Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
AM apucat sa citesc de Sofiuca Stancutzei, ca-i bolnavioara
Ufff, ma doare sufletul pt ea, mititica! Multa sanatate, multa, multa!
Si noi suntem nasol: ieri a vomat tot ce a mancat: am apucat sa va spun ca vomase fructele, apoi la ora 20 a vomat mancarea de la ora 15 si la 23,30 mancarea de la 9,30
Sunt foarte suparata...a vomat in jet, deci e rosu in gat, nu? La ora 20 a vomat ptc am insistat sa pape bibe si nu l-a vrut, neam (de fapt nici nu am apucat sa-l bag in gura)....azi noapte s-a tot foit si a scancit si i-am dat ceiuc, pe care l-a baut cu o pofta, ea care nu bea nici ceai nici apa! Azi nici nu am iesit cu ea din casa, desi vremea a fost superba, ca mi-a fost frica, o vedeam ca-si mai facea greatza!
A mancat biberonul de dimi pe nerasuflate, i-am dat u singur mar pasat si l-a halit super (la 11) dupa care a dormit f bine. Eee, cand veni vremea legumitelor, nu a vrut si pace! A mancat doar cateva lingurite si mi-a fost teama sa o fortez, sa nu-mi vomite iar. Nici lapte nu mi-a mai baut bine dupa aia
Acum seara avea 38 de grade, iar mai pe la 5 avea 37,9. I-am dat nurofen si la 5 si la 23. Sper maine sa fie mai bine, ca-s suparata tare
Ramonicib
nu mai stiu cum a ramas cu castanele? Te rog sa-mi spui daca imi poti trimite, da?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
grati.ela spune:
Shose ai mare grija cu oglinda de pe hol!!!!!!!! Eu sunt disperata...vreau sa pun folie de protectie la geamurile usilor de la camere.
Stancutza un
mare pt Sofiuca! M-am uitat dupa voi si ieri si azi prin Tineretului. Doamne ajuta!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Shose spune:
LauriciI sanatate multa.
de ce tre' sa se intample nebunii din astea si sa sufere bebelusii nostri? Macar noi suntem mari, ne tratam stiim ce ne doare... dar ei?
frumuselei mele sa nu faca febra.
Gratzi chiar ca pun pe tata sa imi cumpere. Sotul zice ca sunt lipite, de nu le mai da nmeni jos, dar io sunt fricoasa si asa.
Nici cand sta in premergator nu sunt prea linistita. daca vine la bucatarie e bine ca nu mai poate iesi pe usa fara ajutor, e usa mica si nu nimereste ea fix pozitia in care ii incape titimobilul, dar in rest... .
Oricum apropo de oglinzi, e inebunita sa se atinga sau sa vb cu imaginea de acolo. Io cred ca nu se recunosc, ci cred ca e un alt bb acolo.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=48
De aici pozite noi
Ultimele sunt de azi. Sa va aratam cate am facut si cu toate astea, abia am adormit pe la 9.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=48 De aici pozite noi Ultimele sunt de azi. Sa va aratam cate am facut si cu toate astea, abia am adormit pe la 9. Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Superba pipetica
si mamica imi place mult de tot, e o frumoasa 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Laura Ioana si Stancuta multa sanatate fetelor 
sa se faca bine cat mai repede.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Si o cafea
ca am uitat
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena sa va mai spun despre noi astazi. a refuzat total legumele coapte, noroc ca le aveam pe cele la steamer ,ca ramanea nemancat am fost in parc, sa vedeti ce casanova am http://good-times.webshots.com/photo/2100956460102332184NCeumo , am mers in picioare, de-a busilea ,a fost o vreme tare placuta, s-a dat si in leagan, i-a placut la nebunie. MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
Irina v-ati intalnit cu "geamana" lui Andrei in parc
, micuta Eva, dragalasa O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ereena spune:
neata,zuze buburuze. eu va servesc cu snickers ![]()
grati. eu sunt inebunita dupa filme indiene,dar asta nu m-a atars deloc. si sa-l fi vazut pe domnu' sot cu rola de servetele de bucatarie linga el si mai mai ca suspina. iti dai seama ca nu m-a putu abtine sa nu rad 
lalaD, eva e prietena lui matei, ii face ochi dulci din fasa
abia acum au inceput si ei sa socializeze,se mangaie/zgarie , rad ,vorbesc pe bebeluseasca. ![]()
shose,cand am vazut-o pe pipe in uitandu-se in oglinda mi-am amintit de poza ta gravi in aceeasi oglinda 
ma bag la un aspirat mic ,sa il aduc pe pitic in sufragerie ,pe covor
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
si am ajuns si la cea numita "mai am o poza aici cand ream in burta la mami" ![]()
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI