat nasucul... Oricum, este o adevarata lupta pe mine sa folosesc BB... Are pitica mea o frota teribila in a se opune si a fugi de "masinarie"....
Dimitris mi-a facut febra mare si repetata de vineri seara incoace. Viroza la el s-a instalat in gat ca nu putea sa-si inghita nici saliva vineri. De sambata l-am bagat pe antibiotic.
Sper sa-i treaca curand ca este tare marait din cauza asta si plange din ora in ora ca nu poate iesi afara....
Am citit putin din urma si am vazut ca mai sunt clopotei bolnaviori...
Ellenutza, Stancutza, cum se mai simt printesele Eva si Sofia ?? A cedat febra?
Stancutza tu i-ai dat antibiotic?
Am vazut un mare razacios extrem de fericit ca este dat in leagan...
dom' inginer !!!
Ereena, ce puiut mare si frumos ai tu acolo ?1
Ce fericit este aici ca l-ai lasat d'a busilea pe aleea din parc:
http://good-times.webshots.com/photo/2331607810102332184jYNkNH
Am "savurat" fiecare fotografie cu frumoasa pipetzica a lui Shose
Buna olitza pentru joaca...
Larisa, ea chiar stie sa muste din copanel ?? Are dintisori si sus si jos? Si cum "inspecteaza" ea cu premergatorul fiecare camera...![]()
Larisa, ai o papusica su-per-ba !!!!! 
Eliza, super sunt fotografiile. Are emma o fetisoara asa de dulce si expresiva!!! Iar fotografiile in care suteti toti trei sunt tare emotionate cum trasmit ele iubirea dintre voi!!
Eu nu am deschis decat acest capitol asa ca nu stiu ce s-a discutat in cel anterior... Si totusi, deduc din mesajul lui Lala D ca Lala20 se simte "invizibila"...
si
pentru mamica si fetita ca sa nu mai te simti asa !!!!!
Trimit mesajul acesta si revin !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta OARE CU CINE SEAMANA EVA?? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Erai la fel de "papusica" cum este si eva acum !!!!

si Eleni - 05.02.2008
Ereena spune:
Matei s-a ridicat prima oara in picioare pe patut
http://good-times.webshots.com/photo/2765942050102332184QgEbhh 
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
laura_dimitris spune:
Tare dulce si frumos razvanelul lui raca !!!!
Am citit ca bitzi este bine!Bravo ! ![]()
Of, stancutza, acum am ajuns si la mesajul in care povestesti ca ai ajuns la urgente cu sofiuca...
Umbla o viroza tare nenorocita...
Ce ii dai de tuse ? Cat ai dat pe aparatul de aerolosi? Mi-a recomandat si mie dr. sa-i iau lui dimitris ... Are si musciosri ? O aspiri cu BB ? Hai, ca te-am innebunit cu intrebarile mele....
si sa se faca bine sofia repede-repede!!!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
neata zuzici,
dau si eu
ca eva nu a mai facut febra!
laurici imi pare rau ca theutza mica e bolnavioara. e greu cu bebe bolnavior ca nu vrea sa pape, nici starea genereala nu e buna ..
fata si sanatate multa
lauricid si eleni a cu muci, si dimi cu febra .. uff virozele astea ce urate sunt. doc mi-a spus ca trebuie sa ma obisnuiesc ca bebe raceste camd de 5-8 ori pe an .. Doamne fereste, sanatate multa!
shose pipe e un deliciu. mor de dragul ei! ce umbla ea peste tot. si poza cu oglinda mi-o aminetsc perfect!!!! 
ereena
super!! felicitari!
ramo tin pumnii sa iasa bine analizele!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Lala_D spune:
Irina stiam ca Eva pletosica este prietena lui Matei
, felicitari pentru ridicatul in picioare 
Laura D sanatate multa la piticuti 
Ramona tinem pumnii stransi sa iasa exudatele bine 
E foarte bine ca ati facut si nazal si laringian .
Elle ati scapat de virusache 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Ereena Matei s-a ridicat prima oara in picioare pe patut http://good-times.webshots.com/photo/2765942050102332184QgEbhh ![]() MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
Bravo Matei!!!!

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ellenuta
numa' ca io chiar aveam par!! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
si ce par frumos....!!!!
Cred ca totusi tu erai mai mare de 1 an in fotografia aceea... O sa-i creasca si lui eva care, oricum, are mai mult par decat nuti-cheala mea....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ereena Prietenia intre femei: O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate. Prietania intre barbati: Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca inca este acolo. MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |

il mai auzisem odata dar tu am ras cu pofta cand l-am recitit la tine...
si Eleni - 05.02.2008