Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
stoisor spune:
vai Stancuta prin ce ati trecut,bine ca ai facut-o sa pape macar si e pe drum bun,ma refer la medicatie ,ca sti ce e cu ea si sa o veghezi
ingerasu sa se faca bine
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
Stancuta sigur scaunele lichide sunt de la medicamente,de la antitermice si noi am patit
inca ceva ,cum i-ai facut aerosoli?ai aparat?
ma bate gandu sa iau si eu unul
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor Stancuta sigur scaunele lichide sunt de la medicamente,de la antitermice si noi am patit inca ceva ,cum i-ai facut aerosoli?ai aparat? ma bate gandu sa iau si eu unul Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Uff...tocmai a facut inca unul...Sper sa fie de la medicamente si nu de la altceva. Da, avem aparat de aerosoli, e bun si pt adulti, asta daca ai un dr care sa stie sa recomande tratamente cu aerosoli...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ereena spune:
Prietenia intre femei: O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a adormit la o prietena. Pentru ca sa verifice el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate. Prietania intre barbati: Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Pentru ca sa verifice ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca inca este acolo.
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta OARE CU CINE SEAMANA EVA?? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
eu nu ma pricep la a face asemanari/deosebiri. pot doar spune ca si mama era la fel de vesela si haioasa precum fiica.
MATEIPrimul
5.10.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Ereena mie imi pare ca ai slabit bine de tot...tii vreo dieta? mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
eu si andreea marin, mananc pufuletii ramasi de la fi-miu
. sar'na ,am slabit ceva cred ,pt ca mi-am luat pantalonii cu un nr mai mic ,dar nu stiu la cantar cum e.si nu, nu tin dieta ,mananc la fel ca inainte, chiar mai nasol acum ca mananc dupa 10 seara
MATEIPrimul
5.10.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
stancuta , ufff ce rau imi pare ca aud vesti proaste. pupici multi sa va ajute sa trecet cu bine peste asta
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ven spune:
Ufff, Stancutza, imi pare rau sa aud asemenea vesti. Sofia e, pare-se, predispusa la laringite, parca ai mai povestit tu ca a mai avut diagnosticul asta, nu? E pacatoasa afectiunea asta, si trebuie tratata inca de la primele simptome, dar voi chiar asta ati facut. Cred ca tratamentul dr. voastre e super, si va da rezultate repede.
Offf, micutii de ei, ce rau e sa-i vezi bolnaviori, de-am putea lua asupra noastra toate relele.....
Cu scaunele apoase si explozive nu stiu ce sa zic. Parca de la medicamente sunt....prea apoase si prea explozive :) Ea nu a mai luat pana acum niciodata Nurofen? Sau ce medicament a mai luat in ultimele 2 zile?
Multa sanatate iubitei mici, maine sa ne dai vesti mai bune! O sa-i faca bona aerosolii?
stancutza spune:
In toata zapaceala de ieri si azi, am uitat sa multumesc fetelor care si-au consumat voturile pentru pozele mele de la miresici. Si draga de Isidora, m-a impresionat ca a intrat sa ne voteze! Isi, multi pupici, si mie una mi-e dor sa ne mai scrii!
Fetelor, nu se mai aude nimic de Gabrittza, Matzgravidut, Tinna, Anandrei, Miha74, Miscunea, Miutza si alte fete de la care eu nu am mai vazut demult tare un mesaj? Si mai erau doua zuzici mai noi in gasca, Theli si Rodicamarza, de ce nu ne mai spuneti nimic despre clopoteii vostri?
Vrea si eu sa urez
si sa trimit o
virtuala sarbatoritelor de zilele acestea:
MADANIC, BDIANA, ANCA.B! Sa fiti sanatoase si fericite fetelor, alaturi de clopoteii scumpi si de cei dragi voua!!!!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Ven Ufff, Stancutza, imi pare rau sa aud asemenea vesti. Sofia e, pare-se, predispusa la laringite, parca ai mai povestit tu ca a mai avut diagnosticul asta, nu? E pacatoasa afectiunea asta, si trebuie tratata inca de la primele simptome, dar voi chiar asta ati facut. Cred ca tratamentul dr. voastre e super, si va da rezultate repede. Offf, micutii de ei, ce rau e sa-i vezi bolnaviori, de-am putea lua asupra noastra toate relele..... Cu scaunele apoase si explozive nu stiu ce sa zic. Parca de la medicamente sunt....prea apoase si prea explozive :) Ea nu a mai luat pana acum niciodata Nurofen? Sau ce medicament a mai luat in ultimele 2 zile? Multa sanatate iubitei mici, maine sa ne dai vesti mai bune! O sa-i faca bona aerosolii? Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Ven,

Pana acum Sofia a avut doar raguseli, fara alte simptome, chiar daca isi pierdea vocea era ok in rest. Cred ca de fapt alea nu erau laringite, sau erau forme usoare. Adica, acum pot sa fac diferenta. ASTA de acum e laringita aia nasola si urata la bebei.
Urmatoarele doua zile o sa stau eu acasa cu ea, o sa-mi iau concediu medical pt ingrijirea copilului bolnav - parca asa se cheama, dar ce urat suna! Marti terminam teoretic tratamentul cu aerosoli. Pe tanti nici nu am chemat-o maine, poate marti sa vina putin sa ma mai ajute cu una-alta.
Ma gandesc cu scaunele astea moi: ce e nou pt ea e supozitorul cu Novocalmin pe care l-a primit azi noapte, si injectia cu dexametazona de azi din spital. Si am mai facut eu ceva: in disperarea mea de a-i da sa bea ceva, orice, i-am pus putin zahar in ceai. Ar putea fi de la zahar oare?
Sa trec pe regim cu ea de maine? Adica in afara de san (3 ori pe zi, sa-i dau doar banana, branza de vaci si fierturile celebre de orez/morcov)?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
Povestea nasterii Sofiei

Eva