Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

stancutzaimi pare rau pt Sofia.Sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine Sofia.

Acum sa va spunem de noi, Ioana azi a mancat f greu, am stat cam 30'-40' sa manance. La noi a fost cald afara incat am stat toata ziua afara, daca nu a fost ieri cald ca sa o imbrac in rochita (la 9 luni), am imbracat-o azi (9 luni si 1 zi).Am facut poze.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara buna!!!
Stancuta...imi pare rau de vesti...multi sa se faca bine rapede Sofiuca...
Vazut toate pozele de azi...dar nici daca ma dati cu capu de pereti nu imi mai amintesc de toata lumea...dar imi amintesc ca erau numai clontopei dragalasi.Iertare va rog...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!

offf, stancutza, multi-multi pupici pentru Sofia de la Serban!! kkutzm exploziv poate fi de la medicamente, serban d ela nurofen trage niste parturi de numa-numa, m-a avertizat adina mami de Isi ca asa o sa intample. iar de la supozitoare face kk mai moale si mai... brusc. pupam iubita sa se faca bine!

a propos, am uitat sa zic, La multi ai pentru Isidora, a facut 5 anisori!

elle, ma bucur ca Eva e bine acum, sa-i treaca de tot repede!

eu inca n-am apucat sa votez mirese, ziceti-mi si mie cand se inchide?

eu ma laud ca avem inca un puiut in casa, azi-dimineata chinchilla a facut un puiut, e mic-mic si scump, asa ma bucur, ca asta-primavara a facut doi da' n-au trait, cred ca ii fatase peste noapte, nu stiu ce s-a intamplat. oricum, acum are un puiut si e scump tare, un soricel mic si blanos. vrea cineva chinchilla, ca oricum eu nu sunt sigura ca vreau sa-l dau

ceska, reiau pentru o mami obosita si cu dureri de cap:
barbatii se imunizeaza la cicaleala. cu cat mama(soacra) e mai cicalitoare, cu atat sunt mai imuni. asa ca, pentru a obtine ceva, se face o chestie tip 'interventie', ca la alcoolici, o adunare de argumente, dovezi si consecinte cu care, confruntati, iau decizia de a schimba ceva. unoeri asta se intampla spontan, sau puteti voi sa faceti asa ceva. dar asta inseamna sa stiti EXACT ce vreti sa schimbe, si sa fie crucial, nu dup-aia sa mai vreti sa faca si aia, si aia, si nu fac bine, si stiti voi...
uite, grati zicea de numaratul timpului petrecut. argument decisiv.
lala da cu citatia. daca doar la aia reactioneaza, perspectiva de a pierde complet familia paote schimba comportamentul.
altora le trebuie o perspectiva viitoare, cu un copil instrainat si care nu are nici o afiliere sentimentala cu el. vorba aia, cine e nenea cu barba?
sau se mai intampla spontan. stiu un tatic care nu si-a dat seama cat trebuie sa fie de responsabil decat cand a cazut copilul din pat, pentru ca a adormit langa el fara sa-si dea seama.

sau cazul fericit, lucrurile nu se acumuleaza, se discuta cum apar, si e mult mai ok asa. nimeni nu vrea sa primeasca in cap o galeata de apa rece adunata picatura cu picatura. barbatii au stegulet rosu la reprosuri si nu mai asculta continutul lor, isi pun fata de si trec pe modul ignore.

iara m-am lungit muuult,
hai pupici si sa avem o saptamana buna tare!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am trecut doar sa va pup..sa va multumesc mult de cuvintele frumoase..sa va spun ca imi sunteti tare dragi.

Stancutza..ma rog sa va fie bine..si Sofiuca sa fie sanatoasa

Apoi..vreau sa mai dau un pupic mare lui Doc..invataturile tale ma ajuta mereu...

In rest..sunt foarte pe fuga mereu la calculator...s-au dus vremurile in care forumeam de zor..acum am intrat sa platesc niste facturi..si m-am gandit la voi...
va pup inca o data si va spun noapte buna.

PS..vad si eu mereu poze..dar nu apuc sa nominalizez...asa ce clopotei frumosi am vazut..ca nici nu stiu pe cine sa spun ca pup mai tare..de fapt pe toti la fel...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

sa va mai spun despre noi astazi. a refuzat total legumele coapte, noroc ca le aveam pe cele la steamer ,ca ramanea nemancat
am fost in parc, sa vedeti ce casanova am http://good-times.webshots.com/photo/2100956460102332184NCeumo , am mers in picioare, de-a busilea ,a fost o vreme tare placuta, s-a dat si in leagan, i-a placut la nebunie.

am intrat la dulceturi si papanasi, am vazut pozele de la petrecerea de un an a copiilor,se pare ca a fost o nebunie acolo,super.VREAU SI EU

acum ma bag la somn ca nu e nimeni pe aici , nici macar lala20 care era nelipsita

noapte buna, somnic pufos ,fara prea multe treziri

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena ma mir ca nu a sarit s-o pupe pe fetita .. eva, cred, nu?? tare frumos piticul tau .. si are un par super!! am vazut si un filmulet cu mersul de-a busilea, tare dragut!!

si eu am fost la papanashi in vizita!! foarte frumos! si eu vreau! hai ne mobilizam??? plsssss

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

fetelor, domnu sot plange la "lantul amintilor" eu nu mai pot de ras. si-a luat servetele aproape si jeleste

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Doc, stiu ca ai tot zis, dar n-am bagat la cap. ID-ul tau de mess, pliiizzz, se poate? Am neshte intrebari existentiale, nu in seara asta, cand ai tu (si eu) vreme.
Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ereena si noi ne uitam...am copilarit cu filme indiene. Nu plangem ca l-am vazut de multe ori...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Stancutz sanatate pt Sofiucu mik.
Elle
Doamn ce iti seamana Eva! Haha... chiar like mother, like doughter, si eu prima impresie am avut ca seamana cu tati . Wrong!

Doculetz pt puiutzul nou din casa. Inca un

Gratzi frumos vis . Baba nu esti deloc, copii frumosi faci (cu exemplificari daca e cazul) si 3 cezariene am mai auzit. Asa ca... poate te mai gandesti.
Noi am inceput sa vbim asa in gluma de fratziorul Ion. Inconstienta, nu?

Fetelor azi am sarbatorit pe Pipetu' parca ar fi fact 1 an. Gratarele chestii, plimbarica de shoppinguiala... dragalit toata ziua.
Dimineata a fost cu bunicii asa ca am dormit pana la 12. Fara exagerare.
Ma apuc acum sa va maipun pozuci sa vedetzi ce funny e cu premergatorul. Cel mai tare ii place sa vbeasca cu 'cealalta fetitza' din oglinda de pe hol si din geamul de la cuptor.

La multe lunitze pt Dariuca de AlinaKalos si Mara de Greta si Maia de Theli.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput